polikistik over olup hamile kalan varmi

esfiser

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
184
83
18
42
Merhaba hanımlar ben cikolata kisti var hemde polikistik over 1,5 yıl önce bir düşük yaptım ve hayatim alt üst oldu 6 ay önce gittiğim doktor bir boktan anlamamış bana hicbirsey söyledi ayrıca yanlış tedavi vermiş şimdi doktoru değiştirdim ve 7 aydır parçalıyorum kendimi çocuk sahibi olmak için ilk 3 ay serophene kullandım ikinci 4 aydır menogon kullanıyorum. inşallah bu sefer bebek sahibi olurum. lütfen bu durumu yaşayan ve bebek sahibi olan varmı

Meraba hanımlar ben de po hastasıyım 2 yılkadar glifor kkullandım. Ve baya kilo verdim. Aylarca Dr aradım sonra pr. Dr Hakan özörnek die bi Dr bulduk önce Allaha bin şükür prensesimize Kavuştuk. Hakan beyin payi da çok büyük tabiki Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

Merhaba kullandığınız ilaç ne için verildi size çocuk icinmi kilo için mi ogrenebilirmiyim

pco teşhisi konuldu. adetlerim 40 gün aralıklarla.. 3 aydır korunmuyorum. 62 kilo oldum. adet olmadım bebiş yook.. üzülüyorum :(

pco teşhisi konuldu. adetlerim 40 gün aralıklarla.. 3 aydır korunmuyorum. 62 kilo oldum. adet olmadım bebiş yook.. üzülüyorum :(
Geçmiş olsun canım bende 1,5 yıldır korunmuyorum ama kismet olmuyor ışte çabalıyorum dualar ediyorum. bu sefer incir kurunede başlayacağım bir de hayit tohumu cayi icecegim inşallah herşey güzel olur. RABBİM kalbimizdekini hakkımızda hayırlı eylesin hakkimizdakini gonlumuze razı eylesin

Hem kilo hemde çocuk olmasında yardimci bir ilacmis bende hayit otu içtim soğan kürü uyguladım baya uğraştım tabi önce Allaha çok dua ettim sonra Dr araştırmasına girdim. Hep duamda hayırlı bir drla karşılaştır beni die her gece yalvariyordum Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba bayanlar,
23 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim pko hastasıyım. Evlendiğim günden beri hiç korunmadım ilk zamanlar adetim şaşmaya başladı zaman geçtikte geciken günler 1 aya kadar çıktı. Doktora gittim adet düzenleyici ilaç, Glucophage adında şeker hapı ve yanında folic asit verdi. Adetim hiç düzene girmedi bu ay klomen kullandım yumurtam 24mm kadar şişmiş ve kendiliğinden çatladı. Doktorum 10 gün sonra test yapmamı söyledi. Şuan kasıklarımda batma var ağrı var çok değişik bi ağrı. İnşallah hamişimdir ..

Merhaba bayanlar,
23 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim pko hastasıyım. Evlendiğim günden beri hiç korunmadım ilk zamanlar adetim şaşmaya başladı zaman geçtikte geciken günler 1 aya kadar çıktı. Doktora gittim adet düzenleyici ilaç, Glucophage adında şeker hapı ve yanında folic asit verdi. Adetim hiç düzene girmedi bu ay klomen kullandım yumurtam 24mm kadar şişmiş ve kendiliğinden çatladı. Doktorum 10 gün sonra test yapmamı söyledi. Şuan kasıklarımda batma var ağrı var çok değişik bi ağrı. İnşallah hamişimdir ..
canım öncelikle umarım hamilesindir,tabi test zamanına baya var anlaşılan. hamilelik belirtileri ve adet belirtileri birbirine yakındır. banada tedavimin başında klomenle doğal yollardan olması için yumurta takibi yapılmıştı tabi benim sorunum daha farklıydı tutmadı zaten ben tüp bebek yöntemi ile gebe kaldım belirtilerinde batma ve ağrı hatta adet olacakmışım hissi vardı.yani bu da bi ihtimal.doktorunun söylediği tarihte testini yaparsın idrar testi bazen yanıltıcı olabiliyor en garantisi kan tahlilidir.%100 doğruluk oranı var sonuçta.umarım herşey gönlünce olur.

