• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikistik over bilgi lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan kürü sizce böbrek taşı düşürme gibi Bi şeye sebebiyet verir mi? Evlenmeden önce soğan kürü yapmıştım adet gecikmesi yüzünden 3 4 gün kürü içtikten sonra böbrek taşı düşürdüm beni baya zorlamıştı. Şimdi yine öyle bişi olur diye korkuyorum her 2 böbreğime var çünkü taş.
iltihap söktürücü olduğu için bence sebep olabilir doktora danışın muhakkak geçmiş olsun

Tekrar klomen ve cat ignesi deneyin ben 2. De hamile kaldim ara vermedikce sans yukseliyor

merhabalar .. hormon değerlerinden anlamıyorum ama referans değerleri var ya onun arasında ise normaldir..şimdi ben 26 yaşındayım adet olmaya başladığımdan beri pcoluyum..en etkili ilaç şeker ekmek pirinç tatlı vs bırakıp sağlıklı beslenip kilo vermek..ben 8 kilo vererek hamile kaldım..ayrıca soğan kürünü de deneyin muhakkak
Mrb ben yeniyim sogan kuru nasil yapılıyo bilgi verirmisiniz

Mrb ben yeniyim sogan kuru nasil yapılıyo bilgi verirmisiniz
3 sene oldu yapalı inşallah doğru hatırlıyorumdur..saraçoğlu tarifi..adetten 2 gün sonra başlanıyor..15 gün boyunca sabah akşam orta boy kahverengi bir soğanı 4e bölüp kaynamakta olan bir bardak suya atıp 5 dk kaynatıyoruz..süzüp ılımasını bekliyoruz içebilecek kıvama gelince içiyoruz..burnunuzu kapatıp bir dikişte içebilirsiniz..tadında birşey yok kokusu biraz ağır oluyor..ben davete gitsem bile soğanı yanımda götürdüm düzenli bir şekilde yaptım

3 sene oldu yapalı inşallah doğru hatırlıyorumdur..saraçoğlu tarifi..adetten 2 gün sonra başlanıyor..15 gün boyunca sabah akşam orta boy kahverengi bir soğanı 4e bölüp kaynamakta olan bir bardak suya atıp 5 dk kaynatıyoruz..süzüp ılımasını bekliyoruz içebilecek kıvama gelince içiyoruz..burnunuzu kapatıp bir dikişte içebilirsiniz..tadında birşey yok kokusu biraz ağır oluyor..ben davete gitsem bile soğanı yanımda götürdüm düzenli bir şekilde yaptım

Sonrasında gebelik oluştu mu acaba? Bi de rahatsızlığınız neydi canım

Arkadaşlar merhabalar ben geçen sene evlendim . Evliliğimin 2. Ayında doktora gittim ve bana yumurta tembelliği var dedi.evliliğimin 10. Ayında Klomen kullandım 3 tane yumurtam büyüdü çatlatma iğnesiyle çatladı ancak gebelik oluşmadı . Eşimin işi gereği şehir değiştirdik geldiğim şehirde özel bi hastaneye gittim ve bende pco olduğunu söyledi doktor . Rahim filmi de çektirmemi söyledi. Rahim filmim temiz çıktı . Ve tekrar doktora gitmedim . Sorum şu ben nerden başlayacağım ne yapmam lazım bu ayın 8 ine devlet hastanesinden randevu aldım amh değerime baktırmak istiyorum . Bunun dışında hormon testlerimi en son Mayıs ayında yaptırmıştım çıkan sonucum da

T3 : 3.17
T4 : 0.98
Tsh : 2.55
Fsh : 6.19
Lh : 10.01
Prolaktin : 21
Nasıl bi tedavi uyguladınız kızlar bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Çok uzun oldu hakkınızı helal edin
lh değerin yüksek cikmis kilon varrmi yani kaç kilosun

Back