• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ezgoticaSS

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
11
1
1
36
Polikistik Over Hamileliğe Engel Mi? Polikistik Over rahatsızlığı bulunan kadınların hamile kalma olasılığı bu bu rahatsızlığı yaşamayan kadınlara göre daha düşüktür.Bunun sebebi yumurtlama olmaması yada yumurtalamanın düzensiz olmasından kaynaklanır.Polikistik Over rahatsızlığı olan kadınlar hamile kalmak için alternatif üreme tekniklerini kullanarak hamile kalabilirler.

Polikistik Over Sendromu Hamilelik
Polikistik Over rahatsızlığı çeken kadınların en büyük problemi doğal gebelik gibi görünse de tüp bebek tedavisinde kullanılan çok sayıda yumurta gelişiminin yan etkileri olabiliyor.Polistik Over rahatsızlığı yaşayan bayanların %15 yada %20'si tüp bebek yöntemi ile gebe kalma yolunu tercih ediyorlar.Ovaryan Hiperstimülasyon Sendromu olarak adlandırılan durum fazla gelişen birden çok yumurtadan salgılanan bazı sıvılar damar dışında birikmelere neden olabiliyor.
Kaynak ve devamı

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar yardım edin lütfen. ben 20 günlük evliyim çocuk istiyoruz cok. 3 gün öncede hasta oldum.kadın doğuma gittim kontrol için 2 haftalık evliyimde çocuk istiyz olmadı gibi bşy demek doktor kızar diye demedim daha cok yenisin der diye. bende doktora 5 aylık evliyim ve korunmuyorz dedim baksın diye:) ultrasona soktu 5 cm kis varmış zararlı bi kist değil dedi. doğum kontrol hapı verdi.şimdi bnde bunu kullanmak istemiyorm çnkü zaten cocuk istiyorum. ama kist varken de hamile kalabilirmiyim tereddütte kaldım napmalıyım?

arkadaşlar yardım edin lütfen. ben 20 günlük evliyim çocuk istiyoruz cok. 3 gün öncede hasta oldum.kadın doğuma gittim kontrol için 2 haftalık evliyimde çocuk istiyz olmadı gibi bşy demek doktor kızar diye demedim daha cok yenisin der diye. bende doktora 5 aylık evliyim ve korunmuyorz dedim baksın diye:) ultrasona soktu 5 cm kis varmış zararlı bi kist değil dedi. doğum kontrol hapı verdi.şimdi bnde bunu kullanmak istemiyorm çnkü zaten cocuk istiyorum. ama kist varken de hamile kalabilirmiyim tereddütte kaldım napmalıyım?
Şaka mısın? 20 günlük evlilikte çocuk derdine düşmüşsün.
5 cm'lik kistin bi gitsin de öyle çocuk yapmayı dene.

Daha çok yenisiniz canım❤️ Haklısın heyecanlanmakta bende aynı senin gibi dr a gittim ve PCO olduğumu öğrendim....
-Bence asla ilaç alma-
Soğan kürünü yap iki ay Daha sonra incir+havuç kürü yap eşine keçiboynuzu pekmezi içir yada kürünü yap
Yanı hemen kimyasala baş vurma
Bir sene olmazsa bebiş tekrar git dr a ❤️❤️❤️
Tabii Yine de senin fikrin kuzum ❤️❤️❤️

Daha çok yenisiniz canım❤️ Haklısın heyecanlanmakta bende aynı senin gibi dr a gittim ve PCO olduğumu öğrendim....
-Bence asla ilaç alma-
Soğan kürünü yap iki ay Daha sonra incir+havuç kürü yap eşine keçiboynuzu pekmezi içir yada kürünü yap
Yanı hemen kimyasala baş vurma
Bir sene olmazsa bebiş tekrar git dr a ❤️❤️❤️
Tabii Yine de senin fikrin kuzum ❤️❤️❤️
evet biliym cnm cok yeniyiz de telaş yaptım. işte kis çıktı ya bide olmazsa diye. peki kis varken çocuk oluyo mu? engel mi yani?

6 ay dogum kontrol hapini kullanman gerek en az kisri eritmek icin

Neguzel cnm.tebrik ederim.bnde pkoyum.klomen bana yaramadi cnim.igne vuruluyorum suan.senin adetlerin nasildi?ilacsiZ gelirmiydi mesela?
2-3 ayda bir gelirdi tabi gelmediği zaman hormonlardan ötürü çok kötü hissettiriyor ya, doktor söktürücü verirdi. 4-5 kez gecikti benim önceden düzenliydi. Hepsinde de doktorsa gittim ve 4.sünde falan hamile kaldım. Bakalım çocuktan sonra düzene girecek mi?

2-3 ayda bir gelirdi tabi gelmediği zaman hormonlardan ötürü çok kötü hissettiriyor ya, doktor söktürücü verirdi. 4-5 kez gecikti benim önceden düzenliydi. Hepsinde de doktorsa gittim ve 4.sünde falan hamile kaldım. Bakalım çocuktan sonra düzene girecek mi?

Asilamami olmustun cnim sen ya?

Kilo problemin var mıydı canım?

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim bu siteyi sizlerin konusmalarınızı cok takıp ettm bende bebek hasretı cekiyordum doktorlar pko hastasısı aşılama olmadan çocugunun olması mümkün degil dediler rahim filmi istediler korkumdan çekilmedim allah verırse olur dedım bu olaydan 2 ay sonra hamile oldugumu öğrendim çok dua etmiştim rabbim duydu kabul etti dualarımı hersein başı dua umutsuzluga kapılmayındua etmekten vazgecmeyin ama çokda kafaya takmayın psikolojide çok etkiliyo şükürler olsun şuan 6+2 günlük hamileyim darısı sizlere inşallah

Arkadaslar pco bebege engel degil tabiki biraz tedavi biraz sabir ve sogankuru yapin civanpercemi ve aslanpencesi demleyip icin Allahin izniyle olur.

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim bu siteyi sizlerin konusmalarınızı cok takıp ettm bende bebek hasretı cekiyordum doktorlar pko hastasısı aşılama olmadan çocugunun olması mümkün degil dediler rahim filmi istediler korkumdan çekilmedim allah verırse olur dedım bu olaydan 2 ay sonra hamile oldugumu öğrendim çok dua etmiştim rabbim duydu kabul etti dualarımı hersein başı dua umutsuzluga kapılmayındua etmekten vazgecmeyin ama çokda kafaya takmayın psikolojide çok etkiliyo şükürler olsun şuan 6+2 günlük hamileyim darısı sizlere inşallah
Ne kadar güzel ya cok sevindim size Allah sağlıkla bizlerede nasip etsin bende pkoluyum aylardır adet olamıyorum cocuk istiyoruz cok korkuyorum cidden cok üzülüyorum verdi her anuher dakika da aklımda inş bizlerede nasip olur

Back