Polikistik over den nasil kurtulurum ne kadar zaman sonra anne olurum ?

Esmeryarmsn

Kaderrr...
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
34
9
Arkadaslar doktora gittim ve muayenede sol yumurtalik etrafinda kucuk kucuk kistler var gibi pco olabilir dedi ama kesin bisey soylemedi adet zamani geldiginde hormon testi yapip o zaman daha emin konusabilirim dedi ve rahim agzindan bi sivi aldi test icin ... ve ben pco olmaktan ve o sivinin test sonucunun kotu cikmasindan cok korkuyorum...28 yasindayim ve 8 aylik evliyim lutfen bana yardimci olur musunuz basindan benimki gibi bi durum gecen var mi eger pco isem ne kadar zamn sonra anne olurum yardimmm...

Her pko olan, çocuk sahibi olamayacak diye bir şey yok. Folikül kistleri herkeste olabiliyor, merak etmeyin. Hele bir hormon seviyelerine bakilsin. İçiniz rahat olsun bence eğer adetleriniz duzenliyse

Benimde bekarken pko vardı doktor 6 ay boyunca doğum kontrol hapı verdi geçti ama tabi hormon testi falan yaptı...

Her pko olan, çocuk sahibi olamayacak diye bir şey yok. Folikül kistleri herkeste olabiliyor, merak etmeyin. Hele bir hormon seviyelerine bakilsin. İçiniz rahat olsun bence eğer adetleriniz duzenliyse
Evet cnm adetlerim cok duzenli sadece cok sancili geciyor okadar... bisey olmz degil mi peki tedaviye baslarsam ne kadar surer cocuk sahhbi olmm acaba...

Pko bende. .
Ama hsg ? eş sperm tahlil?
sadece pko diye söylenmezki. .

Evet cnm adetlerim cok duzenli sadece cok sancili geciyor okadar... bisey olmz degil mi peki tedaviye baslarsam ne kadar surer cocuk sahhbi olmm acaba...
Siz pko ile infertilite olayını aynı şey sanıyorsunuz sanırım:) diğer arkadaşların yazdıkları yardımcı olmuştur

ben de pcos luyum ama malesef cevabını bilmiyorum. gliforla adetim düzenlendi. çocuk için tedavi oluyorum. bakalım ne zaman sonuç alırız

Siz pko ile infertilite olayını aynı şey sanıyorsunuz sanırım:) diğer arkadaşların yazdıkları yardımcı olmuştur
Bilmiyrm ki cnm pco icin kesin var demedi belirtmistim zaten yukarda eger varsa nasil bi durumla karsi karsiya kalcm diye fikir sahibi olmk istedim ben sadece karstirdigim bisey yk yani yanlis anlattim sanirim ozur dilerim

Bilmiyrm ki cnm pco icin kesin var demedi belirtmistim zaten yukarda eger varsa nasil bi durumla karsi karsiya kalcm diye fikir sahibi olmk istedim ben sadece karstirdigim bisey yk yani yanlis anlattim sanirim ozur dilerim
Estağfurullah, ne özrü. Bende de var pko. Sanırım son 2 yılda 15 kg aldığım için oldu. 15 kg verince hala kistler yerinde duruyor olacak mı, göreceğiz. Şekeri ve ekmeği kestim tamamen.
Senin kilo problemin yok değil mi?

ben de pcos luyum ama malesef cevabını bilmiyorum. gliforla adetim düzenlendi. çocuk için tedavi oluyorum. bakalım ne zaman sonuç alırız
Ins en kisa surede rabbim bizlere ve isteyen herkese versin
Bende kilo alamiyirum 46 kiloda takilip kaldim...

Merhaba, bende doktora ilk gittiğimde pko olabileceğimi söylemişti. Ama bugün gittim test sonuçlarını gösterdim her şey normal gözüküyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…