• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikistik over ile mücadele

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
443
122
103
31
2 senelik evliyim bir kimyasal gebelik ardından polikistik over olduğumu öğrendim tüylenmelerim başladı daha sonra dış gebelik geçirdim 6ay korunma sürecinden sonra 3 aydır korunmuyorum ağrılarım oluyor adet gecikmeler başladı iyice moralim bozuldu onu bunu geçtim artık bir evlat sahibi olamicam heralde artık umutlarım azalıyor polikistik over ile savaşan neler yaşadığınızı gerekirse bize umut olacak şekilde hamile kalmayı basaranlariniz varmı bir umut 😔

Kendi kendime bir tedavi şekli varmı bilmem ama ben tedavi gördüm..
Adet düzensizliğin yoktu ama pko var..
şeker ilaci kullandım
Kilo verdim

Kendi kendime bir tedavi şekli varmı bilmem ama ben tedavi gördüm..
Adet düzensizliğin yoktu ama pko var..
şeker ilaci kullandım
Kilo verdim
Tedavi edilecek birşey değil maalesef geçici olarak onların hepsi doğuştan birşey olduğu için tedavi olamam zaten çocuk düşünüyorum doktora gidiyorum zaten sürekli ama çok zor 😔

Tedavi edilecek birşey değil maalesef geçici olarak onların hepsi doğuştan birşey olduğu için tedavi olamam zaten çocuk düşünüyorum doktora gidiyorum zaten sürekli ama çok zor 😔
Umutsuz olacak birşey yok canim
Geçiçi ama sonuç veren şeyler
Kendinizi karamsarlığa vurmayın

Tedaviniz ne aşamada klomen mi

Hayır daha başlamadım birşeye adetin 3.gunu kan vericem de adetim geçti yine gelirse ona göre bakalım ne derse

Gynositol kullanmamı söyledi bı aydır kullanıyorum yumurtlamaya yardımcı folik asit dedi bakalım kan verdikten sonra ne derse artk

Hayır daha başlamadım birşeye adetin 3.gunu kan vericem de adetim geçti yine gelirse ona göre bakalım ne derse
Polikistik hastalarının bir çoğu klomenle hamile kalıyor zaten yumurtlama sorunu olduğu için siz tedaviye başlamadan karamsarlığa kapilmissiniz bence tedaviyle hemen hamile kalabilirsiniz neden olmasın ben de bir dis gebelik geçirdim ondan sonra 15 ay olmadı meğerse yumurtlama problemim varmış klomene başladım ve hamile kaldim kizim 4 yaşında simdi

Polikistik hastalarının bir çoğu klomenle hamile kalıyor zaten yumurtlama sorunu olduğu için siz tedaviye başlamadan karamsarlığa kapilmissiniz bence tedaviyle hemen hamile kalabilirsiniz neden olmasın ben de bir dis gebelik geçirdim ondan sonra 15 ay olmadı meğerse yumurtlama problemim varmış klomene başladım ve hamile kaldim kizim 4 yaşında simdi
Aslında duzenliydi adetim hep bı kimyasal bı dış gebelik tetikledi iyice onlardan sonra 2 ay olmadm gecikmeler başladı felan adet gecikmesi dha çok moralimi bozuyor Allah bağışlasın çocuğunuzu size Allah isteyen herkese nasip etsin

Aslında duzenliydi adetim hep bı kimyasal bı dış gebelik tetikledi iyice onlardan sonra 2 ay olmadm gecikmeler başladı felan adet gecikmesi dha çok moralimi bozuyor Allah bağışlasın çocuğunuzu size Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin Rabbım isteyen herkese nasip etsin

Back
X