Polikistik over olup hamile kalan var mii??

Bendede Polikistik over sendromu var. Suan 6 aylik hamileyim.
Doktor kontrolu altinda Klomid hapini kullandim iki ay. Adetin ucuncu gunu baslayip bes gun ictim.
Ilk ay her gun birlikte olduk, ikinci ayda doktor tavsiyesi uzeri gun asiri birlikte olunca Hamile kaldim.
Uzulmeyin, stressten uzak olmak cok onemli.
İnsallah olur yani ögrendim aksama kadar agladim cok zor bi durum yani esim Allahtan destek oldu hamile kaldigimi dusunuyoduk pozitif cikinca yikildik yani olmayinca

Bende de kıllanma,kilo artışı var ama duzensiz adet olmuyorum hep duzenli kilo verirsen kesin olur dedi doktor yani kiloyla alakaliymis bizim buralarda hamile olmayan kadinlar bi ot iciyolar kesin cozummus sanirim teyzeminde olmadi ilk esinden ayrildu cocugu olmadi diye 2. Evliliginde de 1 seneye yakin olmadi o da kilolu ve pkolu bi otu kaynatip icti 2 ay sonra hamile kaldi
Bende de kilo var ya özellikle ergenlikten beri:( otun adi nedir

Bende de pko var adet düzensizliği ara ara oluyor sizde adet düzensizliği olmadığına göre hormonlar da sorun yok yalnız yumurta düşüklüğü oluşmaması kilo dan kaynaklı olabilir birde yumurta çatlamaz pko olan kişilerde Dr gidip hormon tahlili lh fsh e2 hormonlarına baktırmak gerekiyor birde en kısa zamanda zayıflamak bu yumurta oluşumuna engel oluyor
Kesinlike zayıflamam gerekir o halde :( ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladigimda daha sonra biri tamamen siliklestu eğer hamile kalamamışsam zateb yumurtanın çalışmadığını düşüneceğim. Inşallah süre uzamaz evlatlarımız gelir :(

Kesinlike zayıflamam gerekir o halde :( ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladigimda daha sonra biri tamamen siliklestu eğer hamile kalamamışsam zateb yumurtanın çalışmadığını düşüneceğim. Inşallah süre uzamaz evlatlarımız gelir :(
Ben yaptım geçen ay ovilasyon testi tutmadı yine yumurtlama dönemindeyim bakalım Hayırlısı ne olacak inşallah olur bu sefer

Aşılama gibi bir tedaviyle hamile kalabilirsiniz. Aydında kadın dogum dok. Birinin eşindede var ama iki çocukları var. Bildiğim kadarıyla yumurta cevresınde kist oldugundan sperm yumurtayı delip gecemiyo. Bunuda catlatma iğnesi yapılarak aşılıyor. Ben burada yazdım dıye gıdıp yapmayın. Uzman bıronın takıbınde yapılacak şeyler. Yanlış bir uygulama kalp krizi bile geçirtebiilir size

Aşılama gibi bir tedaviyle hamile kalabilirsiniz. Aydında kadın dogum dok. Birinin eşindede var ama iki çocukları var. Bildiğim kadarıyla yumurta cevresınde kist oldugundan sperm yumurtayı delip gecemiyo. Bunuda catlatma iğnesi yapılarak aşılıyor. Ben burada yazdım dıye gıdıp yapmayın. Uzman bıronın takıbınde yapılacak şeyler. Yanlış bir uygulama kalp krizi bile geçirtebiilir size
Bende dr gidecem bakalım tedavi ne olacak eğer catlatma ignesi verirse ovilasyon testi ile takip edecem

Benim pek umudum kalmadı dr Tüp bebek deyince ama yinede bol dua ediyorum Allahım bilir herşeyi
Ümidini hic bi zaman kaybetme benim yengem de yumurta tembelligi vardi 3 yil cocugu olmadi sonra asilama yaptilar 3. Cocugu oldu gecen ay sabirla beklemek lazim Allahim herseyin dogru zamanini bilir dogru yerde dogru zamanda verir 🙏

Yengemde asilama oldu aynen 3 cocugu var gayet saglikli ve tatlilar yanlis uygulama sonucu nolur bilemem yani

Ümidini hic bi zaman kaybetme benim yengem de yumurta tembelligi vardi 3 yil cocugu olmadi sonra asilama yaptilar 3. Cocugu oldu gecen ay sabirla beklemek lazim Allahim herseyin dogru zamanini bilir dogru yerde dogru zamanda verir 🙏
Benim daha hiç yok inşallah nasip eder🤲🤲

Back