Polikistik over ibrahim saraçoğlunda tedavi görenler buraya

gizem_25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
16
0
86
İstanbul
Arkadaşlar ben 12 yıllık evliyim bir kızım var çok şükür.polikistik over hastasıyım 1 yıl gonofen klomen iyneler kullandım gebelik oluşmadı.sonra aşılama tüp bebek denedik 2 defa ilkinde gebelik vardı kalp atışları oluşmadi ikincisi negatif. şu an ibrahim saraç oğlunda tedavi görüyorum soğan kürü ,polikistikover kürü,hayıt tohumu ,incir kürü sonolarak iki bitki kariştırıp göndermiş ona devam ediyorum daha bir sonuç alamadım adetlerim yine geç geliyor.aranızda bu dr da tedavi görüp hamile kalan varmı? kendisinden cok emin kesinlikle herhangi bir başka ilaç almamı istemiyor bana güven mutlaka olucak diyor ama sabrım kalmadı acaba kandırılıyomuyum.:1no2:

Arkadaşlar ben 12 yıllık evliyim bir kızım var çok şükür.polikistik over hastasıyım 1 yıl gonofen klomen iyneler kullandım gebelik oluşmadı.sonra aşılama tüp bebek denedik 2 defa ilkinde gebelik vardı kalp atışları oluşmadi ikincisi negatif. şu an ibrahim saraç oğlunda tedavi görüyorum soğan kürü ,polikistikover kürü,hayıt tohumu ,incir kürü sonolarak iki bitki kariştırıp göndermiş ona devam ediyorum daha bir sonuç alamadım adetlerim yine geç geliyor.aranızda bu dr da tedavi görüp hamile kalan varmı? kendisinden cok emin kesinlikle herhangi bir başka ilaç almamı istemiyor bana güven mutlaka olucak diyor ama sabrım kalmadı acaba kandırılıyomuyum.:1no2:

selam ben bu tarz tedavilere inanan bir hekim değilim. temelde yatan sorununuz belli siz polikistik over hastasısınız. kilo varsa zayıflamak zorundasınız mesela, şeker metabolizmasında olan değişikliklerin mutlak kontrol altına alınması gerekiyor. tüp bebek tedavisi de görmüş ve yorulmuşsunuz haklısınız. ama farkında olmadan diğer yardımcı tıp denilen yerlerde oyalanarak daha da yogun düşüyorsunuz. bence ciddi bir kurumda tekrar muyane olmalısınız. istanbuldasınız çok sayıda merkez var başvurabileceğiniz ama bunların içinde en iyi olarak bilinen bir kaçtaneyle sınırlıdır. seçiminizi yapıp yorgunluğunuza yenilmeyin lütfen.

dr hanım ilgilendiğiniz için teşekkürler geçen ay bir dr tavsiyesi üzerine glukofen kullandım bu arada yumurtlama takibi yaptırdım adetin 20. günü 19 a 22 iki olup iynesiz catlama oldu ama 4 gün sonra adet oldum dahasoraki ay kullanmadım şimdi adetim 10 gün gecikti.benim aslında medical park bahceli evlerde 8 dondurulmuş embiyom var ama denemeye cesaretim yok şimdilik.aslında kızım üç aylıkken ben bir buçuk aylık hamileydim kürtaj oldum çünkü sezaryanla doğum yapmiştım kürtajda dr bana siprayl taktı 4 yıl kurundum sora tedaviyle gebelik oldu düşük yaptım sonrasıda hiç bir tedavi cevap vermiyor hem maddiyat hem maneviyat olarak çok yoruldum. burda bana önerebileceginiz bir klinik varmı?

