• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over ile başım dertte

MevaDeva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2019
79
18
3
33
6 aydır polikistik over ile ilgili ilaç kullanıyorum gebe kalamadım henüz ama adetim düzene girmeye başladı.Bu ay doktora gittim yumurtam var mı diye vaktı 11 mm şuan dedi 3 gün sonra ilişki önerdi.Sizce yumurtam büyüyüp çatlar mı.?Yoksa çatlamadan kalır mı.?Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Doktor klomen ve çatlama iğnesi vermiyor daha erken onun için diye.

1 yıldan önce tedaviye başlamıyorlar genelde çünkü vücuduna hemen hormon takviyesi va yapmak istemiyorlar. Benimde yumurtalıklarım pcos görünümündeymiş ve eşimde ilet hareket problemi vardı sigarayı bıraktı ilaç ve birkaç şey kullandı ben de pcostan dolayı klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ikinci ay gebe kalmıştım ama düşükle sonuçlandı ve kürtaj oldum.

Doktorun dediği gibi yapın ve her gün ilişkide bulunun günleri boş geçirmeyin, yumurtalıkların seyrinin iyi olduğunu gördüğü için iğne vermemiştir ve çatlayacaktır inşallah. Günleri değerlendirin

Back