• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikistik over olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zpolatt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2019
125
6
48
Slm herkese yeni uyeyim aşırı polikistik over olduğunu öğrendim doktor inofolik ve klomen verdi adet olmam içinde tarlusal verdi bide âdetlerim 60 ve 90 günde bir olur böyle olupta hamile olan varmi hamile kalmayı çok istiyorum 15 aydır gebelik oluşmadı
.

Slm herkese yeni uyeyim aşırı polikistik over olduğunu öğrendim doktor inofolik ve klomen verdi adet olmam içinde tarlusal verdi bide âdetlerim 60 ve 90 günde bir olur böyle olupta hamile olan varmi hamile kalmayı çok istiyorum 15 aydır gebelik oluşmadı
.
Ben de 15 aylık evliyim bende de polikistik over var henüz geve kalamadım bende konuya takibim olan arkadaşlardan Bilgi lütfen 🙏

Bende polikistik overliyim 2 yıllık evliyim 1 ay önce 2 aylık ikizlerimi kaybettim kurtajla alındı şimdi ilk adetimı bekliyorum tekrar hamile kalmak istiyorum

Bende polikistik overliyim 2 yıllık evliyim 1 ay önce 2 aylık ikizlerimi kaybettim kurtajla alındı şimdi ilk adetimı bekliyorum tekrar hamile kalmak istiyorum
Sende düzensiz adet oluyor musun benim kadar tedaviylemi hamile kaldin

Evet klomen tedavisi gördüm 3 ay çatlatma iğnesi yapiordum

Adetlerim hep düzensizdi bekarkende evlenince de yani 1 buçuk ayda bir oluyodum

Banada asiri polikistik översin dedi klomen ve inofolik combi ile adet söktürücü verdi sence gebelik oluşurmu inşallah oluşur bide çatlama iğnesini kac lira

Oluşur canım hiç korkma polikistik hamile kalmaya engel değil sadece normal kişilere göre biraz geç ve destekle hamile kalınıyor biraz sabır lazım ve stres yapma zaten klomen icince yumurtalar oluşuyor çatlaması içinde iğne veriyor iğneler eczaneden eczaneye değişiyor sigorta karşılamıyor normalde 105 tl diyorlar ama ben 85 tlye bulmuştum bi eczanede

İkizlerim biri 2 aylık ta digeri 2 buçuk aylıkta kalmıştı kalpleri durdu

Fiyatı uygunmuş cnm ben inofolik aldim 74 lira 20 tane var içinde 2 şer yapışık 10 tane oluyor günde bir tane kullanıcam nsl kullanıcam 2 kapsül 1 tane oluyorsa 10 gün gider ondan sonra nsl alicam hiç bilemiyorum maddi durumumda ıyi değil bide ozele gidiyorum devlete gittim direk aşılama yapicam ben de kabul etmedim ozele geldim sence inofolik sadece günde 1 tane kullansam 20 gün gider öyle sorun olurmu acaba

Fiyatı uygunmuş cnm ben inofolik aldim 74 lira 20 tane var içinde 2 şer yapışık 10 tane oluyor günde bir tane kullanıcam nsl kullanıcam 2 kapsül 1 tane oluyorsa 10 gün gider ondan sonra nsl alicam hiç bilemiyorum maddi durumumda ıyi değil bide ozele gidiyorum devlete gittim direk aşılama yapicam ben de kabul etmedim ozele geldim sence inofolik sadece günde 1 tane kullansam 20 gün gider öyle sorun olurmu acaba
Doktorun sana nasıl kullanman gerektiğini söylemedi mi canım bana hiç vermediler nasıldır inan hiç bilmiyorum numarası varsa drun sor istersen kafana göre içme bence

Doktorun sana nasıl kullanman gerektiğini söylemedi mi canım bana hiç vermediler nasıldır inan hiç bilmiyorum numarası varsa drun sor istersen kafana göre içme bence
Günde 1 kere al dedi işte 2 tane 1 kapsul oluyor sanirim

.
Bende aynı durumdayım femara kullandım ben bu ay yumurtalarım gelişmedi 15 ay oldu benimde kilo varsa kilo vermen lazım en önemlisi o

.
Aynısı adeta ben 💝 ama umut kesilmez ilk hamileliğim kendiliğinden oldu ve ben kan testi negatif olunca tarlusal içtim sonra hamile olduğumu öğrendim ama düşük yaptım bir sene sonra tekrar hamile kaldım ama bu tedavi ile oldu benim aynı zamanda yumurta tembelliği ve kilo d sorunu mda var

Back