Polikistik olup düznli adet gören var mi kızlar

Kızlar ben her ay düznli adet gören biriyim eylülde kimyasal gebelik oldu o zmndn sonra biraz gecikmeli ya da erken geliyor bu ay 4 gun erken geldi mesela 26 gun oldu döngüm bugün 3. Günümdü doktora gittim vajinal ultrasonla baktı rahim duvarlarin çok güzel dedi ama yumurtalıklarda polikistik gözüküyor yani meyilli tarzı bisey söyledi :KK43: şimdi benim gebelik şansım daha mi zorlaşıyor böyle düzenli adet görüp polikistik olan var mi...
Sadece ultrasonla mi anlasiliyor bu polikistik yarın hormon tahlili vericem bi de
pko sendreomlu olan ve adetleri düzenli olan varmı? diye sorman daha iyi olur. ben dr söylediğine göre çoookkk ağır polikistikmişim çocuğum çok zor olurmuş. sonuç 2 tane hiçbir şekilde tedavi almadan hatta 2. si kaza ile olmuş bebişim var. bu konularda kafan rahat olacak

pko sendreomlu olan ve adetleri düzenli olan varmı? diye sorman daha iyi olur. ben dr söylediğine göre çoookkk ağır polikistikmişim çocuğum çok zor olurmuş. sonuç 2 tane hiçbir şekilde tedavi almadan hatta 2. si kaza ile olmuş bebişim var. bu konularda kafan rahat olacak
Telaffuz yanlis olmus olabilir cnm tskler bilgi icin ayrica Allah bagislasin evlatlarini

Back