Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 15 aylık evliyim bende de polikistik over var henüz geve kalamadım bende konuya takibim olan arkadaşlardan Bilgi lütfenSlm herkese yeni uyeyim aşırı polikistik over olduğunu öğrendim doktor inofolik ve klomen verdi adet olmam içinde tarlusal verdi bide âdetlerim 60 ve 90 günde bir olur böyle olupta hamile olan varmi hamile kalmayı çok istiyorum 15 aydır gebelik oluşmadı
.
Sende düzensiz adet oluyor musun benim kadar tedaviylemi hamile kaldinBende polikistik overliyim 2 yıllık evliyim 1 ay önce 2 aylık ikizlerimi kaybettim kurtajla alındı şimdi ilk adetimı bekliyorum tekrar hamile kalmak istiyorum
Tedaviylemi hamile kaldın cnmBende polikistik overliyim 2 yıllık evliyim 1 ay önce 2 aylık ikizlerimi kaybettim kurtajla alındı şimdi ilk adetimı bekliyorum tekrar hamile kalmak istiyorum
Banada asiri polikistik översin dedi klomen ve inofolik combi ile adet söktürücü verdi sence gebelik oluşurmu inşallah oluşur bide çatlama iğnesini kac liraBende polikistik overliyim 2 yıllık evliyim 1 ay önce 2 aylık ikizlerimi kaybettim kurtajla alındı şimdi ilk adetimı bekliyorum tekrar hamile kalmak istiyorum
Kac aylıktı ikizlerBende polikistik overliyim 2 yıllık evliyim 1 ay önce 2 aylık ikizlerimi kaybettim kurtajla alındı şimdi ilk adetimı bekliyorum tekrar hamile kalmak istiyorum
Hiç gosterdinmi kendini cnmBen de 15 aylık evliyim bende de polikistik over var henüz geve kalamadım bende konuya takibim olan arkadaşlardan Bilgi lütfen![]()
Fiyatı uygunmuş cnm ben inofolik aldim 74 lira 20 tane var içinde 2 şer yapışık 10 tane oluyor günde bir tane kullanıcam nsl kullanıcam 2 kapsül 1 tane oluyorsa 10 gün gider ondan sonra nsl alicam hiç bilemiyorum maddi durumumda ıyi değil bide ozele gidiyorum devlete gittim direk aşılama yapicam ben de kabul etmedim ozele geldim sence inofolik sadece günde 1 tane kullansam 20 gün gider öyle sorun olurmu acabaBende polikistik overliyim 2 yıllık evliyim 1 ay önce 2 aylık ikizlerimi kaybettim kurtajla alındı şimdi ilk adetimı bekliyorum tekrar hamile kalmak istiyorum
Doktorun sana nasıl kullanman gerektiğini söylemedi mi canım bana hiç vermediler nasıldır inan hiç bilmiyorum numarası varsa drun sor istersen kafana göre içme benceFiyatı uygunmuş cnm ben inofolik aldim 74 lira 20 tane var içinde 2 şer yapışık 10 tane oluyor günde bir tane kullanıcam nsl kullanıcam 2 kapsül 1 tane oluyorsa 10 gün gider ondan sonra nsl alicam hiç bilemiyorum maddi durumumda ıyi değil bide ozele gidiyorum devlete gittim direk aşılama yapicam ben de kabul etmedim ozele geldim sence inofolik sadece günde 1 tane kullansam 20 gün gider öyle sorun olurmu acaba
Günde 1 kere al dedi işte 2 tane 1 kapsul oluyor sanirimDoktorun sana nasıl kullanman gerektiğini söylemedi mi canım bana hiç vermediler nasıldır inan hiç bilmiyorum numarası varsa drun sor istersen kafana göre içme bence
Bence bi tane içiyorsun iki tane fazla geldi banaGünde 1 kere al dedi işte 2 tane 1 kapsul oluyor sanirim
Bende aynı durumdayım femara kullandım ben bu ay yumurtalarım gelişmedi 15 ay oldu benimde kilo varsa kilo vermen lazım en önemlisi oSlm herkese yeni uyeyim aşırı polikistik over olduğunu öğrendim doktor inofolik ve klomen verdi adet olmam içinde tarlusal verdi bide âdetlerim 60 ve 90 günde bir olur böyle olupta hamile olan varmi hamile kalmayı çok istiyorum 15 aydır gebelik oluşmadı
.
Canım ben 54 kilodayım ama âdetlerim 3 belki daha fazla gecikir insAllah klomen etki eder Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizedeBende aynı durumdayım femara kullandım ben bu ay yumurtalarım gelişmedi 15 ay oldu benimde kilo varsa kilo vermen lazım en önemlisi o
İnşallah canım aminn hsg fln çektirdin mi?Canım ben 54 kilodayım ama âdetlerim 3 belki daha fazla gecikir insAllah klomen etki eder Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede
Aynısı adeta benSlm herkese yeni uyeyim aşırı polikistik over olduğunu öğrendim doktor inofolik ve klomen verdi adet olmam içinde tarlusal verdi bide âdetlerim 60 ve 90 günde bir olur böyle olupta hamile olan varmi hamile kalmayı çok istiyorum 15 aydır gebelik oluşmadı
.