• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikistik Over Olup Sağan Suyu Deneyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

melegimmgelsin

Kocasına aşık❤️ meleğini bekliyor... 💙
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
257
147
18
30
Merhaba hanımlar. Aranızda polikistik overli olup soğan suyunu deneyen, fayda gören, görmeyen veya kullanırken vücudundaki belirtileri gözlemleyeniniz oldu mu? Gebelik düşüncesiyle içenleri de buraya alalım. 🌺🥰

Merhaba hanımlar. Aranızda polikistik overli olup soğan suyunu deneyen, fayda gören, görmeyen veya kullanırken vücudundaki belirtileri gözlemleyeniniz oldu mu? Gebelik düşüncesiyle içenleri de buraya alalım. 🌺🥰
Bu konuyla ilgili çok fazla açılmış başlık var. İnsanlar tekrar tekrar yazmaktan bıkıyor. Yazacak yeni bir şey de yok. Oralara dahil olmanızı tavsiye ederim.

Merhaba ben de uyumuyorum :) uyandım daha doğrusu. Soğan suyunun 13. Günündeyim bir cok araştırma yaptım yok yok hepsine iyi geliyor tadı kötü değil 15 sabah akşam içmelisin canım cok iyi geliyormuş burada da kullanan kadınların yorumlarını okudum hepsi olumlu 👍

Merhaba bende katilayim hemen 😊 sogan kuru gecen ay ve bu ay yaptim . Ayni anda testere disli aslan penceside kullandim. Daha doktora gitmedim pcos ne alemde bilmyorum 🤗🤗🤗

Back