Istanbulda oldum tedavjmi ben bi aksilik yasamadim.. suan baska uzak bi yerdeyiz is dolasiyla ama doktorumla sureci goturduk hep burda iyiki cnku onunla neticelendirdikşehir neresi memnun musun ordan
Bende istanbuldayım fertijin tüp bebek merkezinde yapmıştım duam senle arkadaşim inşallah bu sefer bir bedende iki kalp aticak sağlıklaIstanbulda oldum tedavjmi ben bi aksilik yasamadim.. suan baska uzak bi yerdeyiz is dolasiyla ama doktorumla sureci goturduk hep burda iyiki cnku onunla neticelendirdik
Amin inşaallah canımSenin adına çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın kucağına meleğini bana ve olmayan arkadaşlara da dua et lütfen evet herşeyin bir yeri ve zamanı var Allah hayırlısını versin ben 7 yıldır uğraşıyorum 2 düşük yaptım taktiri ilahi bizimde zamanımız var demeki
Seval hanimami? Bildigim o orda.. oda becrrikli bi doktormus.. duydum ismini cokca.. insallah benmde oyle insallah dogaldan kalirsin gerek kalmazBende istanbuldayım fertijin tüp bebek merkezinde yapmıştım duam senle arkadaşim inşallah bu sefer bir bedende iki kalp aticak sağlıkla
Amin amin çokça amin Allah razı olsun ❤Amin inşaallah canım. Allahım tez vakitte gönullerınızden gecen evlat hevesine erdirsin cumle isteyenleri.
Evet Seval hanıma gittik aynen iyi bir dokturdu demeki nasip olmamış amin canım sağolSeval hanimami? Bildigim o orda.. oda becrrikli bi doktormus.. duydum ismini cokca.. insallah benmde oyle insallah dogaldan kalirsin gerek kalmaz
Bende de kendimi bildim bileli piko var canım hamileliğe engel değil korkma sadece normal insanlara göre biraz zor kalıyorsun klomenle ikizlere hamile kaldımPPolikistik over olup hamile kalan var mı varsa hangı tedaviyle hamile kaldiniz..?
Ben ona gidicektim ilk.. ama cok yogunmus ilgilenemiyormus diye duydum vazgevtmEvet Seval hanıma gittik aynen iyi bir dokturdu demeki nasip olmamış amin canım sağol
Kendiliginden mi gebelik oldu hayırli olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahBende pkoluyum ama çok şükür suan hamileyim.kesinlikle engel değil hiç korkma
Hayırlı olsun ben çok kolandim ama olmadı malesef teşekkür ederim yinede sevindim sizin adınıza mutlulukla büyütün yavrularıNizi bizede dua edin ❤Bende de kendimi bildim bileli piko var canım hamileliğe engel değil korkma sadece normal insanlara göre biraz zor kalıyorsun klomenle ikizlere hamile kaldım
Çok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsinKendiliginden mi gebelik oldu hayırli olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Rabbim herkese nasip etsin canım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah iki ay önce bebeklerimi kaybettim maalesefHayırlı olsun ben çok kolandim ama olmadı malesef teşekkür ederim yinede sevindim sizin adınıza mutlulukla büyütün yavrularıNizi bizede dua edin ❤
Ya çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda yine tatirsin ama bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende iki kere kaybettim meleklerimi görmedim bileRabbim herkese nasip etsin canım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah iki ay önce bebeklerimi kaybettim maalesef
Ne güzel maşAllah amin canım Allah razı olsunÇok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsinBnde çok az insülin direnci ve yumurta tembelliği de vardı .dört ay klomen bir ay gonal f kullandım.ama olmadı hemen sonraki ay bişey kullanmadan hamile kaldım.ama doktorum kullanmış olduğum klomen ve gonal f in etkisinin altı ay sürdüğünü ve bu tedavilerin ancak beş ay sonra falan etkisini gösterdiğini Yani gebelik şansını arttırdığını söyledi .muhtemelen tedavilerin etkisiyle kaldım
Allah razı olsun sana da inşallah bizim gibi olan veya bebek isteyen herkese Rabbim aratmadan versin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarYa çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda yine tatirsin ama bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende iki kere kaybettim meleklerimi görmedim bile
Amin amin inşallahAllah razı olsun sana da inşallah bizim gibi olan veya bebek isteyen herkese Rabbim aratmadan versin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar
Ne kadar sürede hamile kaldin ve tedavi uygulandığı acaba?Bende pkoluyum ama çok şükür suan hamileyim.kesinlikle engel değil hiç korkma
Bebek istediğim aydan itibaren on ay sonra hamile kaldım .ilk bes ay tedavi görmedim .sonra dört ay klomen kullandım işe yaramadı .bir ay gonal f kullandım o ay işe yaramadı sonra ki ay kendiliğinden hamile kaldım ama doktorum gonal f in altı ay etkisi olduğunu söyledi o sayede kalmış olabilirimNe kadar sürede hamile kaldin ve tedavi uygulandığı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?