Polikistik over..🙇

şehir neresi memnun musun ordan
Istanbulda oldum tedavjmi ben bi aksilik yasamadim.. suan baska uzak bi yerdeyiz is dolasiyla ama doktorumla sureci goturduk hep burda iyiki cnku onunla neticelendirdik

Istanbulda oldum tedavjmi ben bi aksilik yasamadim.. suan baska uzak bi yerdeyiz is dolasiyla ama doktorumla sureci goturduk hep burda iyiki cnku onunla neticelendirdik
Bende istanbuldayım fertijin tüp bebek merkezinde yapmıştım duam senle arkadaşim inşallah bu sefer bir bedende iki kalp aticak sağlıkla

Amin inşaallah canım. Allahım tez vakitte gönullerınızden gecen evlat hevesine erdirsin cumle isteyenleri.

Bende istanbuldayım fertijin tüp bebek merkezinde yapmıştım duam senle arkadaşim inşallah bu sefer bir bedende iki kalp aticak sağlıkla
Seval hanimami? Bildigim o orda.. oda becrrikli bi doktormus.. duydum ismini cokca.. insallah benmde oyle insallah dogaldan kalirsin gerek kalmaz

PPolikistik over olup hamile kalan var mı varsa hangı tedaviyle hamile kaldiniz..?
Bende de kendimi bildim bileli piko var canım hamileliğe engel değil korkma sadece normal insanlara göre biraz zor kalıyorsun klomenle ikizlere hamile kaldım

Bende de kendimi bildim bileli piko var canım hamileliğe engel değil korkma sadece normal insanlara göre biraz zor kalıyorsun klomenle ikizlere hamile kaldım
Hayırlı olsun ben çok kolandim ama olmadı malesef teşekkür ederim yinede sevindim sizin adınıza mutlulukla büyütün yavrularıNizi bizede dua edin ❤

Kendiliginden mi gebelik oldu hayırli olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Çok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin Bnde çok az insülin direnci ve yumurta tembelliği de vardı .dört ay klomen bir ay gonal f kullandım.ama olmadı hemen sonraki ay bişey kullanmadan hamile kaldım.ama doktorum kullanmış olduğum klomen ve gonal f in etkisinin altı ay sürdüğünü ve bu tedavilerin ancak beş ay sonra falan etkisini gösterdiğini Yani gebelik şansını arttırdığını söyledi .muhtemelen tedavilerin etkisiyle kaldım

Hayırlı olsun ben çok kolandim ama olmadı malesef teşekkür ederim yinede sevindim sizin adınıza mutlulukla büyütün yavrularıNizi bizede dua edin ❤
Rabbim herkese nasip etsin canım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah iki ay önce bebeklerimi kaybettim maalesef

Rabbim herkese nasip etsin canım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah iki ay önce bebeklerimi kaybettim maalesef
Ya çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda yine tatirsin ama bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende iki kere kaybettim meleklerimi görmedim bile

Ne güzel maşAllah amin canım Allah razı olsun

Ya çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda yine tatirsin ama bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende iki kere kaybettim meleklerimi görmedim bile
Allah razı olsun sana da inşallah bizim gibi olan veya bebek isteyen herkese Rabbim aratmadan versin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar

Ne kadar sürede hamile kaldin ve tedavi uygulandığı acaba?
Bebek istediğim aydan itibaren on ay sonra hamile kaldım .ilk bes ay tedavi görmedim .sonra dört ay klomen kullandım işe yaramadı .bir ay gonal f kullandım o ay işe yaramadı sonra ki ay kendiliğinden hamile kaldım ama doktorum gonal f in altı ay etkisi olduğunu söyledi o sayede kalmış olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…