dr hanım ilgilendiğiniz için teşekkürler geçen ay bir dr tavsiyesi üzerine glukofen kullandım bu arada yumurtlama takibi yaptırdım adetin 20. günü 19 a 22 iki olup iynesiz catlama oldu ama 4 gün sonra adet oldum dahasoraki ay kullanmadım şimdi adetim 10 gün gecikti.benim aslında medical park bahceli evlerde 8 dondurulmuş embiyom var ama denemeye cesaretim yok şimdilik.aslında kızım üç aylıkken ben bir buçuk aylık hamileydim kürtaj oldum çünkü sezaryanla doğum yapmiştım kürtajda dr bana siprayl taktı 4 yıl kurundum sora tedaviyle gebelik oldu düşük yaptım sonrasıda hiç bir tedavi cevap vermiyor hem maddiyat hem maneviyat olarak çok yoruldum. burda bana önerebileceginiz bir klinik varmı?

sizi anlıyorum bunlar zor şeyler maddi manevi yoruluyorsunuz. ben bahçeci kliniğinde çalışıyorum yani bu işlerin yapıldığı en önemli merkezdeyim, dilerseniz görüşürüz embriyolarınızın da durumuna bakar aldırabiliriz de yeterki önce sizin yaorgunluğunuzu geçirip umutsuzluklarınızı yenelim.

Sevgili gizem_25
soğan kürü... :))) gülüp geçiyorum artık. O kadar emindi ki saraçoğlu o kürü içtiğimde regli olacağımdan, bırak regli olmayı o bahsettiği akıntı olayını bile yaşamadım. ıncir kürü mü? onu da denedim, cevap alamadığımı söylediğimde vazgeçmek yok devam et diye bir cevap gelmişti... Bende sitesinde yorum yazan insanlardan dolayı çok etkilenmiştim... Neyse sonuçta boş onu anladım. Çünkü PCO (polikistik over) luyken hamile kalıp düşük yaptığım için tüplerim tıkanmış... Ve biliyorum ki tüplerim tıkanmasa da işe yaramazlardı...

Lütfen boşa zaman harcama, gerçekten bu işin ehli doktorlara görünmeni öneririm. Ben çok araştırdım, çok soruşturdum 13 yaşından beri PCO luyum...
Şimdi devlet hastanesinden tüp bebek uygundur raporu alıp, ( o rapor çıkana kadar da kilo verip) hemen kendimi Dr. Aytun hanıma teslim edeceğim inşallah... Eşimle birlikte geçen hafta yaptığımız ön görüşmemizte hem kliniği görme, hem de Dr. Aytun hanımı tanıma şansımız oldu.
Umarım her şey gönlünce olur.. Bence ilk fırsatta öyle kürlerle falan değil, işini gerçekten iyi yapan merkez ve doktorlarla görüşmelisin...Sevgiler...

Sevgili gizem_25
soğan kürü... :))) gülüp geçiyorum artık. O kadar emindi ki saraçoğlu o kürü içtiğimde regli olacağımdan, bırak regli olmayı o bahsettiği akıntı olayını bile yaşamadım. İncir kürü mü? onu da denedim, cevap alamadığımı söylediğimde vazgeçmek yok devam et diye bir cevap gelmişti... Bende sitesinde yorum yazan insanlardan dolayı çok etkilenmiştim... Neyse sonuçta boş onu anladım. Çünkü PCO (polikistik over) luyken hamile kalıp düşük yaptığım için tüplerim tıkanmış... Ve biliyorum ki tüplerim tıkanmasa da işe yaramazlardı...

Lütfen boşa zaman harcama, gerçekten bu işin ehli doktorlara görünmeni öneririm. Ben çok araştırdım, çok soruşturdum 13 yaşından beri PCO luyum...
Şimdi devlet hastanesinden tüp bebek uygundur raporu alıp, ( o rapor çıkana kadar da kilo verip) hemen kendimi Dr. Aytun hanıma teslim edeceğim inşallah... Eşimle birlikte geçen hafta yaptığımız ön görüşmemizte hem kliniği görme, hem de Dr. Aytun hanımı tanıma şansımız oldu.
Umarım her şey gönlünce olur.. Bence ilk fırsatta öyle kürlerle falan değil, işini gerçekten iyi yapan merkez ve doktorlarla görüşmelisin...Sevgiler...

teşekkürler. siz raporunuzu halledin en kısa sürede başlarız. sevgiler.

