Var canımPPolikistik over olup hamile kalan var mı varsa hangı tedaviyle hamile kaldiniz..?
Senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın kucağına meleğini bana ve olmayan arkadaşlara da dua et lütfen evet herşeyin bir yeri ve zamanı var Allah hayırlısını versin ben 7 yıldır uğraşıyorum 2 düşük yaptım taktiri ilahi bizimde zamanımız var demekiBen 15 aylık yeni evliyim ilk adet duzensızlıklerım evlenince 2 3 ay devam etti bekarkende vardı duzensızlıklerım hafif tüylenme ama tüyü lazerle kökten hallettim kiloda en fazla 65 cıktım bekarken sonra hep 57 oldum derken evlendim.
Dr gittim normal kontrol amaclı ilk defa pko oldugumu ogrendım birde akıntı sıkayetım vardı Dr bana sadece donaxyl adlı fıtıl verdı 6 gunluk ve kullandım derken o fıtıl adetimi duzene soktugunu farkettım. 7 8 ay boyunca tık yok cok guzeldı. Hersey duzenli ilerliyordu. Ve haziran ayında reglim olmadı endıselendım bekledim temmuz olmadı test bıle yaptım negatif derken Dr gittim baktı ve gebelık yok dedi tarlusal verdı regl ol 3.günü gel klomen baslayım dedı Tmm dedım.
Agustos 1de regl oldum derken gıtmedım ilaç tedavisine. Ve akıntı yıne basgosterdı. Eylul 15 regl oldum. Ama bu akıntıyı halletmelıydım. Dr cok rahatsız olursan donaxyl fitili kullanabilirsin demıstı bana. Aklıma geldi reglımden 6gun sonra gittim fitili aldım kullandım resmen rahatladım. Fakat fıtıl öncesi bir ıkı gunu ve asla olmaması gerekirken( fitil 6 gunluk olmasına ragmen) 4.gunu ve fıtıl bıttıkten sonraki gunlerde ilişkiyi degerlendırdık.
Bir anda artan gogus agrısı şişlik kasık sancısı artınca oylesıne test bıle yapmadan Dr dan aldıgım randevuya 23.09.2019 da giderek hamıle oldugumu ogrendım.
Ustelık dırek Yumurta kisti oluşmuş adet olursan duser basıt dedı zaten dedım pko yum ya hocam evet dedı olabılır dedı. Hıcbırsey engel degil dedı.
Ama gebelık gozukmuyor dımı hocam dedim çok rahat bı sekılde o da kan tahlilıne bakacaz dedi bi an ben bıraz şüphe duydum ve sonucu aldık gıttıkkı haftaya gel gorelım keseyı dedı sasırdım. Folıkasıt verdi o kadar.
Yanı hersey hayırlısıyla zamanla inşaallah.
Asla kımse olmayacak sanmasın. Ben hep oluruna bırakmıştım. İnşallah sagsalım kucagına almayı nasip etsin.
Rabbım herkese versın
Benım hikayem bu. Allah ne zaman dilerse olur.
Polikistikmi sorununuz sadece? Lh kac cikiyor.Senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın kucağına meleğini bana ve olmayan arkadaşlara da dua et lütfen evet herşeyin bir yeri ve zamanı var Allah hayırlısını versin ben 7 yıldır uğraşıyorum 2 düşük yaptım taktiri ilahi bizimde zamanımız var demeki
Rabbim yardimciniz olsun insallah.. bnmde solda polikistik goruntu var sadece. Esimin morfoloji 2 oldugu icin normal kalamadim tup bebekle kaldim oda sonuclanmadi 2nci denemeye artik. Tüpte tedavimdede ii sonuclar oldu hic olumsuzlk olmadi sukur.Evet hormonların da sorun yok denildi 2 yıldır tedavi görmüyor zaten
Hadi inşallah Rabbim sevindirsin hepimizi Elhamdülillah yinede bizde tüp bebek tedavisi gördük ilki hamile kaldım düşük yaptım sonra ki ay kendiligim den hamile kaldım ama maalesef o da düştü nasip ne diyelimcanım tez zamanda bizde görürüz iki çizgiyiRabbim yardimciniz olsun insallah.. bnmde solda polikistik goruntu var sadece. Esimin morfoloji 2 oldugu icin normal kalamadim tup bebekle kaldim oda sonuclanmadi 2nci denemeye artik. Tüpte tedavimdede ii sonuclar oldu hic olumsuzlk olmadi sukur.