Geçmiş olsun canım bende 1,5 yıldır korunmuyorum ama kismet olmuyor ışte çabalıyorum dualar ediyorum. bu sefer incir kurunede başlayacağım bir de hayit tohumu cayi icecegim inşallah herşey güzel olur. RABBİM kalbimizdekini hakkımızda hayırlı eylesin hakkimizdakini gonlumuze razı eylesin
sağol canım. ben iki gündür kestane balına tarcın koyup sakızla çiğniyorum. birde çörek otu bal tarçın yiyorum . inşallah herşey güzel olur canım.. vakti var demek ki diyorum avunuyorum

merhaba arkadaşlar benimde sol yumurtalığımda 7 cm lik bir kist var.3 yıılık evliyim.evliliğimin 6 ayında hamile kaldım ama düşük yaptım.simdi kist ameliyatı olucam.hamilelikten çok ameliyattan korkuyorum.herkes farklı bişiler söylüyor.yapışıklık yumurtalık alınması v.s ama ameliyatım kapalı olucak.acaba ameliyat olmam bnm için dahamı iyi olucak diye düşünüyorum.ameliyat olan arkadaşım ne gibi zorluklar yasadı acaba ???? yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben de pkoluyum. Beş yaşında bir kızım var. İkinciye hamileyim.
İkinci için iki yıl uğraştım. En son 3 ay doğum kontrol hapı kullandım sonrasında soğan kürü uyguladım ve soğan küründen sonra adet olmadım bebeğim geldi şükür. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin.

Ben de pkoluyum. Beş yaşında bir kızım var. İkinciye hamileyim.
İkinci için iki yıl uğraştım. En son 3 ay doğum kontrol hapı kullandım sonrasında soğan kürü uyguladım ve soğan küründen sonra adet olmadım bebeğim geldi şükür. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin.
Soğan kürünü ne kadar süre yaptınız bi seferlik kürden sonra mı oldu bebişiniz. Hayırlı olsun bu arada.

bende de pco başlangıcı olduğunu söyledi doktor bende yaptım soğan kürünü 15 gün uyguladım adet bitiminden 2 3gün sonra yani adet başlangıcı 1 sen 10.günde içmeye başlıyorsun bende pek bi işe yaramadı çörek otu tarçın bal karıştırıp yedim oda yaramadı hatta 200 tl yi geçik malzeme alıp yaptığımız fatih sultan mehmet macunu bile bize tırs geldi yine yok yine yok

Benim iki yumurtalığğımda da vardı ayrıca basit kist dediklerinden de vardı bir yıldan sonra klomen kullanarak hamile kaldım tabii doktor kontrolünde Allah nasip ettiyse oluyor inş

Şimdi birinde yok diğerinde çok küçük Demişti doktor ama ben ikinci bebeğe bile kolayca hamile kalacağımı sanmıyorum

Benim iki yumurtalığğımda da vardı ayrıca basit kist dediklerinden de vardı bir yıldan sonra klomen kullanarak hamile kaldım tabii doktor kontrolünde Allah nasip ettiyse oluyor inş
bende kist falan yok pco başlangıcı dediler ama bilmiyorum ne kadar doğru klomen bende kist yapıyo büyüyor ama çatlamıyor yumurtalarım

Kızlar bende adet düzensizliği yok hormonlarımdada çok ciddi tuhaflıklar yok sadece yumurtalıklarımda minik minik varla yok araso polistik kistler olduğunu söyledi doktor. Adet düzensizliği olmadığı içinde teşhis konmadı bana.
Henüz hiç çocuk denememiz olmadı ama soğan kürü kullanmayı düşünüyorum yinede. Bu durumda olan var mı aramızda ?

Soğan kürünü ne kadar süre yaptınız bi seferlik kürden sonra mı oldu bebişiniz. Hayırlı olsun bu arada.

Teşekkür ederim.
15 gün sabah akşam aç karna soğan suyu içtim ve kür bittikten sonra adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim

bende kist falan yok pco başlangıcı dediler ama bilmiyorum ne kadar doğru klomen bende kist yapıyo büyüyor ama çatlamıyor yumurtalarım
Kistleriömi büyütmüştü ama hemen hamile kalınca sorun olmadı çok şükür

Back