polikistik over olup hamile kalan varmi

hayırlı aksamlar çörek otu bal tarçın neden yiyorsun bilgi verirmisin teşekkürler
İyi aksamlar , canim hamile kalmayı kolaylastiriyor diye duydum hormonları duzeltiyormus bu karisim sabahlari AC olarak bir yemek kasigina tarcin bal ve çörek otu döküp yiyorum.

ben bu karışımı yaklaşık 5 ay denedim ama pek bi etkisini göremedim tabi.ayrıca polen arı sütü kestane balını karıştırıp günde 1 cay kaşığı iciosun.istersen dene derim.belki sana bir faydası olabilir.yalnız arı sütünü güvenilir bir yerden temin etmen gerekiyor.inşallah sende işe yarar.ben bununla hamile kalanı çok duydum.brn hariç :D

arkadaşlar soğan kürüde 4 cm den küçük olan kistlerde işe yarıyormuş.tabi allahtan başka kimse bilemez ama bnm kistime hiçbir etkisi olmadı.mecbur ameliyat olucam.belki tekrar hamile kalırım diye ümitlendim bu zamana kadar ama hiçbir belirti yok :(

bu polikistin size baska etkileri varmı? düzensizlik gibi.benm düzenli, kilo artısı da yapmadı. tüy ve sivilce açısından zorluyo beni :s

Merhaba canım ben tüm ozelliklere uyuyorum kilo kıl sivilce adet düzensizliği erkekler gibi sacim dökülüyor saçımı taramaktan ve banyo yapmaktan korkar oldum bırak taramayi elliyemiyorum sürekli topluyorum ne yapalım bunlarda geçecek ALLAH daha beterinden korusun başka dert vermesin şu 1 aya kadar çok taktım kafama çocuk olmuyor diye ama artık salliyorum bundan sonra pko mu vız gelir tirist gider kafasindayim pko mu canı cehenneme. pko varsa karşısında pkoya karşı dimdik ayakta duran ben varım ışte o kadar. stres ten yoruldum ve bu kararları aldım ne yapayim böyle dusunmezsem kafayı yiyecektim

ben de pcos hastasıyım. eşimin de sperm sonucunda morfolojisi bozuk çıkmıştı. normal şekilliler %1 idi. dünyam yıkılmıştı. depresyonun dibindeydim. bizim asla çocuğumuz olmayacağına emindim. soğan kürleri, incir kürleri, eşime keç boynuzu kürleri yapıp duruyordum ve her gece gizlice ağlıyordum. sonra glifor diye bi ilaç kullanmaya başladım. pkos olanlarda yumurtlmayaı kolaylaştırıyormuş diye. bir de 3 ay falan klomen kullandım. iki kez yumurta takibi ve çatlatma iğnesi de oldum. hiç işe yaramadı. iyi bir dopktor rahim filmi istedi daha ciddi tedavileri denemeden önce. bu arada glifora devam ediyordum. filmi çekirdim, emiz çıktı. bikaç ay bekleyeceğiz dedi doktor. bekleyemem dedim. yalvardım, yakardım beklemiyelim diye. peki ade gör gel dedi. ade falan görmedim..:) o ay hamile kaldım. 5 aydır falan glifor içiyordum ve filmin de kakışı oldu sanırım. bir de o ay acaba olacak mı diye stresli değildim. nasılsa olmuyor ama üp yapçaz kafasındaydım..:) şimdi kızım 14 aylık. herkese bol şans ve umutsuzluğa asla yer yok!!

ben de pcos hastasıyım. eşimin de sperm sonucunda morfolojisi bozuk çıkmıştı. normal şekilliler %1 idi. dünyam yıkılmıştı. depresyonun dibindeydim. bizim asla çocuğumuz olmayacağına emindim. soğan kürleri, incir kürleri, eşime keç boynuzu kürleri yapıp duruyordum ve her gece gizlice ağlıyordum. sonra glifor diye bi ilaç kullanmaya başladım. pkos olanlarda yumurtlmayaı kolaylaştırıyormuş diye. bir de 3 ay falan klomen kullandım. iki kez yumurta takibi ve çatlatma iğnesi de oldum. hiç işe yaramadı. iyi bir dopktor rahim filmi istedi daha ciddi tedavileri denemeden önce. bu arada glifora devam ediyordum. filmi çekirdim, emiz çıktı. bikaç ay bekleyeceğiz dedi doktor. bekleyemem dedim. yalvardım, yakardım beklemiyelim diye. peki ade gör gel dedi. ade falan görmedim..:) o ay hamile kaldım. 5 aydır falan glifor içiyordum ve filmin de kakışı oldu sanırım. bir de o ay acaba olacak mı diye stresli değildim. nasılsa olmuyor ama üp yapçaz kafasındaydım..:) şimdi kızım 14 aylık. herkese bol şans ve umutsuzluğa asla yer yok!!
Merhaba canım benin senin adına çok sevindim yasadiklarin umut oldu heyecanlandım ALLAH yavrunun güzel gününü gostersin anali babalı büyüsün sana bağışlasın Amin kendine ve kuzuna iyi bak umarım en kısa zamanda bende hayırlı haberler yazarım

Mrb malesef ben de pkosum 2 yıldır evlıyım 2 defa devlette catlatma ıgnrsı oldum negatıf psıkolojık olarak bnı cok etkıledı sımdı ramazanfan sonra dr fılıp tashanı buldum ıns sonuç alırım yaaa cok sıcak kanlı bı dr cok ıyı asılama olucam olmazsa rBbım ısteyen herkeze versın kımsrnın kucagını bos bırakmasın acıkcası bırazda psıkolojık :))

Rımıley gloforu dr mu verdı sana kafana goremı kullandın bu arada allha analı babalı buyutsun ıns:)

Rımıley gloforu dr mu verdı sana kafana goremı kullandın bu arada allha analı babalı buyutsun ıns:)
kafana göre kullanma derim çünkü gliforu genelde insilün direnci yüksek olan hastalara veriyorlar. Endokrin uzmanı o testlari yapıyor.

Ins bende tedavı gorucemmm dr filip taşhan ona gıdocem ramazandan sonra ıns bnde cocuk sahıbı olurum ıkı defa devlette catlatma ognesı oldum ama tutmadı devlette nekdr trdavı olabılıtım kı zaten sımdı tup bebek merkezınde fılıp beye gıdocem artık asılamamı yapar tup bebekmı bılmıyorum daralıyorummm cokkk hersy bos gelıyo cocuk sahıbı olamamam grcktn psıkolojık olark cökrtttı bnı

Back