Polikistik over madurlari

Aksilik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
26
8
1
27
Polikistik ovr hastasi oldugumu ogrendim . Zaten tahmin ediyodm evlenince kilo aldim vee tuylenmemm arttii ne yapicagimi bilmiyorm . Bebek dusunuyorm fakar doktorum gizli seker olsugunu dusyrmem gerektiriginii kilo vermem gerektigini soylediii . Diyete ve spora basladm . Polikistk over olup hamile kalan yadaa polikistik over hastalari yardim edermisiniz

pko çok yaygın bi durum değil mi?

kaç kilosun, kaç yaşındasın?

Polikistik ovr hastasi oldugumu ogrendim . Zaten tahmin ediyodm evlenince kilo aldim vee tuylenmemm arttii ne yapicagimi bilmiyorm . Bebek dusunuyorm fakar doktorum gizli seker olsugunu dusyrmem gerektiriginii kilo vermem gerektigini soylediii . Diyete ve spora basladm . Polikistk over olup hamile kalan yadaa polikistik over hastalari yardim edermisiniz
Pkos luyum ve bi oğlum var canim..doktorunu dinle seninde olur bebegin inşallah merak etme..

77 kiloyum suanda 4 kilo verdim .
Ya massallahh pekii cocuk icin ugrastinizzmiii yani biz 2 senedir istiyoduk ama bilmiyodm bu rahatsizligim oldugunu mesela hala adet olamadim en son aralikda oldum .

Pkoyum.Yaza dugunum var ve nasip olursa bebegi cok uzatmak istemiyorum.O yuzden diyet ve spor yapiyorum bende.Malesef bu illet bir rahatsizlik.Kilo(ozellikle seker) ve haraketsizlik bas dusmani.Kabullenip kilo vermeye baslamalisin sende cunku pkoda kilo vermek te zor is.

Pkoyum.Yaza dugunum var ve nasip olursa bebegi cok uzatmak istemiyorum.O yuzden diyet ve spor yapiyorum bende.Malesef bu illet bir rahatsizlik.Kilo(ozellikle seker) ve haraketsizlik bas dusmani.Kabullenip kilo vermeye baslamalisin sende cunku pkoda kilo vermek te zor is.
Evett cabim yaa bencede hic uzatmaa hattaa korunmaa hemen ilk ay olmayaa biliyoo cnku bak ben 2 senedir ugrasiyorum . Haklisinnnn zayiflamamizz lazm zorda olsa

Evett cabim yaa bencede hic uzatmaa hattaa korunmaa hemen ilk ay olmayaa biliyoo cnku bak ben 2 senedir ugrasiyorum . Haklisinnnn zayiflamamizz lazm zorda olsa

Benimde adetlerim cok duzensiz.Su sira civanpercemi iciyorum bakalim sonuc ne olacak.Dogum kontrol hapi iciyordum ama biraktim.Diyetisyene gitmeni oneririm.1 aydir gidiyorum 5 kilo verdim.Spor yapmaya calisiyorum.Bence bir an once basla.Zor ama bir yerden baslamak sart.

Şeker ilaçlarını kullan diyet yap kilo verirsin. Bende pcos hastasıyım tedavi ile gebe kaldım. Bir de yumurtlama gününden önce hayıt suyu içmeni tavsiye ederim. Ama dikkatli kullan çünkü düşükte yapıyor.

Bende pko vardı yıllardır.
Ama düzenli adet oluyordum.
Çok şükür tedavi görmeden hamile kaldım sürpriz bir şekilde.

Bende yeni tedaviye başladım çok fazla pko yumurtam var temizlensin diye doğum kontrol omega ve şeker ilacı verdi

Haýıt suyunuu duymustum adeti duzenliyo falan diyee almayi dusunuyodum bende bu gunlerde . Civanpercemide duydummm insallah sifaa olurr sizedee . Bende basladm diyetisyene 2 kere gittimm uyguluyorum insallahh basaririzz

pko luydum insulin direncim oldugu icin tedavi ole hamile kaldim 2 ay seker ilaci kullanip direnci dusurduk herkeste boyle olmayabiliyo tabi oendiliginden hamile kalanda var ama tedavi gorecekseniz iyi bi dr bulun cunku bebek isi ticarete dokulmus durumda

Bende malesef o magdurlardanim (( hamile oldugmu dusunurken doktora gitdim meyerse pko varmis o yuzden adet gelmiyomus ve tuylenmem artdi

bendede aynı sorun var pko var ufak bişi dediler. kiloluym dahiliye insülün direnci için ilac verdi diaformin.kilo verirsen adetin düzelir çocukta olabilir bi orun yok dedi. en son aralıkta adet olmştm. trasual verdi adet olunca gel bakalım hormonlara yine iyice dediler.şuan diyetteyim inşallah olur bizde bebek olsun diye bekliyoruz ama bilemiyorum nolucakk :emir_bebek:

Yaa bende dahiliyeye gidicem bakalim doktor 3 ay korun bebegin olursa skinti cikar dediii cok yuksek ckti degerlerim
Neden dahiliye kadın doğuma devam etmelisin bendede sadece insülin direncim yüksek çıktı şekerim 98 çıktı ve polikistik over ilerlemiş temizencek haplarla sana ne dedi doktorun

Neden dahiliye kadın doğuma devam etmelisin bendede sadece insülin direncim yüksek çıktı şekerim 98 çıktı ve polikistik over ilerlemiş temizencek haplarla sana ne dedi doktorun
Bana dahiliyeye gorunmelisin ilaca baslatmalari lazim dedi . 6.7 olan degerim 2.5 olmadsn gelme dedi

bende pcoluyum. ama cok zayifim. adetim duzenli. tuylenme gibi sorun da yok bu ise aklim ermio

pko luydum insulin direncim oldugu icin tedavi ole hamile kaldim 2 ay seker ilaci kullanip direnci dusurduk herkeste boyle olmayabiliyo tabi oendiliginden hamile kalanda var ama tedavi gorecekseniz iyi bi dr bulun cunku bebek isi ticarete dokulmus durumda
Canım insulin direncin olduğunu nasıl anladın?

Back