Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha yeniyim 3 aylik evliyim gecen haftalarda agrim ve lekelenmem oldu test yaptim evde pozitif cikti ama hastaneye gittim kanda hic bisey cikmadi bugunde agrilarim yuzunden gittim kan tahlili istedi polikistik over olabilir dedi kan sonucuna gore yarin teshis koyulacak ama nasil bi hastalik hic bi fikrim yokBende aynı durumdayım tahlil sonuçlarım çıktı doktora gösterip ilaca başlayacağız. Siz ne kadar süredir bekliyorsunuz?
Adet düzensizliğiniz var mıbende varım iki yumurtamda pko var bir türlü kalamadım 5 senedir malesef![]()
Pco çok ciddi bir durum değil ilaçla çözüm olduğunu söylüyorlar. Ufakta olsa bir pürüz çıkınca insanın morali bozuluyor tabi ama siz daha yeniymişsiniz canınızı sıkmayın. İnşallah Rabbim nasib eder hepimize bir an önceBen daha yeniyim 3 aylik evliyim gecen haftalarda agrim ve lekelenmem oldu test yaptim evde pozitif cikti ama hastaneye gittim kanda hic bisey cikmadi bugunde agrilarim yuzunden gittim kan tahlili istedi polikistik over olabilir dedi kan sonucuna gore yarin teshis koyulacak ama nasil bi hastalik hic bi fikrim yok
Tesekkur ederm evet kilo problemim var hamile kalmayi cok istiyorum bebekleri cok severim ama insallah boyle bi problem yokturPolikistik over en kolay tedavi edilen hamile kalamama rahatsızlığı demişti doktorum bana.. önce hormonlarınızı kontrol eder düşük yada yüksek olanlar varsa ilaçla kontrol altına alır.. sonrası inşallah kendiliğinden gelir.. kilo probleminiz varsa ona dikkat edin özellikle bel bölgesindeki yağlanma bu durumda hamileliği zorlaştırıyor.. bende pcoluyum kendiliğinden hamile kaldım ama zayıflamam etkili oldu diye düşünüyorum..
Yok her ay duzenli oluyorum 30 gunde bir olurum hepAdet düzensizliğiniz var mı
Yaa evet insanin morali bozuluyo biz hic korunmadik iki aydir test yapiyorum gecen ay cikmadi bu ay cift cizgiyi gordum cok guzel bi heyecandi ama kanda cikmadi moral bozucu bissey yani insallah Allahim herkese nasip eder. :)Pco çok ciddi bir durum değil ilaçla çözüm olduğunu söylüyorlar. Ufakta olsa bir pürüz çıkınca insanın morali bozuluyor tabi ama siz daha yeniymişsiniz canınızı sıkmayın. İnşallah Rabbim nasib eder hepimize bir an önce![]()
Allah sabir versin beklemek cok zor insan bi yerde filan gorunce cok morali bozuluyo yani Allah ummadigin bi anda verir insallah Allahim sifa versin herkese.bende varım iki yumurtamda pko var bir türlü kalamadım 5 senedir malesef![]()
İnşallah yoktur varsa da çok üzülüp stres yapmayın daha çok etkilenirsiniz.. dediğim gibi tedavisi yapılır.. umarım kısa sürede hayırlısıyla güzel haber alırsınız..Tesekkur ederm evet kilo problemim var hamile kalmayi cok istiyorum bebekleri cok severim ama insallah boyle bi problem yoktur![]()
Bende bir senedir aynı hislerdeyim, her ay adet günü yaklaştıkça heyecanlanıyor insan ama stres yapmamak ve sağlıklı beslenmek de bu süreçte çok önemli. Pkoya soğan kürü iyi geliyor bende onu deneyeceğim bu ayYaa evet insanin morali bozuluyo biz hic korunmadik iki aydir test yapiyorum gecen ay cikmadi bu ay cift cizgiyi gordum cok guzel bi heyecandi ama kanda cikmadi moral bozucu bissey yani insallah Allahim herkese nasip eder. :)
İnşallah yoktur yani amin tesekkur ederm bu da bi imtihan yani hayirlisi olsunİnşallah yoktur varsa da çok üzülüp stres yapmayın daha çok etkilenirsiniz.. dediğim gibi tedavisi yapılır.. umarım kısa sürede hayırlısıyla güzel haber alırsınız..
Ovulasyon testi kullanıp yumurtladığınız günleri değerlendirebilirsiniz.. bazen ki özellikle pco varsa düzenli adet görenlerde bile yumurtlama günü değişebiliyor..Yok her ay duzenli oluyorum 30 gunde bir olurum hep
Yaa ben sadece bi agri icin gitmistim doktor oyle diyince cok moralim bozuldu arastirinca kisirliga kadar gidebilecegini okudum o yuzden stres yaptim bayaBende bir senedir aynı hislerdeyim, her ay adet günü yaklaştıkça heyecanlanıyor insan ama stres yapmamak ve sağlıklı beslenmek de bu süreçte çok önemli. Pkoya soğan kürü iyi geliyor bende onu deneyeceğim bu ay
Teshis konulmadi daha eger oyle bisey varsa artk oyle yapicaz mecbur ama insallah yokturOvulasyon testi kullanıp yumurtladığınız günleri değerlendirebilirsiniz.. bazen ki özellikle pco varsa düzenli adet görenlerde bile yumurtlama günü değişebiliyor..
Yok canım stres yapma öyle, pco basit bir sorun düzgün bir doktor bulmak önemli bu süreçte. Hormon testi yaptırdın mı?Yaa ben sadece bi agri icin gitmistim doktor oyle diyince cok moralim bozuldu arastirinca kisirliga kadar gidebilecegini okudum o yuzden stres yaptim baya
Valla bugun kan alindi yarin sonuca gore detayli ultrasona bakacak ona gore bi tedavi izleriz dedi doktora iyi diyolar ama bilmiyorum yine deYok canım stres yapma öyle, pco basit bir sorun düzgün bir doktor bulmak önemli bu süreçte. Hormon testi yaptırdın mı?
Sabretmek gerekiyor bundan sonrası için. Allah kucağımızı boş bırakmasınValla bugun kan alindi yarin sonuca gore detayli ultrasona bakacak ona gore bi tedavi izleriz dedi doktora iyi diyolar ama bilmiyorum yine de