- Konu Sahibi carpediem69
-
Canım arkadaşlar yazmış ama ben de yazayım :) İnşaallah hayırlısıyla olur. Ben çok bekledim hala da bekliyorum, hiç de korunmadık ama olmadı. 5,5 yıl oldu. Tedaviler de cevap vermedi. İlk aylar kolay olacak zannedip habire test yapıyordum... Nasip kısmet inşaallah senin olur. İlk ay hamile kalmak da güzel bencearkadaşlar 14 temmuz da düğünüm var polikistik olduğumu söylediler adelerimde de düzensizlikler var.düğünden sonra korunmalı mıyım ne yapmalıyım siz neler yaptınız?
nasılsa sıkıntı var korunmayım ne zamn olursa diye oluruna bırakayım diyorum öle de zor bi ihtimal ama belli olmaz ilk geceden hamile kalırım diye de korkmuyor değilim. 29 yaşındayım yaşım gereğide bi an önce de olsun istiyorum inşallah nasip olur isteyen herkese inşallah bu konuda Siz ne yaptınız
Polikistik over var ve dr cocugun olmasi icin cok ugrasirsin tedavi gerekir dedi korunmadim eylulde evlendim ve adet gormedim test yaptim surprizz hamileyim suan 31 haftalik doguma az kaldiarkadaşlar 14 temmuz da düğünüm var polikistik olduğumu söylediler adelerimde de düzensizlikler var.düğünden sonra korunmalı mıyım ne yapmalıyım siz neler yaptınız?
nasılsa sıkıntı var korunmayım ne zamn olursa diye oluruna bırakayım diyorum öle de zor bi ihtimal ama belli olmaz ilk geceden hamile kalırım diye de korkmuyor değilim. 29 yaşındayım yaşım gereğide bi an önce de olsun istiyorum inşallah nasip olur isteyen herkese inşallah bu konuda Siz ne yaptınız
6 ayda bir adet goruyordum 3 aydan asagi gormuyordum ilk ay hamile kaldim. Nasipten ote yokmus dunyada en dogru zamanda nasip olsun insNe güzel ilk aydan hamile kalsan PCO nun belir tilerini özellikle adet gecikmesi yasıyorsan korunma derim bende PCO magduruyum düzenli adet olduğum halde olmuyor tabi Allah ne zaman ol derse ozaman olacak bakalım
Evet nasıp ten öte yok zamanı var elbet bekliyoruz bakalım inşallah6 ayda bir adet goruyordum 3 aydan asagi gormuyordum ilk ay hamile kaldim. Nasipten ote yokmus dunyada en dogru zamanda nasip olsun ins
Valla ben 8 aydır uğraşıyorum. Nasip değil demek ki daha zamanı değil rabbim bekletiyor..
Ama bazen diyorum ki keşke bekarken baslasaydim soğan suyu ve hayıt icmeye de hormonlarım ve kistlerim temizlenmis olarak evlenseydim.
Bu pko sadece bebeği engellemekle kalmıyor zira hormonal açıdan insanın psikolojisini ve günlük yaşantısını da etkiliyor.
9 aylık evliyim hiç korunmadık ama bebek olmuyor düşük bir ihtimal sizinki ama bence korunmayınarkadaşlar 14 temmuz da düğünüm var polikistik olduğumu söylediler adelerimde de düzensizlikler var.düğünden sonra korunmalı mıyım ne yapmalıyım siz neler yaptınız?
Polikistik oluğu ilk Aydan hamile kalanlarda var evet. Bende 1 yol korundum. Şimdi 4. Aya girdik olmuyor..
Sogan kuru ic. Adet bitimi birgun arayla iliski kalirsin Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?