tam olarak nasil yapiliyo anlatabilr misin ya bugun adetmn ilk gunu kacinci gunu baslamaliym.kac gun icicemKızlar ben daha öncede konular açtım. Pkoluyum malum.. bebiş istiyoruz. Doktor progestan verdi 6 ay bekle dedi.. ama zaten aylarca bekliyorum...
Ben dün soğan suyuna başladım. İnşallah şifa vesilesi olur. Aynı zamanda progestan ve folic asit kullanıyorum. Böyle kullanan ya da kullanmış kişiler varsa deneyimlerini paylaşabilir misinizz..
nasil kullandinz acaba ya hangi gun baslaniyosogan kürü yaptıgım aydan bir sonraki ay hamile kaldım,hamile kaldıgım ay aynı zamanda inofolic kullandım vesile oldular bana,inş sanada vesile olur
adetin bittikten 2 gün snra başlayabilirsin,bir orta boy soganın dış kabugunu soyup 4 e bölüyorsun 1.5 bardak kaynatılmış klorsuz su ile agzı kapalı bir şekilde 5 dakika daha kaynatıyorsun,sabah akşam taze olarak tüketmelisin 15 gün boyunca düzenli bir şekilde ,sogutmadan agzını yakmayacak sıcaklıkta içmelisin,mor yada beyaz sogan olmayacak,dışı sarı olanından,ilk bir kaç gün tadı kötü gelicek ama alışıyorsunnasil kullandinz acaba ya hangi gun baslaniyo
sagol canim tadi kotu bi kez icmeyi denedim icemedim.ne zaman baslayacgnda bilmiydm.ama icicem artk mecburenadetin bittikten 2 gün snra başlayabilirsin,bir orta boy soganın dış kabugunu soyup 4 e bölüyorsun 1.5 bardak kaynatılmış klorsuz su ile agzı kapalı bir şekilde 5 dakika daha kaynatıyorsun,sabah akşam taze olarak tüketmelisin 15 gün boyunca düzenli bir şekilde ,sogutmadan agzını yakmayacak sıcaklıkta içmelisin,mor yada beyaz sogan olmayacak,dışı sarı olanından,ilk bir kaç gün tadı kötü gelicek ama alışıyorsunşifa olsun inş
aslında cok kötü degil tadı ilk içtiğinde kötü geliyor sadece,tiksinerek içme sakın :) ilk bir kaç gün koklamadan iç alışırsın.sagol canim tadi kotu bi kez icmeyi denedim icemedim.ne zaman baslayacgnda bilmiydm.ama icicem artk mecburen
Peki canım soğan kürü içtikten sonra adet oldun musogan kürü yaptıgım aydan bir sonraki ay hamile kaldım,hamile kaldıgım ay aynı zamanda inofolic kullandım vesile oldular bana,inş sanada vesile olur
sagolasn canim.dedgn gibi yapicam.insallah vesile oluraslında cok kötü degil tadı ilk içtiğinde kötü geliyor sadece,tiksinerek içme sakın :) ilk bir kaç gün koklamadan iç alışırsın.
evet canım uyguladıgım ay adet oldum normal zamanımda,sonraki ay tam 2.küre başlayacaktım ki 17 günde oldum ondan snra olmadım zatenPeki canım soğan kürü içtikten sonra adet oldun mu
Canım kusura bakma anlamadım çok oldum ama yani 17 derken.sen soğana adetten iki gün sonra başladın.15 gün uyguladın sonra adet oldun dimi canımevet canım uyguladıgım ay adet oldum normal zamanımda,sonraki ay tam 2.küre başlayacaktım ki 17 günde oldum ondan snra olmadım zateninş en kısa sürede sizlerede versin Allah.
adetim bitti agustosun sonu gibi küre başladım 15 gün boyunca kürü uyguladım eylül ayında normal döngümde adetimi oldum,2.adetim erken geldi demek istedimCanım kusura bakma anlamadım çok oldum ama yani 17 derken.sen soğana adetten iki gün sonra başladın.15 gün uyguladın sonra adet oldun dimi canım
Bal tarcın corekotu nasıl bir kür canım ilk defa duydumSogan kuru ile bal tarcin corekotunu ayni anda yapmis ve o ay hamile kalmis biri olarak:) tavsiye ediyorum
Canim tarifi var bende netten alip yapmistim ama corekotunu toz haline getirdim icine tarcin ve bal koydum her aksam 2 tatli kasigi yedim adetin 4. Gunu basladim 12 gun boyunca yedimBal tarcın corekotu nasıl bir kür canım ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?