SEVGıLı ADADNZ bana 4 ay mÜsade et dedı bakalım sonuÇtan umutsuzum ama yınede belkı olur allahtan Ümıt kesılmez bu kÜrlerı bırakmak ıstedıgımde benı okadar gÜzel motıve edıyorkı hadı bunuda deneyeyım dıyorum yolladıĞı kÜrler de ateŞ pahası.ayrıca osıteye yolladıgın olumsuz msj ları yayınlamıyorlar.ŞU ANA KADAR 5 KÜR DENEDıM ADETLERıM DAHA DÜZELMEDı.

Son düzenleme:
Sevgili gizem_25,
Umarım dilediğin gibi olur...
Ama söylemeden edemeyeceğim, 1 ay daha 3 ay daha 4 ay daha derken, bir bakıyorsun iyice geç kalmışsın, yasalar değişmiş, yöntemler değişmiş...
Hem unutma umut yoksa, başarı da yoktur...

Ayrıca bahsettiğin kişi TIP DOKTORU DEĞıL biliyorsun değil mi?
Umarım en kısa zamanda yanlış işlem ve motivelerinden kurtulur gerçek bir Dr a gidersin...

Sevgili gizem_25,
Umarım dilediğin gibi olur...
Ama söylemeden edemeyeceğim, 1 ay daha 3 ay daha 4 ay daha derken, bir bakıyorsun iyice geç kalmışsın, yasalar değişmiş, yöntemler değişmiş...
Hem unutma umut yoksa, başarı da yoktur...

Ayrıca bahsettiğin kişi TIP DOKTORU DEĞıL biliyorsun değil mi?
Umarım en kısa zamanda yanlış işlem ve motivelerinden kurtulur gerçek bir Dr a gidersin...

canım benim bir kızım oldugu için hiç bir şekilde sgk dan faydalanamıyorum.şu an 8 dondurulmuş emriyom var ama 2 kez denedik sonuç olumsuz oldugu için buna cesaret edemiyorum ya bunlarda tutmassa diye.

Son düzenleme:
tedavin nerede oldu yani embriyoların şimdi, nerede?

aytun hanım emriyolarım medical park bahçeli evlerde transfere birinde serkan oral girdi diğerine jane hanım oysaki ben latif bey in hastasıydım.şimdi dedimya cesaretim yok birdaha aynı şeyleri yaşıycam diye.birde ben sigara kullanıyorum trasfer sonrası günde en fazla 5 sigara kullanıyorum ama sonuç olumsuz olduğunda kendimi aşırı derecede suçlu hissediyorum.sizin kliniğiniznerde?

aytun hanım emriyolarım medical park bahçeli evlerde transfere birinde serkan oral girdi diğerine jane hanım oysaki ben latif bey in hastasıydım.şimdi dedimya cesaretim yok birdaha aynı şeyleri yaşıycam diye.birde ben sigara kullanıyorum trasfer sonrası günde en fazla 5 sigara kullanıyorum ama sonuç olumsuz olduğunda kendimi aşırı derecede suçlu hissediyorum.sizin kliniğiniznerde?

ben bahçeci kliniğindeyim, nişantaşında. dilerseniz önce tanışırız sizin kulaklarınız çekerim, sigara yüzünden:)) sonra içinize sizner ise denemenizi birlikte yaparız öncesinde gerekli hazırlıklarımızı planlarız. kliniği 02122300809 numaralı telefondan arayıp, benim adıma randevu isterseniz arkadaşlarım yardımcı olacaktır. tüp bebk tedavisi kısa süren bir süreç değildir bazen uzar ama yorulmamak ve doğru destekler almak asıl olandır. sevgiler.

Back