• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle güzel duaların için saol canm ama cok kafaya takarsan çok etkiliyo bende dakıka dakıka takup ediyodum bu ay bosverdim sadece dua ettim inşallah en kısa sürede rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin

Öncelikle güzel duaların için saol canm ama cok kafaya takarsan çok etkiliyo bende dakıka dakıka takup ediyodum bu ay bosverdim sadece dua ettim inşallah en kısa sürede rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin
Canım benm ya cok cok tesekkur ederim dua et olur mu sende saglıkla mutlulukla kavus inşallah bebişinee sevgiler

Arkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım uzun zamandır takip ediyordum ben bir yıllık evliyim yumurtalarımda tembellik vardı klomen ve inofolic le hamile kaldım ama Allah nasip etmedi bebeğimin kalbi durdu bi ay önce kürtaj oldum size sorum benim gibi olan var mı kürtaj sonra ne zaman adet oldunuz ne zaman hamile kaldınız

Kızlar bnde pcoluyum ama bnm yumurtalığım oluşmuyor npcm ben ya dktrum diyor ki vücudun direnç gösteriyor diyor

Letu yumurta geliştirici hap içtim yumurtalığım 9 mm kalıyor başka gelişmiyo dktrumda direnç gösteriyor diyo anlamadım ki .ss

Letu yumurta geliştirici hap içtim yumurtalığım 9 mm kalıyor başka gelişmiyo dktrumda direnç gösteriyor diyo anlamadım ki .ss
Canım bende de pko var. Insulin direncim var o yüzden benim de yumurtalarım çabucak gelişmiyor. Ben glifor kullanıyorum insülin direnci için bir de yürüyüşe başladım. Yumurtaliklarim ılaca daha iyi cevap verdi.

Canım bende de pko var. Insulin direncim var o yüzden benim de yumurtalarım çabucak gelişmiyor. Ben glifor kullanıyorum insülin direnci için bir de yürüyüşe başladım. Yumurtaliklarim ılaca daha iyi cevap verdi.
Glifor 1000 mg mi sbah akşam demi ondan mı direnç gösteriyor?

Back