- Konu Sahibi Esmeryarmsn
merhaba arkadaşlar bende de pko var ve tedavi görüyorum bu ay iğnemide vurundum ve beklemedeyim son 6 günüm kaldı ak koyun kara koyun belli olcak aranıza katılabilirmiyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum yaa. Ufff zaten bekliyoruz bi sürü bi de doktorlar yüzünden zaman kaybediyoruz. Sinir oluyorum.Tüplerine bakılmalı. .
Bu önemli. .
ay hepimizde aynı şey canım ya inş koyun ak çıkar :)merhaba arkadaşlar bende de pko var ve tedavi görüyorum bu ay iğnemide vurundum ve beklemedeyim son 6 günüm kaldı ak koyun kara koyun belli olcak aranıza katılabilirmiyim?
inşallah ya iğne sonucunu mu bekliyorsun sendeay hepimizde aynı şey canım ya inş koyun ak çıkar :)
yok benim iğneye rağmen geç çatladı yumurtalar ve adet oldum.inşallah ya iğne sonucunu mu bekliyorsun sende
Katılıyorum yaa. Ufff zaten bekliyoruz bi sürü bi de doktorlar yüzünden zaman kaybediyoruz. Sinir oluyorum.
dedimya cnm doktorumu değiştirecem. ilk işim hsg istemek olcak.Hsg istiyorum desen. .
Evet tatlımdedimya cnm doktorumu değiştirecem. ilk işim hsg istemek olcak.
hayırlısı olsun canım bende hsg çekinmedim bende pcos var belkide doktorum bu yüzden ihtiyaç duymadı ama aklıma takıldı boş yere kürek çekmesem bariyok benim iğneye rağmen geç çatladı yumurtalar ve adet oldum.
bende aynısını düşünüyorum. tamam problem belli de ya tüplerdede sıkıntı varsa Allah korusun.hayırlısı olsun canım bende hsg çekinmedim bende pcos var belkide doktorum bu yüzden ihtiyaç duymadı ama aklıma takıldı boş yere kürek çekmesem bari
Glifor ignemi hapmi acaba bende kullansam fayda eder mi?ben de pcos luyum ama malesef cevabını bilmiyorum. gliforla adetim düzenlendi. çocuk için tedavi oluyorum. bakalım ne zaman sonuç alırız
ben hapını kullanıyorum iğnesi var mı bilmiyorum ve doktr gözetimi altında alsan daha iyi olur cnmGlifor ignemi hapmi acaba bende kullansam fayda eder mi?
hap. adet düzensizlğin var mı? pcoslu olanlara genelde veriyorlar.Glifor ignemi hapmi acaba bende kullansam fayda eder mi?