- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
- Konu Sahibi begumsavci
-
kuzucum bılıom o hemen adet yapıo ama ıstıom kı kendım olayım bde benım annnmde gogs kanserı var hormon alma dedı doktrlar bn herseyı goze alıp 2 asılama yaptrdm bı suru hormon aldm artk kndm olmk ıstıom kzuucum
kac kılosun cnm bn 51 aa tedavı olurkn 55 olmstmanladım cnmmm şende haklışın :26: bende bir önceki adetimi 4 ay bekledim kendi gelşin die ama gelmedien şonunda ilaç içtim ole bile ılaç bitti 10 gün şonra geldi ve şiştiiiim davul gibi zaten şişman biriyim ole dahada şiştim
Canım sende pkomuşsun ve hamiş kalmışsınSelam canım ,
bende pko luyum . eşimden kaynaklı sperm sayısı sebebi ile olmadı bebeğimiz ama eşimin tedavisinden sonra o normale döndü .
yumurta takibi vs vs . derken iki tüp denemem oldu biri negatif biri pozitif ne yazık ki sonradan öğrendiğim kanımda pıhtı sebebi ile kalbi durdu bebeğimin alındı .
13 senelik evliyim kendliğinden hamile kalmayı başaramadım :))) pko için en iyi tedavinin istikrarlı bir şekilde yapılan soğan kürü olduğu söyleniyor . ama kısmet bu işler her şeyin bir zamanı var sanırım .
benim kuzenim de pko vardı ama evlendi 1 sene sonra kendisi hamile kaldı .
forumda tanıdığım bildiğim çok kişi kendiliğinden hamile kaldılar . pko nun da çeşitleri var sanırım . misal ben 30 günde bir regl olurum ama normalde pko da düzensiz adet görenlerde varmış . Rabbim inşl güzel haberlerini paylaşmana vesile eder bu topiği .
isteyen herkese versin ...
vardır pkolu ve hamısler yaa yazan olur bıze umut olcakk
amınn bıtanemmmm[/QUOTE
merhaba kızlarr ben 22 yasndaym 1 bucuk yıllık evlıyım 17 yasımdan berı pko ıle ugrasıyorum duzensız adet oluyorm evlendm ve bebek ıstemeye basladıktan sonra bır kez klomen tedavısı gordum olmdı rahım fılmı cektrdım ve 2 kez asılama yaptırdım sonuc negatıf bende 1 aydır bısey yapmıyorm kafaya da takmamaya calısıyorum sogan suyu falan denıyorum adet olabılmek ıcın acaba aranızda kendısı gebe kalan varmı
doktorum pko oldugun ıcın yumurtan buyumuyo kendın gebe kalman coook zor dedı.. bende orasını allah bılır dedım
umarım benı umutlandırıcakk hııkayeler cıkar..
Hanımlar bende 3 yıllık evkiyim ve benimde bebeğim soğan kuru incir kuru havuç kuru klomeni pregnyl yakı bandı 3 aşılama derken geldi elhamdülillah. Bende pkoluyum kesinlikle kilo verin ve almamaya özen gösterin derim ben.Merhba kizlar ben de 23 yasindayim 5aylik ewliyim polikistk over rahatsizlgm war en bastan beri hic korunmadk .ama en bastan beri adet duzensizlgm oldugu icn cok dogum kontrol hapi kullandm. Iki aydir tedawiye basladm bebek icn ilk ay gunde 1 klomen kullandm adetn 5.gunu basladm dha sora hap btti 5gun.sora doktra gttm yumrtalarda buyume yok dedi doktr.hormon testi yapti buyumicek dedi. Bu ay gene once progestanla adetm geldi sora gunde 2klomen kullandm ama adetn 3.gunu baslamism yanlslkla 2gun adet surdu we doktra gttm olusan yumrta yok dedi bebek cok istiyorm ama bu sekilde tedawi olumsuz oldkca umutszlga kapiliyrm
Geldim.canım.Arkadaşlar Pico lu olup hamile kalan bayanları Allah rızası için buraya bekliyoruz .....bi umut lütfen...
Başlığı açan arkadaş sen ne alemdesin?,hamile kalabildin mi?,yazmamışsın hiç.buraya.merhaba kızlarr ben 22 yasndaym 1 bucuk yıllık evlıyım 17 yasımdan berı pko ıle ugrasıyorum duzensız adet oluyorm evlendm ve bebek ıstemeye basladıktan sonra bır kez klomen tedavısı gordum olmdı rahım fılmı cektrdım ve 2 kez asılama yaptırdım sonuc negatıf bende 1 aydır bısey yapmıyorm kafaya da takmamaya calısıyorum sogan suyu falan denıyorum adet olabılmek ıcın acaba aranızda kendısı gebe kalan varmı
doktorum pko oldugun ıcın yumurtan buyumuyo kendın gebe kalman coook zor dedı.. bende orasını allah bılır dedım
BEN KENDIMI BİLDİM BİLELİ PKO YUM 5 AYLIK EVLİYİM 3 AYLIKTA HAMILEYIM HIC BIR DOKTORA GITMEDIM HER HANGI BIR TEDAVİDE GORMEDIM CANIM BEKARKEN BÖGRTLEM KÖKÜ KAYATIP AC KARINLA BİR BARDAK İÇMİŞTİM O KADAR HEP SU DUAYI DA ETTIM ALLAHIM SEN OL DERSEN OLUR DİYE INŞALLAH ALLAH SİZE DE OL DER VE OLUR.merhaba kızlarr ben 22 yasndaym 1 bucuk yıllık evlıyım 17 yasımdan berı pko ıle ugrasıyorum duzensız adet oluyorm evlendm ve bebek ıstemeye basladıktan sonra bır kez klomen tedavısı gordum olmdı rahım fılmı cektrdım ve 2 kez asılama yaptırdım sonuc negatıf bende 1 aydır bısey yapmıyorm kafaya da takmamaya calısıyorum sogan suyu falan denıyorum adet olabılmek ıcın acaba aranızda kendısı gebe kalan varmı
Arkadaşlar Pico lu olup hamile kalan bayanları Allah rızası için buraya bekliyoruz .....bi umut lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?