Polikistik over a yatkınlık ne demek, lutfen bilgisi olan aydınlatabilir mi?

Yaşın gencse evliligin tadini cikar tabi. Benim yasim geciyor olmasaydi bikac sene daha beklerdim hatta ama hem pko hem yaştan dolayi artik oldu. Zaten nerdeyse 1 senedir ugrasiyoruz hemen olmadi. Ama soyle 25 26 yasinda olsaydim daha dusunmezdim

Bende şuan 26 yasindayim evime yerlesene kadar 27 olurum 1 yıl bende denesem oldu sana 28 ...dogru diyorsun yaş gidiyor en iyisi daha fazla dusunmemek

Sarımsağı muhakkak deniycem zaten kanımda enfeksiyon var, çok şükür iki evladiniz olmuş Allah im bana ve isteyenlere de nasip etsin henüz denemeye başlamadık...çok geçmiş olsun size Allah şifa versin
Amin canım, Teşekkür ederim. Allah sana ve tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin.

Merhaba bu isler hic pko ya falan bakmıyor ki sadece ihtimal olarak söylemiş doktorunuz. Doğurganlığın azalmasi maalesef çağımızın sorunu, cevremde pko olmayıp denemedigi ot çöp kalmadığı halde senelerce çocuk sahibi olamayan da, pko yaşayıp denedigi 2. Ayda hamile kalan da var. Yani denemeye başlayıp hemen olmazsa kendinizi suçlamayın, Allah'ın takdir ettigi tarihten 1 gün önce 1 gün sonra gelmeyecek o bebek kendinizi ne zaman hazir hissederseniz o zaman düşünün ama hemen olmayabilecegini de göz önünde bulundurun. Siz kontrole gitmissiniz ama eşiniz gitti mi? İnsallah onda da sorun yoktur ve ilk aydan hamile kalırsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…