- 24 Şubat 2020
- 7
- 6
- 29
- Konu Sahibi hatice2729
öncellikle bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bu rahatsızlığı aşıp hamile kalanlardan yarım bekliyorum lütfen arkadaşlar Dün doktora adet düzensizliği için gittim alttan muayene sonucu pko olduğumu öğrendim. Daha önce de doktora gitmiştim ancak sadece yumurta sayın fazla ama gelişmiyor demişti ve çocuk için ümitli konuşmuştu. Ancak dün gittiğim doktor devlet hastanesindeydi ve gerçekten ilgisizdi söyledikleri sanki hiç çocuk sahibi olamayacağım düşüncesini yarattı bende. yaklaşık 2 senedir evliyim ancak bazı rahatsızlıklarımdan dolayı devamlı ilişkiye giremedik egzama hastası olduğumdan 6 ay kadar kortizon hapı kullandım adetim daha da düzensiz oldu iştenayrıldığım için çok strese girdim bu iki sene boyunca ve kilo aldım şu an 69 kiloyum 1.61 boyundayım kilo vermek için diyete başladım bile. Ama ancak bu süreci nasıl daha kolay aşıp çocuk sahibi olabilirim fikirlerinizi bekliyorum. Şu an herhangi bir ilaca veya tedaviye başlamadım çünkü önce kilo vermek istiyorum. Sizler nasıl bir yol izlediniz hangi tedavilr uygulandı nasıl sonuçlar aldınız yardımlarınız bekliyorum
Bir de bu rahatsızlık için soğan suyunu duydum kullanıp bu rahatsızlığı yenenler var mı ?
Bir de bu rahatsızlık için soğan suyunu duydum kullanıp bu rahatsızlığı yenenler var mı ?