• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikistik over klomen catlatma ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zelihakrky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
14
3
1
30
Kizlar merhaba bende polikistik over var adetlerim felan duzenlidun kontrole gittim hormon testi felan yapıldı hersey gayet normal çıktı sehir hastanesine gittiğim için doktor klomen ve catlatma ignesi verdi klomene 5 gun başlayıp 5 gun kullanacam tekrardan kontrole çağırmadı yumurtaların gelişiyor mu diye bakmak için 15 gun igneyi vurul dedi tecrübelerinizi paylaşılrmasınız benimle

Kizlar merhaba bende polikistik over var adetlerim felan duzenlidun kontrole gittim hormon testi felan yapıldı hersey gayet normal çıktı sehir hastanesine gittiğim için doktor klomen ve catlatma ignesi verdi klomene 5 gun başlayıp 5 gun kullanacam tekrardan kontrole çağırmadı yumurtaların gelişiyor mu diye bakmak için 15 gun igneyi vurul dedi tecrübelerinizi paylaşılrmasınız benimle
Kolaylarına geliyor çatlatma iğnesi yapalım dedi ve klomen.bana da verdi iğneyi yaptırmadan hamile kaldım klomenin hiçbir etkisi olmadı

Aa çok şaşırdım 5 gün femara ve asprin kullanıp gittim yumurta takibi yapıp bugün tekrar çağırdı doktorum büyüdüğü için çatlatma iğnesi oldum pazartesi tekrar kontrolüm var yumurta geliştirici hızlandırıcı ilaca başladıktan sonra mutlaka kontrolü ve sayımı yapılması lazım bence başka bir doktora görün 10 gün içinde 3 kere gittim ben çünkü takibini yapması lazım iğne sonrası ilişki saatlerini ayarlaması lazım

Tekrar kontrol etmesi gerekirdi canim bende 2 ay ozelde tedavi gördüm fakat ilaci 5 gun kullanip kontrole gittim sonraki gunlerde iki ser gun arayla kontrole cagirdi yumurta gelisiyordu bi problem olmuyordu fakat bunun garantisini sagladiktan sonra igne vurunman daha iyi olurdu ins guzel sonuclar alirsin

Böyle saçmalık olmaz. Başka doktora gidin.
Madem doktorun bisey demedi sunuda soyliyeyim igneyi vurunduktan 36 saat sonra iliski onerdi doktorum bana ben aksam 6 da vurmustum mesela 36 s sonra sabah 6 da iliski oldu erteai gun gine sabah 6 da sonra gün asiri onermisti benim doktorum

Arkadaslar lh hormonum adetin 2.gunu 10.38 12.gunu 16.81 17gunu 13.77 ckti ogun yumurtam catladigini soyledi doktor fakat 21.gun progesteron 10.44 cikarken lh degerim 18.01 e yukselmis boyle bir sorun yasayan varmi acaba lh degerini nasil dusurebilirim doktor direk asilama yada tup bebek yapmamiz lazim dedi

MERHABALR KIZLAR 3 YILDIR DENIYORUM SERUVENIMI UZUN UZUN ANLATMAK SIZI SIKMAK ISTEMIYORUM .
POLIKISTIKOVER 12 KİST YOK EDILDI
PROLAKTIN DUZENE KONULDU
TÜPLER IKISIDE KAPALIYDI SAG TÜP ACILDI
3.KEZ CATLATMA İĞNESİ YAPTIRDIM ..
4 GUN ILISKIYE GIRILDI
CATLATMADAN SONRAKI 7.GÜNÜM ARA ARA SANCILAR OLUYOR BIRDE O KADAR SİSTİM Kİ SANKİ 5 AYLIK HAMILEYIM
SÜREKLİ BİR IDRAR HARARET .. SEBEBI NE OLABILIR NEFES ALAMIYORUM KARNIM O KADAR SİSTİ ARA ARADA KASIKLARDA SANCI OLUYOR .. TECRUBELERINZDEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Merhaba sonucunuz belli oldumu acaba merak ettim.
Benim çok sukur 7yasinda normal yolla bir ogkum var, fakat 3yildir korunmamamiza ragmen ikinci olmuyor6aydir doktora gidiyorum adam akilli birsey vermedi sadece nisan ayinda prolaktin hormonun dusmesi için dostinex verdi onu içtim malesef mayis adetim 9gunluk tatile denk geldigi için degerlerime bakilmadi bu ay ki adetimde nasipse gitçem doktor buyuk ihtimal yumurya gelistirici ilaç vercek, size danismak istedigim ben bi markette çalisiyorim ve malesef agir kolileri kaldirmak zorunda kaliyorum, o ilaci içence ne gibi onlemler almaliyim

Merhaba sonucunuz belli oldumu acaba merak ettim.
Benim çok sukur 7yasinda normal yolla bir ogkum var, fakat 3yildir korunmamamiza ragmen ikinci olmuyor6aydir doktora gidiyorum adam akilli birsey vermedi sadece nisan ayinda prolaktin hormonun dusmesi için dostinex verdi onu içtim malesef mayis adetim 9gunluk tatile denk geldigi için degerlerime bakilmadi bu ay ki adetimde nasipse gitçem doktor buyuk ihtimal yumurya gelistirici ilaç vercek, size danismak istedigim ben bi markette çalisiyorim ve malesef agir kolileri kaldirmak zorunda kaliyorum, o ilaci içence ne gibi onlemler almaliyim
Malesef olmadi 3 kez kullandım hersey normal ama olmuyo ilacı kullanırken bise olmuyo ama iğneden sonra halsizlik kasik ağrısı mide bulantısı feln olabiliyor

Malesef olmadi 3 kez kullandım hersey normal ama olmuyo ilacı kullanırken bise olmuyo ama iğneden sonra halsizlik kasik ağrısı mide bulantısı feln olabiliyor
Ovulasyon testini denedin mi canım dene derim bende deniyirum arkadaşım onunla hamile kaldı çok kişi de bu şekilde hamile kalabilmis

Back