• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over sendorımu

Ayrıca ölüm kelimesini kullanmıyorum ben hassasım bu konuda... Rica ediyorum benimle hangi konuda karşılaşsanda bana cevap yazma olur mu...iyi günler
Kendin söyledin alakasız yere benim bebeğim öldü ama pkostan değil diye.

Kişi sana bebeğimiz ölur mu demiyor
Bebeğim olur mu yani Türkçesi hamile kalır mıyım diyor . ölümü karıştıran sensin yanlışini kabul et ölümle de barış hayatın parçası

Ayrıca ölüm kelimesini kullanmıyorum ben hassasım bu konuda... Rica ediyorum benimle hangi konuda karşılaşsanda bana cevap yazma olur mu...iyi günler

Bebeğim olur mu yani Türkçesi hamile kalır mıyım diyor . ölümü karıştıran sensin yanlışini kabul et

ölümle de barış hayatın parçası Fatosss_mustafa Fatosss_mustafa

Canım kafana taktıkça stres yaptıkça pkosun olumsuz etkilerini daha çok tetikliyorsun o yüzden iyi düşün daha yeni evlisin hayatın tadını çıkarmaya bak gerçi korona dan Bi yere gidilmiyor ama yine de günlerini gönlünce yaşa yumurtlamaya yakın kasık ağrısı oluyor eğer hissedersen gün aşırı ilişkiye devam et bakarsın hiç aklında yokken Bi sürpriz olur😉
Cok tesekkür ederim canımm 💕

Bebeğim olur mu yani Türkçesi hamile kalır mıyım diyor . ölümü karıştıran sensin yanlışini kabul et ölümle de barış hayatın parçası
Kusura bakmayın ama lütfen biraz anlayışlı olur musunuz evlat diyoruz orda canından can gitmiş siz neler yazıyorsunuz üstüne 🙄lütfen acıya saygı 😓

Kızlar merhaba ben geçen gün hastaneye mantar enfeksiyonu için gittim doktor alttan muayene ettiğinde kücük kistler görüyorum dedi polikistik over oldugunu söyledi ben hamile de kalmak istiyorum napcam bilmiyom yaşayıp gebe kalan yada bu hastalığını atlatan varsa yazabilirim ☹️
Canım merhaba öncelikle geçmiş olsun. Bana iki sene önce polikistik over olduğumu söyledi doktor. Biraz kötü bir doktora denk geldiğim için beni üzecek şeyler söyledi çocuğumun olmayacağını fln. Bu şekilde duymak beni mahvetmişti açıkçası. Kahroldum. Ama sıkma canını benim bir senede düzene girdi çok şükür üstüne hamile dahi kaldım. Sadece Kilon varsa biraz vermeni tavsiye ederim. Yediklerine dikkat edebilirsin. Ben soğan kürünü de denemiştim sende dene istersen.

Merhabalar canım bende pko annesiyim şubat ta 1,5 yaşındayken meleğimi kaybettim ama pko sebepli değil için rahat olsun fazla yumurtamız olduğu için şansımız daha fazla,, önemli olan yumurtanın kalitesini arttırmak bunun için hayıt vs kullan
Mehaba hanımlar yeniyim benim hormonlarım dengesizdi doktor ultrasonda herhangi bir kist veya miyom yok dedi sadece degerlerim ust sinirda diye pko dedi 1ay dogum kntrl hapi kullandim extradab hayıt otu ve adet oldugumda butun hormin degerlerim mukemmel duzelmisti sonra KLOMEN kullandim 5 gun ama yumurta takibi icin doktora gidemedim evde ovu testi yaptim anlayabildigim kadar degerlendirmeye calistik catladimi catlamadimi emin degilim yarin bat kasıklarımda degişik batmalar var sizlerin başka sorunlarımı var hormonlarinız nasıl veya kist miyom vs varmı bana klomen ise yaramış olabilirmi lutfen yardımcı olursanız sevinirim ovu testi ekliyorum
❤️
❤️
❤️
❤️
🐣

Eklentiler

• 5274269C-D42D-4E2A-AF4C-DB20864A7098.jpeg
    5274269C-D42D-4E2A-AF4C-DB20864A7098.jpeg
    110 KB · Görüntüleme: 12
Mehaba hanımlar yeniyim benim hormonlarım dengesizdi doktor ultrasonda herhangi bir kist veya miyom yok dedi sadece degerlerim ust sinirda diye pko dedi 1ay dogum kntrl hapi kullandim extradab hayıt otu ve adet oldugumda butun hormin degerlerim mukemmel duzelmisti sonra KLOMEN kullandim 5 gun ama yumurta takibi icin doktora gidemedim evde ovu testi yaptim anlayabildigim kadar degerlendirmeye calistik catladimi catlamadimi emin degilim yarin bat kasıklarımda degişik batmalar var sizlerin başka sorunlarımı var hormonlarinız nasıl veya kist miyom vs varmı bana klomen ise yaramış olabilirmi lutfen yardımcı olursanız sevinirim ovu testi ekliyorum
❤️
❤️
❤️
❤️
🐣
Merhaba canım telefonum da sorun vardı ne zamandır giremedim yeni gördüm mesajını inşallah hamileyim diye cevap verirsin... Ovulasyon testinde çatlama olmuş gözüküyor canım bende 3 mm lik kist var büyümüyor hep aynı 4 yıldır bununla gebe kaldım doğum yaptım hiç değişmedi... Aynı yerde aynı büyüklükte... Hayıt zaten başlı başına bir hormon düzenleyici klomenle birlikte içmişsin bende bu şekilde içtiğimde çatlama görmüştüm fakat gebe kalamadım... Sen kaldın mı canım benim bugün adetimin son günü inşallah brokoli kürüne başlicam 🙏

Bebeğim olur mu yani Türkçesi hamile kalır mıyım diyor . ölümü karıştıran sensin yanlışini kabul et

ölümle de barış hayatın parçası Fatosss_mustafa Fatosss_mustafa
İnsanlıktan 1 gram bile nasip alamadınız mi gercekten ya 1 gram bile alamadınız mi takıldığınız yere bak bide utanmadan yaralı annenin üstüne gitmişsiniz siz nasıl bir varlıksın zira siz nasıl bir insansınız diyemiyorum şüpheliyim cunku?

Back