En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Kızlar bişi dikkatinizi çekti mi?? Şu anda ekranda dönen reklamlarda yok manolya tatlısı, yok bisküvili muhallebi tatlısı, yok magnolia dondurma.. hep bu tarz reklamlar.. üstelik sunumlarda H E ninkins çok benziyo... tesadüf olabilir mi

Tesadüftür tabiki

Yoksa gizemli dr. Outker bizim @He çıkarmış bu ara moda ya bu tatlılar ondandır belki

Yoksa gizemli dr. Outker bizim @He çıkarmış bu ara moda ya bu tatlılar ondandır belki
Kız en az 3 reklamda gördüm.. kesin burdan gördü çakallar... akım başlattı H E Durun benim gül poğaçalar bi birinci olsun o zmn görün şenliği :))

Son düzenleme:
Kız en az 3 reklamda gördüm.. kesin burdan gördü çakallar... akım başlartı..başlattı . Durun benim gül poğaçalar bi birinci olsun o zmn görün şenliği :))
Senin gül poğaçaların mı var

Kız en az 3 reklamda gördüm.. kesin burdan gördü çakallar... akım başlattı H E Durun benim gül poğaçalar bi birinci olsun o zmn görün şenliği :))
Benimde dikkatimi çekti olabilir belki.burda en çok ne seviliyor yapılıyor diye bakarlar hadi inşallah hazır gül poğaçalar satılır :)

Hanımlar süpersiniz tüm pogacalar harika görünüyor canım çeker korkuma girip de bakamamistim şimdiye kadar tariflere şimdiden iki favorim var bakalım oylamaya kadar ne degisik pogacalar gelecek :)
Nasıl geçiyor hamişliğin ilk haftaları canım LezzetliCipetpet cinsiyetlerini çok merak ediyorum tabi sağlıklı hayırlı evlat olsunlar öncelikle

Nasıl geçiyor hamişliğin ilk haftaları canım LezzetliCipetpet cinsiyetlerini çok merak ediyorum tabi sağlıklı hayırlı evlat olsunlar öncelikle

Çok şükür herşey yolunda canım dün biz kalp atışını duyduk darısı LezzetliCipetpet ime inşallah :) ilgi bekleyen bir minnoş daha olunca ister istemez zorlanıyor insan ama çok şükür rabbim güç kuvvet veriyor

Çok teşekkür ederim canım. Ben de ablam gibi canım çekecek diye giremiyorum yemek kısmına
Kız da erkek de çok güzel ama insan merak ediyor işte

Maşallah canım doğrudur tabi tam oyun zamanları en hareketli zamanları Allah kolaylık versin canım inşallah
Çok teşekkür ederim canım. Ben de ablam gibi canım çekecek diye giremiyorum yemek kısmına
:) ikiside kız olabilir belki içime öyle doğdu nedense hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Oy oy yeni hamiş varmış burda rabbim tamamına erdirsin inşallah tatlım

Maşallah canım doğrudur tabi tam oyun zamanları en hareketli zamanları Allah kolaylık versin canım inşallah

:) ikiside kız olabilir belki içime öyle doğdu nedense hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
Hadi bakalım tutacak mı tahminin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…