Geçmiş olsun canım bende 1,5 yıldır korunmuyorum ama kismet olmuyor ışte çabalıyorum dualar ediyorum. bu sefer incir kurunede başlayacağım bir de hayit tohumu cayi icecegim inşallah herşey güzel olur. RABBİM kalbimizdekini hakkımızda hayırlı eylesin hakkimizdakini gonlumuze razı eylesinpco teşhisi konuldu. adetlerim 40 gün aralıklarla.. 3 aydır korunmuyorum. 62 kilo oldum. adet olmadım bebiş yook.. üzülüyorum
canım öncelikle umarım hamilesindir,tabi test zamanına baya var anlaşılan. hamilelik belirtileri ve adet belirtileri birbirine yakındır. banada tedavimin başında klomenle doğal yollardan olması için yumurta takibi yapılmıştı tabi benim sorunum daha farklıydı tutmadı zaten ben tüp bebek yöntemi ile gebe kaldım belirtilerinde batma ve ağrı hatta adet olacakmışım hissi vardı.yani bu da bi ihtimal.doktorunun söylediği tarihte testini yaparsın idrar testi bazen yanıltıcı olabiliyor en garantisi kan tahlilidir.%100 doğruluk oranı var sonuçta.umarım herşey gönlünce olur.Merhaba bayanlar,
23 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim pko hastasıyım. Evlendiğim günden beri hiç korunmadım ilk zamanlar adetim şaşmaya başladı zaman geçtikte geciken günler 1 aya kadar çıktı. Doktora gittim adet düzenleyici ilaç, Glucophage adında şeker hapı ve yanında folic asit verdi. Adetim hiç düzene girmedi bu ay klomen kullandım yumurtam 24mm kadar şişmiş ve kendiliğinden çatladı. Doktorum 10 gün sonra test yapmamı söyledi. Şuan kasıklarımda batma var ağrı var çok değişik bi ağrı. İnşallah hamişimdir ..
sağol canım. ben iki gündür kestane balına tarcın koyup sakızla çiğniyorum. birde çörek otu bal tarçın yiyorum . inşallah herşey güzel olur canım.. vakti var demek ki diyorum avunuyorumGeçmiş olsun canım bende 1,5 yıldır korunmuyorum ama kismet olmuyor ışte çabalıyorum dualar ediyorum. bu sefer incir kurunede başlayacağım bir de hayit tohumu cayi icecegim inşallah herşey güzel olur. RABBİM kalbimizdekini hakkımızda hayırlı eylesin hakkimizdakini gonlumuze razı eylesin
hayırlı aksamlar çörek otu bal tarçın neden yiyorsun bilgi verirmisin teşekkürlersağol canım. ben iki gündür kestane balına tarcın koyup sakızla çiğniyorum. birde çörek otu bal tarçın yiyorum . inşallah herşey güzel olur canım.. vakti var demek ki diyorum avunuyorum
Soğan kürünü ne kadar süre yaptınız bi seferlik kürden sonra mı oldu bebişiniz. Hayırlı olsun bu arada.Ben de pkoluyum. Beş yaşında bir kızım var. İkinciye hamileyim.
İkinci için iki yıl uğraştım. En son 3 ay doğum kontrol hapı kullandım sonrasında soğan kürü uyguladım ve soğan küründen sonra adet olmadım bebeğim geldi şükür. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin.
bende kist falan yok pco başlangıcı dediler ama bilmiyorum ne kadar doğru klomen bende kist yapıyo büyüyor ama çatlamıyor yumurtalarımBenim iki yumurtalığğımda da vardı ayrıca basit kist dediklerinden de vardı bir yıldan sonra klomen kullanarak hamile kaldım tabii doktor kontrolünde Allah nasip ettiyse oluyor inş
Soğan kürünü ne kadar süre yaptınız bi seferlik kürden sonra mı oldu bebişiniz. Hayırlı olsun bu arada.
Kistleriömi büyütmüştü ama hemen hamile kalınca sorun olmadı çok şükürbende kist falan yok pco başlangıcı dediler ama bilmiyorum ne kadar doğru klomen bende kist yapıyo büyüyor ama çatlamıyor yumurtalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?