polıkıstık over olup kendısı hamıle kalan varmı??

anladım cnmmm şende haklışın :26: bende bir önceki adetimi 4 ay bekledim kendi gelşin die ama gelmedi en şonunda ilaç içtim ole bile ılaç bitti 10 gün şonra geldi ve şiştiiiim davul gibi zaten şişman biriyim ole dahada şiştim

kac kılosun cnm bn 51 aa tedavı olurkn 55 olmstm

Canım sende pkomuşsun ve hamiş kalmışsın Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin . Tedavini banada anlatır mısın canım kür falan yaptın mı?

Son düzenleme:
Ben 3 senelik evliyim. 1.5 sene kesintisiz hap ile korunduktan sonra ilacı biraktim.
Bu arada ilaç alanlar 6 ayda bir ara vermeliymiş.
Bir süre sonra hamilelik olmayınca doktora basvurdum. Yumurtlama yok kist de var dediler. Sürekli takipte oldum ama ilaç tedavisi vermedi.
Sonrasında durumdan sıkıldım üniversite hastanesinde infertilite bölümüne gitmeye başladım. hsg cekildi temiz, Simir temiz, eşimin testleri temiz, kan tahlilleri genel anlamda temiz. Strese dayali bir hormon yuksekti ama. Şeker sınırda, insülin direnci yüksek çıktı. Doktor kistler gördü. Birde sikayetleri dinledi, Polikistik overdan şüphelendi tüm diğer belirtiler bunu gösteriyor dedi. (Bacak içi tüylerde artış, göbekde yağlanma, saç dökülmesi, kilo verememe... ) 3 yılda 8 kilo aldım. 70 kilo oldum 167 cm boyla. Sonra 4-5 ay inofolik kullandım. Son 1 ay şeker ilacı kullandım. 2 hafta önce öğrendik ki 5 haftalik gebeyimmm.. Çok şükür. Allah isteyen herkesi bebegine kavuştursun. Şimdi bebeğin Cilveleri ile uğraşıyorum. Bulantilar. .. ama ben buna bile sükrediyorum.

Son düzenleme:
ben varim banada hamile kalman zor demislerdi evliligimizin 3.yilinda kaldim.sogan kürü cok faydali devam et.stresten uzak dur

Merhba kizlar ben de 23 yasindayim 5aylik ewliyim polikistk over rahatsizlgm war en bastan beri hic korunmadk .ama en bastan beri adet duzensizlgm oldugu icn cok dogum kontrol hapi kullandm. Iki aydir tedawiye basladm bebek icn ilk ay gunde 1 klomen kullandm adetn 5.gunu basladm dha sora hap btti 5gun.sora doktra gttm yumrtalarda buyume yok dedi doktr.hormon testi yapti buyumicek dedi. Bu ay gene once progestanla adetm geldi sora gunde 2klomen kullandm ama adetn 3.gunu baslamism yanlslkla 2gun adet surdu we doktra gttm olusan yumrta yok dedi bebek cok istiyorm ama bu sekilde tedawi olumsuz oldkca umutszlga kapiliyrm

vardır pkolu ve hamısler yaa yazan olur bıze umut olcakk

amınn bıtanemmmm [/QUOTE

Arkadaşlar bende polikistik overliyim.5 yıllık evliyim. 28 yaşındayım Overian drilling ameliyatı oldum puregon iğne kullanıyorum.Doktorum zaman alacak ama olacak diyor.Tüplerim açık ama hemen sonuç istersen tüp bebek diyor bir aşılama da denedik olmadı..polikistik overli ablam zaten kalıtımla olurmuş onun bir kızı var rabbim bizlere de nasip eder inşallah

bende polikistik over varmış klomen başlamışdım..bugun gittim dr. yumurtalar 10mm den bile kucuk((

Arkadaşlar bende 16 yaşım polikistik over tanısı konuldu çok hastane gezdim çok büyüdüğü için acil ameliyat denildi ama olmadım doğum kontrol hapları sayesinde küçüldü sonra hapları kullanmayo bıraktım adet düzensiliği ve çok ağrım oluyo hangi doktora gittiysem asla çocuğun olmaz dediler ama ben evlendim ve ilk günden hamile kaldım o yüzden asla ama asla umudunuzu kaybetmeyin Allah istedikten sonra olur

Hanımlar bende 3 yıllık evkiyim ve benimde bebeğim soğan kuru incir kuru havuç kuru klomeni pregnyl yakı bandı 3 aşılama derken geldi elhamdülillah. Bende pkoluyum kesinlikle kilo verin ve almamaya özen gösterin derim ben.

Arkadaşlar Pico lu olup hamile kalan bayanları Allah rızası için buraya bekliyoruz .....bi umut lütfen...

