ben de pcos hastasıyım. eşimin de sperm sonucunda morfolojisi bozuk çıkmıştı. normal şekilliler %1 idi. dünyam yıkılmıştı. depresyonun dibindeydim. bizim asla çocuğumuz olmayacağına emindim. soğan kürleri, incir kürleri, eşime keç boynuzu kürleri yapıp duruyordum ve her gece gizlice ağlıyordum. sonra glifor diye bi ilaç kullanmaya başladım. pkos olanlarda yumurtlmayaı kolaylaştırıyormuş diye. bir de 3 ay falan klomen kullandım. iki kez yumurta takibi ve çatlatma iğnesi de oldum. hiç işe yaramadı. iyi bir dopktor rahim filmi istedi daha ciddi tedavileri denemeden önce. bu arada glifora devam ediyordum. filmi çekirdim, emiz çıktı. bikaç ay bekleyeceğiz dedi doktor. bekleyemem dedim. yalvardım, yakardım beklemiyelim diye. peki ade gör gel dedi. ade falan görmedim..:) o ay hamile kaldım. 5 aydır falan glifor içiyordum ve filmin de kakışı oldu sanırım. bir de o ay acaba olacak mı diye stresli değildim. nasılsa olmuyor ama üp yapçaz kafasındaydım..:) şimdi kızım 14 aylık. herkese bol şans ve umutsuzluğa asla yer yok!!