Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Internetten arastirin ben yurt disinda yasadigim icin amazondan aldim . Hayit otunun bitkisel ilac olarak tavsiye ediyorum hap olmasina dikkat edin kapsüller bazen domuz gelatini icerebiliyor
Folbiol kullanıyorum 4 gündür , mide bulantim var 18 gün gecikme var sol ve sag kasigim ağrıyor bazen test yapmıştım 3 gün önce falan tek çizgi çıkmıştı
Bende pkoluyum doktor kontrolundeyim fakat 9 10 aya yakin dupbaston kulkandim adetimi duzene sokmak adina daha sonra adetlerim duzeldi cok sukur bu kist malesef olene kadar bizimle olacak kilo aliminiza dikkat edin ben klomenle gebe kaldim fkat dusuk yaptim bir sonraki klomende cevap alamadik simdi corona dolayisiyla beklemedeyiz asilama yaptircaz insAllah ama 3 4 gundur bende hamilelik belirtisi var fakat test yapip moral dusurmek istemedigim icin adetimi bekliorum
Bende pkoluyum doktor kontrolundeyim fakat 9 10 aya yakin dupbaston kulkandim adetimi duzene sokmak adina daha sonra adetlerim duzeldi cok sukur bu kist malesef olene kadar bizimle olacak kilo aliminiza dikkat edin ben klomenle gebe kaldim fkat dusuk yaptim bir sonraki klomende cevap alamadik simdi corona dolayisiyla beklemedeyiz asilama yaptircaz insAllah ama 3 4 gundur bende hamilelik belirtisi var fakat test yapip moral dusurmek istemedigim icin adetimi bekliorum