Selam ben de pco luyum ve 1 yıldır bebek istememize ragmen olmuyo cok uzgunum ne yapacagimi bilemiyorum

Kızlar merhaba, ben 29,yaşındayım ve kendimi.bildim.bileli adetlerim çok düzensiz 4 ay olmadığını da bilirim yani. Pco luyum yani. 5 senelik evliyim. Evlendikten 2,sene sonra bebek istedik olmadı. Testler mestler derken aşılama safhasına kadar geldik. 3 aşılama yaptırdık , sonuçlar negatif. Ardından 1 tüp bebek yaptırdık maalesef o da negatif. Neyse 6 ay ara verdik, başka Bi merkezde yine 2. Tüp bebek tedavisine başladık, bu sefer pozitifi gördük şukur, fakat onlarında evet ikizlerimin de 8. Haftada kalp atışı durdu alındılar. Biz bi 6 ay daha bekleyelim dedik. 6. Ayın sonunda aynı merkeze gittim.3 . Tedaviye başlamak için. Doktor önce kan testi.yapalım nolur nolmaz dedi. Nen de gülerek bugüne kadar kendiliğinden hiç.hamile kalmadım dedim ve gülerek kanı verdim. Ertesi sabah.bi telefon doktor: Gelin de.bi muayene edeyim,,diyor. Ne muayenesi, daha adet olmadım tedaviye başlayamayız dedim.güldü. Ve hamilesiniz,dedi. Şaka yapmayın dedim ama ben şoklardayım. Doktor da siz evli değil misiniz ,neden olmasın dedi. Neyse öğleden sonra gittik ve sonuç 6 haftalık ilk defa kendiliğinden hamileyim, onca tedaviden sonra üstelik. Şimdi.şükürler olsun 3 aylık kızım kollarımda. Rabbim.dileyen isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inş. 2012 in son aylarında başlayan maceramız, 2014 un son gününde öğrendiğimiz o harika haberle taçlandı.

Son düzenleme:
Başlığı açan arkadaş sen ne alemdesin?,hamile kalabildin mi?,yazmamışsın hiç.buraya.

benim kız kardeşim pko idi 6 defa düşük yaşadı 3 aşılama 2 taze 1 donmuş olmak üzere 3 tüp bebek denedi ama olamadı ve geçen yıl haziran ayında yeniden doğal (daha öncede doğal yoldan gebeliği olmuştu)yoldan hamile olduğunu gördük hep korktuk önceki gebelikleri 8 12 haftalık kaybetmişti ama bu defa öyle olmadı 14 şubat 2015 şahane bir oğlu oldu her fırsatta bunları yazıyorum çünkü bir kişiye bile umut olursa ne mutlu bize
işte o mühteşem bebek rabbim hepimize nasip etsin inşşş benim paşam size umut olsun

BEN KENDIMI BİLDİM BİLELİ PKO YUM 5 AYLIK EVLİYİM 3 AYLIKTA HAMILEYIM HIC BIR DOKTORA GITMEDIM HER HANGI BIR TEDAVİDE GORMEDIM CANIM BEKARKEN BÖGRTLEM KÖKÜ KAYATIP AC KARINLA BİR BARDAK İÇMİŞTİM O KADAR HEP SU DUAYI DA ETTIM ALLAHIM SEN OL DERSEN OLUR DİYE INŞALLAH ALLAH SİZE DE OL DER VE OLUR.

ahh kizlar ya bazen cok moralim bozuluyo sonra toparliyorum rabbim bizede nasip edeck diyorum 9 aydr bebek istiyorum 3 ay klomen kullandim ama yok yok yoook niye olmuyo yumurtayi goruyoruz ultrasyonda umutlaniyorum ama olmuyo iste burda nasip araya giriyo daha zamani gelmedi diyorum ama yinede uzuluyorum beni en iyi siz anlarsiniz

Merhaba arkadaşlar bende pko hastasıyım bebek düşünmeye başladığımız sıralarda doktora gittik kontrol için ve pko olduğumu söyledi 1 yıl bekleyelim tedavi olmadan dedi ama hiç rahatlatamadı beni çok zor günlerim geçti ümidimi kaybetmistim 8 ay sonra artık telaşe kapildik ve Tüp Bebek merkezleri araştırmaya başladık sonra tesadüfen başka bir doktorla karşılaştım ve ona gittim sol yumurtalikta kist dolu hatta çikolata kistine benzer iki şey var adetten sonra bakalım ama sağ yumurtalık daha sağlıklı dedi ve bize okadar çok Moral verdiki..bu ay bekleyelim önümüzdeki aylarda hormon rahim filmi çekelim dedi ve ben o ay hamile kaldım suan 22 haftalık hamileyim ve çok şükür sorunsuz şekilde geçirdim.çok kürler denemistim hatta soğan suyundan midemi parcaliyacaktim.doktorunuz çok önemli gerçekten Allahım bize vesile gösterdi dilerim en yakın zamanda sizlerinde karşısına etkisi olacak bişeyler çıkar.Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…