polikistik over hastası olan arkadaşlar düğün sonrası hemen korundunuz mu?

carpediem69

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
133
66
298
ankara
arkadaşlar 14 temmuz da düğünüm var polikistik olduğumu söylediler adelerimde de düzensizlikler var.düğünden sonra korunmalı mıyım ne yapmalıyım siz neler yaptınız?
nasılsa sıkıntı var korunmayım ne zamn olursa diye oluruna bırakayım diyorum öle de zor bi ihtimal ama belli olmaz ilk geceden hamile kalırım diye de korkmuyor değilim. 29 yaşındayım yaşım gereğide bi an önce de olsun istiyorum inşallah nasip olur isteyen herkese inşallah bu konuda Siz ne yaptınız

Pko olup da ilk seferde hamile kalanlar var canım. Veya yıllarca ugrasanlar da.. Yaşın da ideal. Eşin de istiyorsa bence geciktirme.

Ben korunmayin derim. Bende de pko var 28 yaşında evlendim korunmadik on ay sonra tedaviyle hamile kalabildim ve ben şanslı pkolulardanim. Senelerce olmayanlar var bence korunma altı ay olmazsa doktora gitmeye basla ben öyle yaptım. Bizim bir yıl beklememiz şart değil pko var deyince tedaviye başlıyorlar doktorlar

Canım arkadaşlar yazmış ama ben de yazayım :) İnşaallah hayırlısıyla olur. Ben çok bekledim hala da bekliyorum, hiç de korunmadık ama olmadı. 5,5 yıl oldu. Tedaviler de cevap vermedi. İlk aylar kolay olacak zannedip habire test yapıyordum... Nasip kısmet inşaallah senin olur. İlk ay hamile kalmak da güzel bence

Soğan kürünü yaptınız mı. Polistikovere iyi geldiğini duymuştum. Düğüne kadar da yapmak için zamanınız var. Adetleriniz düzene girerse rahatlrsınız hem. Ve yaınızmsait çocuk düşünüyorsanız korunmayın hiç

Polikistik over var ve dr cocugun olmasi icin cok ugrasirsin tedavi gerekir dedi korunmadim eylulde evlendim ve adet gormedim test yaptim surprizz hamileyim suan 31 haftalik doguma az kaldi

Ne güzel ilk aydan hamile kalsan PCO nun belir tilerini özellikle adet gecikmesi yasıyorsan korunma derim bende PCO magduruyum düzenli adet olduğum halde olmuyor tabi Allah ne zaman ol derse ozaman olacak bakalım

Ne güzel ilk aydan hamile kalsan PCO nun belir tilerini özellikle adet gecikmesi yasıyorsan korunma derim bende PCO magduruyum düzenli adet olduğum halde olmuyor tabi Allah ne zaman ol derse ozaman olacak bakalım
6 ayda bir adet goruyordum 3 aydan asagi gormuyordum ilk ay hamile kaldim. Nasipten ote yokmus dunyada en dogru zamanda nasip olsun ins

Valla ben 8 aydır uğraşıyorum. Nasip değil demek ki daha zamanı değil rabbim bekletiyor..
Ama bazen diyorum ki keşke bekarken baslasaydim soğan suyu ve hayıt icmeye de hormonlarım ve kistlerim temizlenmis olarak evlenseydim.
Bu pko sadece bebeği engellemekle kalmıyor zira hormonal açıdan insanın psikolojisini ve günlük yaşantısını da etkiliyor.

Insanlarin gercekleri hayallerle baslar umudunuzu kaybetmeyin en dogru zamanda meleginiz ins kucaginiza gelir bende ummuyordum ama umutsuz olmamak lazimmis

4,5 yıldır istiyorum ama olmuyor. Korunma. Bide yaşın var senin.

9 aylık evliyim hiç korunmadık ama bebek olmuyor düşük bir ihtimal sizinki ama bence korunmayın

Bende 6 ay oldu evleneli hiç korunmadik olmadı bende polikistik vardı doktor Yasmin verdi şuan ilk kutu dayım bitmesine 3 gün kaldı ama bende kasık ağrısı yaptı böyle bişey başına gelen oldu mu acaba kistler mı eriyor diye düşündüm bende

ben 4 yıllık evliyim ilk 2 sene ben istemedim sonraki 2 sene de istedik olmadı 4 yıldan sonra ilk kez gittim doktora cesaretimi toplayıp yeni öğrendim pco olduğumu yaşım 24 ve klomen çatlatma iğnesi tedavisine başladık bu ay şimdiki aklım olsa korunmazdım ve 90 kiloyum hayırlısı olsun inşallah çok zor işler valla ben de imreniyorum kendiliğinden hamile kalabilenlere...

Beklediğim bişi yoksa korunma derim. Ben KPSS uğruna 8ay bekledim çok pişmanım. Gerçi 6 ay sonra soğan suyu ve şeker hapiyla hamile kaldım. Bende ileri derece değildi 5-6 ay bekliyorum tedaviye cevap veriyirum

Polikistik over oldugumu bilmiyodum ki 1 yil korundum... İlk ay olmayinca doktora gittim doktor hafif pko baslangici dedi 3 ay olmadi 4.ay oldu ...

Polikistik oluğu ilk Aydan hamile kalanlarda var evet. Bende 1 yol korundum. Şimdi 4. Aya girdik olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…