Son 3 aydır çok düzensiz 15 günü de buldu gecikmem aralarda lekelenmem de oluyoMerhaba canım bende 6senedir uğraşyorum pco bende de var ama o ilacı hiç kullanmadım,adetlerin nasıl?
Yok 1.60 boyum 59 kiloyum normal benceFazla kilonuz var mi?
belki ayni nedendir diye sordum ,doktor adet duzenler ama yine tekrar edebilir demisti adetler15 gunde bire duserse ilaci kullanmak lazimmis ben sogan kurunu sordum onayladi bir danis istersenYok 1.60 boyum 59 kiloyum normal bence
Sorarım teşekkür ederim sizde de var polikistik dimibelki ayni nedendir diye sordum ,doktor adet duzenler ama yine tekrar edebilir demisti adetler15 gunde bire duserse ilaci kullanmak lazimmis ben sogan kurunu sordum onayladi bir danis istersen
Ben doktor tavsiyesi ile kullandım 4 ay polikistik over var yumurtlama, regl düzene girsin diye bıraktığım ay ogluma hamile kaldımMeraba benim çok düzensiz adetim var çocuk sahibi olmak istiyorum polikistik teşhisi koydu bugün doktor. Doğum kontrol ilacı verdi markası 'yazz' kullanan varmı gebelik ihtimali varsa bile engeller diye kullanmak gelmiyor içimden..
Düzene girdi mi adetinizBen doktor tavsiyesi ile kullandım 4 ay polikistik over var yumurtlama, regl düzene girsin diye bıraktığım ay ogluma hamile kaldım
Kullandıgım dönemde düzsnliydi bırakınca hamile kaldım sonra zaten dogumdan sonraki dönemde 10 ay regl olmadım 1 defa regl olduktan sonra kazara 2. Ye hamile kalmışım şuan hamileyim yani bi düzen kalmadı ha zaten bu son hamilelikte de regl olduktan 3 ay sonra hamile kaldım yine polikistik over kaynaklı düzensiz oldu galiba aradaki aylarda regl olmadımDüzene girdi mi adetiniz
Maşallah rabbim bağışlasınKullandıgım dönemde düzsnliydi bırakınca hamile kaldım sonra zaten dogumdan sonraki dönemde 10 ay regl olmadım 1 defa regl olduktan sonra kazara 2. Ye hamile kalmışım şuan hamileyim yani bi düzen kalmadı ha zaten bu son hamilelikte de regl olduktan 3 ay sonra hamile kaldım yine polikistik over kaynaklı düzensiz oldu galiba aradaki aylarda regl olmadım
Ne güzel sabrınızın mükâfatını almışsınızbenim çok düzensiz adetim var çocuk sahibi olmak istiyorum polikistik teşhisi koydu bugün doktor. Doğum kontrol ilacı verdi markası 'yazz' kullanan varmı gebelik ihtimali varsa bile engeller diye kullanmak gelmiyor içimden..
merhabalar bnde pcos var 6yillik evliyim evlendikten 4 at sonra adet duzensizligi oldu ilacsiz adet olamiyordum asilama tedavisi gordum 3 at klomen her ay dozunu arttirdilar ama hic buyumu olmadi yumurtaliklarda bn 1 sene ara verdim bu ara pholicaps diye ilac verdi dr bnm gibi olanlara verdklerini soylemisti 3 ay sonra normal yolla hamile kaldim 3 aylikken kalbi durmus kurtaj oldum 2 sene sonra asilama oldum tekrardan busefer igne kullandim ve tek seferde tuttu hic beklemiyordum asla umidinizi kaybetmeyin rabbim isteyin oluyor
Ben doktora gittim teşhisi çok önceden bekarken koymuşlar dı o zaman kullanmıştım bende yasmin düzenli göreyim diye doktor çocuk isteyip istemediğimi sordu istiyorum diyince vitamin takviyesi tarzı Bi hap yazdı ve yumurta takibi yaptı hatta çatlama iğnesi vuracaktı gerek görmedi hemen kaldım kendiğinden neden size çocuk istediğiniz halde vermiş anlamadımMeraba benim çok düzensiz adetim var çocuk sahibi olmak istiyorum polikistik teşhisi koydu bugün doktor. Doğum kontrol ilacı verdi markası 'yazz' kullanan varmı gebelik ihtimali varsa bile engeller diye kullanmak gelmiyor içimden..