• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik over e sogan kuru yapanlar

cakyaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
986
281
123
Bir sorum olacak bende polikustik over var her ay adet olurum mutlaka ama genellikle 35 -40 güne bir olurum.geçen ay soğan kurunu 15 günlük uyguladım ama adetim yine gecikti bugün 36.günüm hala olmadım bu normal mi ilk kurde bir etkisi olmuyor mu yoksa ilk kurde itibaren faydasını gören var mi

Son düzenleme:
Bir sorum olacak bende polikustik over var her ay adet olurum mutlaka ama genellikle 35 -40 güne bir olurum.geçen ay soğan kurunu 15 günlük uyguladım ama adetim yine gecikti bugün 36.günüm hala olmadım bu normal mi ilk kurde bir etkisi olmuyor mu yoksa ilk kurde itibaren faydasını gören var mi

Merhaba bence acele etme etkisini görmek için. Kişiden kişiye değişiyor çünkü. Ben ilk aydan itibaren etkisini gördüm ama ilk kullandığımda benimde gecikti. Sonra anladım ki o gecikme hamile olduğum için olmuş. Amacım da buydu zaten. Sonra düşük yaptım. Ve kürü sadece 1 ay uygulamama rağmen düzenli adet oluyorum. Sabret, dua ile devam et.

Bende ondan korkuyorum umarim gecikme hamilelikten degildir şuanda çocuk düşünmüyorum cunku

Merak ettim regl oldunuz mu yoksa hamilelik var mı

Benim hem folikul kistim hem PKOm var. Sogan kurunu denedim, hicbirine cozum olmai. Tam denilen sekilde yaptim ve hic aksatmadim. sonrasinda kontrole gittigimde hicbir degisiklik yok demisti doktor. herkese yaramiyor ne yazik ki.

Back
X