Masallahi var kuzumunnn korkumdan uyuyamiyorum tetikteyimAhahhayok çok şükür ablamm
Hadi bakalimBilmiyorum ya
Şimdi yapan arkadaşları zor durumda bırakmayayım
Tesadüftür tabikiKızlar bişi dikkatinizi çekti mi?? Şu anda ekranda dönen reklamlarda yok manolya tatlısı, yok bisküvili muhallebi tatlısı, yok magnolia dondurma.. hep bu tarz reklamlar.. üstelik sunumlardaH E ninkins çok benziyo... tesadüf olabilir mi
Yoksa gizemli dr. Outker bizim @He çıkarmışKızlar bişi dikkatinizi çekti mi?? Şu anda ekranda dönen reklamlarda yok manolya tatlısı, yok bisküvili muhallebi tatlısı, yok magnolia dondurma.. hep bu tarz reklamlar.. üstelik sunumlardaH E ninkins çok benziyo... tesadüf olabilir mi
Kız en az 3 reklamda gördüm.. kesin burdan gördü çakallar... akım başlattıYoksa gizemli dr. Outker bizim @He çıkarmışbu ara moda ya bu tatlılar ondandır belki
Senin gül poğaçaların mı varKız en az 3 reklamda gördüm.. kesin burdan gördü çakallar... akım başlartı..başlattı . Durun benim gül poğaçalar bi birinci olsun o zmn görün şenliği :))
OlabilirSenin gül poğaçaların mı var
Demek öyleOlabilir
Benimde dikkatimi çekti olabilir belki.burda en çok ne seviliyor yapılıyor diye bakarlar hadi inşallah hazır gül poğaçalar satılır :)Kız en az 3 reklamda gördüm.. kesin burdan gördü çakallar... akım başlattıH E Durun benim gül poğaçalar bi birinci olsun o zmn görün şenliği :))
Ya da karnıyarık poğaçaBenimde dikkatimi çekti olabilir belki.burda en çok ne seviliyor yapılıyor diye bakarlar hadi inşallah hazır gül poğaçalar satılır :)
Ya da karnıyarık poğaça
Nasıl geçiyor hamişliğin ilk haftaları canımHanımlar süpersiniz tüm pogacalar harika görünüyorcanım çeker korkuma girip de bakamamistim şimdiye kadar tariflere şimdiden iki favorim var bakalım oylamaya kadar ne degisik pogacalar gelecek :)
Nasıl geçiyor hamişliğin ilk haftaları canımLezzetliCipetpet cinsiyetlerini çok merak ediyorum tabi sağlıklı hayırlı evlat olsunlar öncelikle
Çok teşekkür ederim canım. Ben de ablam gibi canım çekecek diye giremiyorum yemek kısmınaNasıl geçiyor hamişliğin ilk haftaları canımLezzetliCipetpet cinsiyetlerini çok merak ediyorum tabi sağlıklı hayırlı evlat olsunlar öncelikle
Maşallah canım doğrudur tabi tam oyun zamanları en hareketli zamanları Allah kolaylık versin canım inşallahÇok şükür herşey yolunda canım dün biz kalp atışını duyduk darısıLezzetliCipetpet ime inşallah :) ilgi bekleyen bir minnoş daha olunca ister istemez zorlanıyor insan ama çok şükür rabbim güç kuvvet veriyor
:) ikiside kız olabilir belki içime öyle doğdu nedense hayırlı evlatlar olsunlar inşallahÇok teşekkür ederim canım. Ben de ablam gibi canım çekecek diye giremiyorum yemek kısmına
Kız da erkek de çok güzel ama insan merak ediyor işte
Çok teşekkür ederim canım. Ben de ablam gibi canım çekecek diye giremiyorum yemek kısmına
Kız da erkek de çok güzel ama insan merak ediyor işte
Hadi bakalım tutacak mı tahmininMaşallah canım doğrudur tabi tam oyun zamanları en hareketli zamanları Allah kolaylık versin canım inşallah
:) ikiside kız olabilir belki içime öyle doğdu nedense hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
Ayy canım çok teşekkür ederimOy oy yeni hamiş varmış burda rabbim tamamına erdirsin inşallah tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?