Insallah yaa peki dondurulmusun varmi..Hadi inşallah Rabbim sevindirsin hepimizi Elhamdülillah yinede bizde tüp bebek tedavisi gördük ilki hamile kaldım düşük yaptım sonra ki ay kendiligim den hamile kaldım ama maalesef o da düştü nasip ne diyelimcanım tez zamanda bizde görürüz iki çizgiyi
Malesef dundurmadik bende 7 yıllik evliyim 6 yıldır klomen iğneler ilaçlar hiç biri fayda etmedi tüp bebegi 2017 de yaptık ama madi durumdan dunduramadik şuan bekliyoruz yine herşey sil baştan olucak senin adına sevindim dundurmakla iyi yapmışsınız ....inşallah bu sefer müjdeli haberler alırsınız ..Insallah yaa peki dondurulmusun varmi..
Den8cekmisin yine..
Bende 5 yillik evliyim son 3 senedir ugrasiyorum.
Bende gunl3rdir betanin sifirlanmasini bekliyorum dun 63 tu.. insallah sifirlanir bir an once.. bizde 17 tane dollendi 10 tanesi blast oldu dondurduk.. ekimde 2 tane koyuldu.. 9 ekimden beri betayla ugrasiyorum insallah sizinde yardimcnz olsunMalesef dundurmadik bende 7 yıllik evliyim 6 yıldır klomen iğneler ilaçlar hiç biri fayda etmedi tüp bebegi 2017 de yaptık ama madi durumdan dunduramadik şuan bekliyoruz yine herşey sil baştan olucak senin adına sevindim dundurmakla iyi yapmışsınız ....inşallah bu sefer müjdeli haberler alırsınız ..
Amin amin inşallah burdan verirsin müjdesiniBende gunl3rdir betanin sifirlanmasini bekliyorum dun 63 tu.. insallah sifirlanir bir an once.. bizde 17 tane dollendi 10 tanesi blast oldu dondurduk.. ekimde 2 tane koyuldu.. 9 ekimden beri betayla ugrasiyorum insallah sizinde yardimcnz olsun
Amin amin inşallah burdan verirsin müjdesini
Bu arada hangi hastanede tedavi görüyorsunBende gunl3rdir betanin sifirlanmasini bekliyorum dun 63 tu.. insallah sifirlanir bir an once.. bizde 17 tane dollendi 10 tanesi blast oldu dondurduk.. ekimde 2 tane koyuldu.. 9 ekimden beri betayla ugrasiyorum insallah sizinde yardimcnz olsun
Insallah sizde verirsiniz.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun bir an once sevindirsin herkesi.. dogaldan kalmaniz ne guzel kimyasalmi oldu o gebeliginzAmin amin inşallah burdan verirsin müjdesini
Emseyde canim emsey hospitalBu arada hangi hastanede tedavi görüyorsun
Amin inşallah testler yaptık 2 haftalik dedin değere göre. .ama kromozon tahlili vs yaptık bir şey çıkmadı doktur tutunamamiş dediInsallah sizde verirsiniz.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun bir an once sevindirsin herkesi.. dogaldan kalmaniz ne guzel kimyasalmi oldu o gebeliginz
Benmde tutundu ama gelismedi gibi birsey cunku cok yogun adet oldum degerlerm artmaya devam etti cok artmasada dogaldan kalmadim hic tabi. Kimyasal sanrm buyuk ihtimal sennki.Ben 9 ekimde pozitif almstm hala oldu sifirlanmadi.. 2 tanesimi birden dustu vucudum atamadi blmiyorum anlamadk hcbsyAmin inşallah testler yaptık 2 haftalik dedin değere göre. .ama kromozon tahlili vs yaptık bir şey çıkmadı doktur tutunamamiş dedi
Canım o da zormuş Rabbim bunları unutturacak inşallah herşeyin hayırlısıBenmde tutundu ama gelismedi gibi birsey cunku cok yogun adet oldum degerlerm artmaya devam etti cok artmasada dogaldan kalmadim hic tabi. Kimyasal sanrm buyuk ihtimal sennki.Ben 9 ekimde pozitif almstm hala oldu sifirlanmadi.. 2 tanesimi birden dustu vucudum atamadi blmiyorum anlamadk hcbsy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?