• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikist hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Papatya 939

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2020
43
7
1
24
18 gündür gecikmem var biz gebelik düşünüyoruz sol kasigim ağıyor kaç gündür polikistimde var hamile kalmak için napcam lazım bitkisel yada ilaç ne kullanmam gerekiyor test yaptim çıkmadı

Son düzenleme:
Doktora gittiniz mi ilk önce adet söktürücü ile adet oluyosunuz sonra sorun için adetinin 3. Günü gidiyorsun kan veriyorsun hormonlarına bakıyor

Daha önceden gittik ama gecikmem hala var
Söktürücü ilaç kullanmadınız mı bnmde geçikmelerim oluyordu düzensizdi gittim hormonlarıma baktırdım luanda vürüs dolayısıyla gidemiyorum ama vürüsden sonra eşimle birlikte gitmemiz gerekiyor sizde öeşinizle gidin be sorunun ne oldugunu ögrenin bitkisel ilaçlarla bilemiyorum belki hamile kalınaniliyordur da en iyi sonuç doktor diye düşünüyorum

Söktürücü ilaç kullanmadınız mı bnmde geçikmelerim oluyordu düzensizdi gittim hormonlarıma baktırdım luanda vürüs dolayısıyla gidemiyorum ama vürüsden sonra eşimle birlikte gitmemiz gerekiyor sizde öeşinizle gidin be sorunun ne oldugunu ögrenin bitkisel ilaçlarla bilemiyorum belki hamile kalınaniliyordur da en iyi sonuç doktor diye düşünüyoru

Anladım bende aynı şekilde 2019 kasım da gitiştim doktora tarsusal kullandım öncesindede düzensizlik vardı kasım ayından bu zamana 32 günde şaşmadan adet düzenim oluştu tuhaf şekilde 1 cm lik çikolaya kistim varmış agrım oluyordu sökülmediğinde bu etki etmez agrı yapmaz dedi hormonlarımda normal olunca yumurta takibi yaptrdı oda normal çıktı en son eşim ile özel doktor la görüşücektik ki korana çıktı

Anladım bende aynı şekilde 2019 kasım da gitiştim doktora tarsusal kullandım öncesindede düzensizlik vardı kasım ayından bu zamana 32 günde şaşmadan adet düzenim oluştu tuhaf şekilde 1 cm lik çikolaya kistim varmış agrım oluyordu sökülmediğinde bu etki etmez agrı yapmaz dedi hormonlarımda normal olunca yumurta takibi yaptrdı oda normal çıktı en son eşim ile özel doktor la görüşücektik ki korana çıktı

Canım tarlusal iç hamilelik yoksa söktürür adetini dğzenlen nesi için de hayıt öneririm yada glifor şeker ilacı içebilirsin

Bende yumurta takibi yapamıyorum hep gecikiyordu 2 ay olmadigimda oldu geçen ay tarusal sayesinde oldum bu ayda gene gecikti

Bende pco yum ve agnu caston sayesinde adet oluyorum düzene giriyor sükür tamamen bitkisel hayit otundan yapiliyor tavsiye ederim

Back