• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller POHLİ ile çillere 3 günde veda edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi beritan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
B

beritan

Ziyaretçi
hanımlar size kendi denediğim ve kullandığım bir kremi tavsiye edeceğim aktarlarda ve parfümerilerde satılan - POHLİ-adlı krem mucize gibi.Normalde gece yatmadan 1 kere kullanılıyor ama ben işi hızlandırmak için günde üç dört kere sürdüm herseferinde yüzümü sabunla yıkayıp tekrarladım 3 gün içinde çillerden eser kalmadı.çevremdekiler hemen fark etti .Ayrıca pahalı degil 3-4 tl civarında..denemenizi tavsiye ederim

hanımlar size kendi denediğim ve kullandığım bir kremi tavsiye edeceğim aktarlarda ve parfümerilerde satılan - POHLİ-adlı krem mucize gibi.Normalde gece yatmadan 1 kere kullanılıyor ama ben işi hızlandırmak için günde üç dört kere sürdüm herseferinde yüzümü sabunla yıkayıp tekrarladım 3 gün içinde çillerden eser kalmadı.çevremdekiler hemen fark etti .Ayrıca pahalı degil 3-4 tl civarında..denemenizi tavsiye ederim

Gerçek mi bu eğer öyleyse bende denemek istiyorum.

Bende kullanmıştım ama yakıyo soyuyo bu krem bi mantığı yok gibi , bunun gibi bi çok krem var piyasada :)

Back
X