polikistik over hastası olanların dikkatine;HAMİLEYİM

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
Kizlar ;

ben 26 yaşinda 4 yilik evliyim ve yaklaşik 6 yildir polikistik over hastasiyim .adet dönemlerim 6 yil boyunca ilaç kullansamda hiç düzelmezken son 4 aydir kendiliğinden düzeldi.ve cumartesi 02,08.2008 tarihinde öğrendimki hamileyim.
çork korkuyordum,çok ağliyordum eşime ya bebeğimiz olmazsa diyemiyordum hiç.dedimya 4 yillik evliyim ve eşim bugüne kadarda hiç bebek istemiyordu. Daha erken diyordu.tam artik olsami demeye başladiki birden miniğimin haberini aldik.
Gözlerime inanamadim önce.ve inanirmisiniz bilmem hamile kaldiğim içime doğdu sanki.acaba yine tarih düzenimi bozuldu dedim sonra hissettim sanki bebeğimi. Eczaneden test aldim umutsuzca ama sonuç pozitif.inanmadim bidaha aldim.oda pozitif.sonra kan testi yaptirdim ve sonuç yine pozitif...artik biz bebeğimle beraberiz.

Lütfen umudunuzu yitirmeyin ve sadece allaha güvenin.

Kizlar ;

ben 26 yaşinda 4 yilik evliyim ve yaklaşik 6 yildir polikistik over hastasiyim .adet dönemlerim 6 yil boyunca ilaç kullansamda hiç düzelmezken son 4 aydir kendiliğinden düzeldi.ve cumartesi 02,08.2008 tarihinde öğrendimki hamileyim.
çork korkuyordum,çok ağliyordum eşime ya bebeğimiz olmazsa diyemiyordum hiç.dedimya 4 yillik evliyim ve eşim bugüne kadarda hiç bebek istemiyordu. Daha erken diyordu.tam artik olsami demeye başladiki birden miniğimin haberini aldik.
Gözlerime inanamadim önce.ve inanirmisiniz bilmem hamile kaldiğim içime doğdu sanki.acaba yine tarih düzenimi bozuldu dedim sonra hissettim sanki bebeğimi. Eczaneden test aldim umutsuzca ama sonuç pozitif.inanmadim bidaha aldim.oda pozitif.sonra kan testi yaptirdim ve sonuç yine pozitif...artik biz bebeğimle beraberiz.

Canım tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :nazar:

tatlım tebrik ederim allah tamamına erdirsin bizlerede nasip etsin inşallah amiiin

cnm bende pcolu olarak seni çok tebrik ederim pcolular hamiş kaldıkça umudum çoğalıyor tebrik ederimmmm :lepi: :lepi:

eşin ve senin adına çok sevindim.Allahım kucagınızada almayı nasip etsin insallah.sevgilerimle..a.s.:nazar:

hayırlı olsun canım, polikistikover hastaları hamile kalamıyor mu ki ?? ben onun basit bir hastalık olduğunu, hatta hemen her kadında görüldüğünü biliyordum...

hayırlı uğurlu olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin

Kizlar ;

canım tebrikler allah ım tamamına erdirsin:lepi:
vallah i bir umut ışığı yaktın bize:dance:
ben pkolu değilim ama yine hep umutla yavrumu bekleyecema.s
meleklerimiz bize geleceği vakkti biliyor:CüvCüv::nazar::emir_bebek::nazar: gamyoncuiremsu:nazar:

tebrıkler canım..saglıcakla kucagına alırsın ınsallah bebısını..a.s.

çok tebrik ederim bende 7 yıllık pko hastasıyım adetlerim düzenli sadece 9 kilo fazlam var tek belirti bu ve ultrasondaki yumurtalık görünümü 9 aylık evliyim ve hiç korunmadım hala çift çizgi yi göremedim 2 ay yumurtlama tedavisi gördüm ve bu ay tedaviye ara verdim önümüzdeki ay tekrar başalıyacağım bana ve bizim gibi olanlara umut verdin çok teşekkür eederim bizim için anlamının büyük olduğu unutmadığın için alla razı olsun

allahım sağlıklı huzurlu sorunsuz bi hamişlik versinnn sana iyi kalbin için.... bebişinde sağlıklı hayırlı bi evlat olur inşallahhh

canım öncelikle çok tebrik ederim bendepko hastasıyımve 1 yıllık evliyim çok aşamalardan geçtim ve tedavimi bıraktım yorulmuştum çünkü artık ama 1 ağustosta hemde eşimin doğum gününde hamile olduğumu öğrendim lütfen umutlarınızı kaybetmeyin.canım beta hcg sonucun nedir çok merak ettim benim 597 çıktı bugün yine verdim 3 te alacağım sonucu çok korkuyorum bir aksilik çıkmasından ne olur dua edin benim dualarım sizlerle..

çok sevindim bnede pko hastasıyım bizlere umut oldun çok saol.allah bebeğini sağlıkla kucağına versin.hayırlı uğurlu olsun.tedavi olduysan osüreçten bahsedermisin?

canım bana mı sordun pek anlamadım.ama ben sana benim yaşadıklaarımı anlatayım ben 1 yıllık evliyim ve eşimle hemen bebeğimiz olsun istedik fakat pko olduğumu bunun zor olacağoını anlattı doktor..ilk olarak klomene başladık fakat kist yaptı daha sonra doğum kontrol hapıyla kist yok edildi.daha sonra göbekten iğne ile aşılama yapıldı fakat yumurtam yine gelişmedi ve yine hüsran.daha sonra tüp bebeğe geçelim dedi doktor bende istemedim ha bu arada rahim filmim çekildi ve sağ tüpüm kapalı çıktı şansım yine azdı..2 ay kadar kendim hayıt suyu içtim hiç bırakmadan hormonlarım çok bozuktu ve çörekotu bal ve tarçın karışımı yedim ve bu ay hamileyim allahın ini ile böyle işte umudunuzu kaybetmeyin ne olur rabbim ol deyince oluyor işte şansım çok azdı ama oldu..rabbim en yakın zamnada sizlerede nasip etsin canım..

Kizlar ;

bebeğin sana ve eşine hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına allmayı nasip etsin
darısı diğerbebek isteyen a.s. arkadaşlarımın başına inşallah

X