Pkos luyum ve bi oğlum var canim..doktorunu dinle seninde olur bebegin inşallah merak etme..Polikistik ovr hastasi oldugumu ogrendim . Zaten tahmin ediyodm evlenince kilo aldim vee tuylenmemm arttii ne yapicagimi bilmiyorm . Bebek dusunuyorm fakar doktorum gizli seker olsugunu dusyrmem gerektiriginii kilo vermem gerektigini soylediii . Diyete ve spora basladm . Polikistk over olup hamile kalan yadaa polikistik over hastalari yardim edermisiniz
Evett cabim yaa bencede hic uzatmaa hattaa korunmaa hemen ilk ay olmayaa biliyoo cnku bak ben 2 senedir ugrasiyorum . Haklisinnnn zayiflamamizz lazm zorda olsaPkoyum.Yaza dugunum var ve nasip olursa bebegi cok uzatmak istemiyorum.O yuzden diyet ve spor yapiyorum bende.Malesef bu illet bir rahatsizlik.Kilo(ozellikle seker) ve haraketsizlik bas dusmani.Kabullenip kilo vermeye baslamalisin sende cunku pkoda kilo vermek te zor is.
Evett cabim yaa bencede hic uzatmaa hattaa korunmaa hemen ilk ay olmayaa biliyoo cnku bak ben 2 senedir ugrasiyorum . Haklisinnnn zayiflamamizz lazm zorda olsa
Bende yeni tedaviye başladım çok fazla pko yumurtam var temizlensin diye doğum kontrol omega ve şeker ilacı verdiPolikistik ovr hastasi oldugumu ogrendim . Zaten tahmin ediyodm evlenince kilo aldim vee tuylenmemm arttii ne yapicagimi bilmiyorm . Bebek dusunuyorm fakar doktorum gizli seker olsugunu dusyrmem gerektiriginii kilo vermem gerektigini soylediii . Diyete ve spora basladm . Polikistk over olup hamile kalan yadaa polikistik over hastalari yardim edermisiniz
Yaa bende dahiliyeye gidicem bakalim doktor 3 ay korun bebegin olursa skinti cikar dediii cok yuksek ckti degerlerimBende yeni tedaviye başladım çok fazla pko yumurtam var temizlensin diye doğum kontrol omega ve şeker ilacı verdi
Neden dahiliye kadın doğuma devam etmelisin bendede sadece insülin direncim yüksek çıktı şekerim 98 çıktı ve polikistik over ilerlemiş temizencek haplarla sana ne dedi doktorunYaa bende dahiliyeye gidicem bakalim doktor 3 ay korun bebegin olursa skinti cikar dediii cok yuksek ckti degerlerim
Bana dahiliyeye gorunmelisin ilaca baslatmalari lazim dedi . 6.7 olan degerim 2.5 olmadsn gelme dediNeden dahiliye kadın doğuma devam etmelisin bendede sadece insülin direncim yüksek çıktı şekerim 98 çıktı ve polikistik over ilerlemiş temizencek haplarla sana ne dedi doktorun
neyin 6.7Bana dahiliyeye gorunmelisin ilaca baslatmalari lazim dedi . 6.7 olan degerim 2.5 olmadsn gelme dedi
Canım insulin direncin olduğunu nasıl anladın?pko luydum insulin direncim oldugu icin tedavi ole hamile kaldim 2 ay seker ilaci kullanip direnci dusurduk herkeste boyle olmayabiliyo tabi oendiliginden hamile kalanda var ama tedavi gorecekseniz iyi bi dr bulun cunku bebek isi ticarete dokulmus durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?