polikistik over hastası olanların dikkatine;HAMİLEYİM

tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin,darısı biz pkoluların ve tabiki diğer tüm bebek isteyenlerin başına inşallah.

tebrikler canım hyırlısıyla rabbim kucağına da almayı nasip etsin bende pcosluyum darısı bizlerin başına olsun bizler için umut olmana çok sevindim mutluluklar

tebrik ederim canım , inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olur. senin bu durumda hamiş kalman burada pek çok pko hastasına umut olsun, hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmasınlar. olumlu düşünsünler. rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin...:Saruboceq:

bende genç kızlığa adım attığım zamandan bu yana var ilaç kullanmadan regl çok zor oluyorum ama evlendim 1 ay sonra hamile kaldım kızım şimdi 5 yaşında ama hala ilaç kullanmadan regl olmuyorum yani tanrı isterse herşey olur

bende genç kızlığa adım attığım zamandan bu yana var ilaç kullanmadan regl çok zor oluyorum ama evlendim 1 ay sonra hamile kaldım kızım şimdi 5 yaşında ama hala ilaç kullanmadan regl olmuyorum yani tanrı isterse herşey olur

kesinlikle Allah ne zaman isterse o zaman oluyor ve olacağı zaman buna hiçbirşey engel olamıyor.. bizler yeter ki sabredebilelim..yerimseniben

canım;
İnanki bir bebek görsem içim sızlardı ve eşime bile söyleyemedim hislerimi.Allahtan eşim ozaman istemiyordu.ve İnan hep korkuyordum.bebek tedaviyle bile olmıcak sanarken yüce allahım duvalarımı biranda kabul etti.Sadece duva et.Allah okadar büyükki o herşeyi bilir.
Neolur umudubuzu yitirmeyin.

tebrik ederim.size ve bebeğinize sağlıklı uzun ömür versin Allah.
bişe merak ediyorum 6 yıldır picoluyum dedin ya kaç ayda bir adet görüyodun.glucopahage kullandın mı hiç.ben de pcoluyum.

yaa ne güzel hamile kalmış hemde kendiliğinden 2006 yazmış müjdeyi şimdi2 2.5 yaşında felandır. allah devamını gtirsin canım. okuduğumda gözlerim doldu.vede çok sevindim kaydirigubbakcemile5

X