Polikist over laneti..

arya5858

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
58
10
3
27
Arkadaşlar pcos yüzünden son bir buçuk senedir çene kısımlarında akne sorunu yaşıyorum.Doğum kontrol hapı olarak yazz kullanıyorum.3.kutum bitmek üzere ama hala kesilmiş değil bunlar.. Bıktım artık bırakıcam böyle giderse.3.kutum bitmek üzere sonuçta ne zaman etki edicek bu sivilcelere? Bilginiz varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim (Kilo tüylenmem yok adet düzensizliği ve akne için başladım.)

sen şanslı taraftasın yine de canım bende tüylenme ve kilo var maalesef hayatımı kararttı tüyler kendimden bile nefret eder noktaya geldim

sen şanslı taraftasın yine de canım bende tüylenme ve kilo var maalesef hayatımı kararttı tüyler kendimden bile nefret eder noktaya geldim
güzellik uzmanıyıım aynı zamanda hiç dert etme iğneli epilasyonla aşabilirsin çok pcosu olam kadınlara uyguladık.Tabi hepsi doğum kontrol hapıda kullanıyordu o durduruyordu.Siz kullandınız mı kullandıysanız aknelerinize faydası oldu mu

Akne sadece burnumda var benim canım .iğneli epilasyona gidiyorum 1 yıl olacak

pko bir sendrom.. insanin migreni veya seker hastasi olmasi gibi..

sivilcem var ilac iceyim gecsin mantigiyla asla kurtulamazsiniz..

butun bir yasam biciminizi degistirmelisiniz. fast food, disaridan ne yagiyla yapildigi belli olmayan yemekler, abur cubur, asitli icecekler tuketiyorsaniz ilac da icseniz gecmez. pko konulari var bu forumda. onlari okuyun. spor, saglikli yasam, uyku duzeni, alacaginiz vitamin destekler.. hepsi bir butun..bu konularda uzun uzun konustuk bu forumda. seker en buyuk dusman, karbonhidrat cok zararli..

son olarak o haplar ise yarasa bira biraktiginizda aynen geri geliyorlar ben 30 yasimi gectim. hala sivilce dolu cenem.

Doktorunuz ne dedi bilmiyorum ama bana bi dönem doğum kontrol hapı başlanmıştı, dahga sonra görüştüğüm prof. sadece adet düzensizliğinde semptomu yok ettiğini, hiç bir şekilde tedavi etmediğini dolayısıyla işlevsiz olduğunu söylemişti. zaten pıhtılaşma bozukluğum olduğunu öğrendiğimde o ilaçları da kullanmamam gerektiğini öğrendim ama iş işten geçti tabi :)

kilo ve tüy probleminizin olmaması gerçekten şans. ceren yavuz kolzev pkos konusunda çalışan bir beslenme uzmanı, sadece kilo için değil metabolizma açısından pkos önerileri oluyor. belki size de faydası olur.

ben bu konuda oldukça bilgiliyim zaten.Hergünüm araştırmakla geçiyor fasst food vs hayatımda yoklar. Ben pirinç pilavını bile ölçülü kaşıkla yiyen bir insanım.En büyük hatam üniv zamanı sınav o şu bu derken 12 kilo almak oldı herşey o zaman başladı işte.. Normalde oldukça düzenli sağlıklı bir hayatım vardı.12 kilo aldım evet baktım ne zaman kilo aldım o zaman başladı herşey 10 kilosunu verdim şuan halada diyetteyim bir beş kilo daha vericem veririmde biliyorum.Kızartmalar hamburgerler hamur işleri kola cips vs bnların hiçbirini seven tüketen bir insan değilim.Tek çikolata beni zorluyordu onuda ölçülü bi şekilde hallettm hedefime ulaştm 2 gün önce hatta daha ilk hedefim 10 kiloydu verdim dünyalar benım oldu hafifledim şuan 165 boyunda 55 kiloyum.Asıl hedefim 50.Üniv zamanı 66 yı gördm nasıl oldu inanın bende bilmiyorm kilo almaya başladım reglim kesildi sivilce sorunu başladı.Kiloyu verdik ilavada başladk çnkü reglim inanılmaz düzensiz.Doktor bunlar aknelerinide durdurucak dedi.Siz kullandınız mı dkh?

Birde bi dönem kullandınız sanırım. Bırakınca geri geliyorlardo demişsiniz.Kullandıysanız cildinize etkisi oldu mu ? ne kadar sürede oldu? Benim akne sıkıntım kilo alınca başladı onuda verdim.Bundan önce düzensizlik hep vardı ama aknem yoktu.İlacıda mecbur kullanmak zorundayım çünkü bunu doktor istedi regli olamıyorm ve beni mahvediyordu bu durum

ben kullandim d..35 kullandim.. baska bir tane daha kullandim. birakinca aynen geri geliyorlar. bel baglamayin ilaclara.. kilo verip de saglikli yasama baslasaniz dahi bir yili buluyor regl duzelmesi veya sivilcelerin azalmasi.. o yuzden diyorum o konulara bakin bunlari orada konustuk hep. bir de su var. benim regl problemim vardi ama sivilce problemim yoktu. yas 30 a yaklasti evlendikten sonra basladi bu problem. cok gidecek gozuyle bakmayin. ben baristim kendimle.

aknem yoktu regl duzensizligim vardi. ilaci uzun yillar kullandim. migren basagrisi da yanima zarar olarak kaldi. bu ilaclarin yan etkileri var cunku. birakinca regl duzeni tekrar bozuldu 25 yasimdan sonra da sivilceler geldi. regle beraber sivilce sorunu olanlar 1 yil diyor duzelmesi icin.

Ben atlatıcam bunu koydum kafaya bu akme durumunu çözücem.Bu bende yoktu lanet olası kilo aldıgım zaman belirdi.İnanıyorm geçicekler çünkü ağır yaşamıyorm ben bu sendromu çok şükür.Birtek düzensizlik vardı o kadar.Kilo alınca başıma bide akneler çıktı onlarıda ben kazanıcam onlar değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…