yasom7272 Röportajı
Çizik Ay Poğaça - Selva Un Sponsorluğunda
1)Yemek Yarışması size neler kattı?
Slm yemek yarışmasına açıkçası ilk defa katılıyorum çok becerikli olduğum söylenemez arkadaşımın desteğiyle katıldım . kk.da yeniyim çok kimseyi tanımıyorum bu yarışmayla yeni arkadaşlıklar kazanacağıma inanıyorum.
2)Yemek Yapmak size neler hissettiriyor(Mecburiyet-Alışkanlık,Mutluluk )açıklar mısınız?
Yemek yapmak ..... evet çalışan bir kadın olarak bazen zor . ama ben yemeğin ismini koyduktan sonra herşeyi zevkle yaparım severim yemek yapmayı.
3)Yemek Yarışmasına Neden Katıldınız?
Biraz değişiklik yeni bir heyacan.....
4)Yemek Yarışmasına Kaçıncı kez katılıyorsunuz?
İlk defa
5)Yemek Yarışmasına katılmaya devam edecek misiniz?Neden?
Yemek yarışmasına eğer vaktim olursa yapabileceğim değişik birşey bulursam elbette gene katılmak isterim.
6)Aileniz yemek yarışması hakkında ne düşünüyor?
Destekliyorlar.
7)Hediyeler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Valla benim için hediyeden çok bu yarışmada tatlı heyecan .
8)Oylama sizce nasıl yapılıyor?
Adalatlidir diye düşünüyorum.
9)Yeni kategorinin anket ile yapılmasından memnun musunuz?Neden?
Evet güzel insanlar neler yapmak istediklerini belirtiyolar.
10)Yarışma sizce iyi tanıtılıyor mu?
Evet
11)Yarışma için farklı fikirleriniz var mı?Açıklar mısınız?
Açıkçası ilk defa katıldığım için bir yorum yapmak istemiyorum ama bundan sonra illaki bir yorum yaparım.
12)Yemek yarışması röportajlarını beğeniyor musunuz?
Evet
13)Yeni kategori sizce ne olmalı?
Pastalar olabilir çünkü bu konuda cidden çok yetersiz biriyim belki yeni tarifler öğrenip misafirlerime sunabilirim.
14)Tarifinize yapılan yorumlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim herkes güzel dileklerini sundu hiç kötü bir yorum almadım kendimi bu konuda mutlu hissediyorum diğer katılan arkadaşlarımada başarılar dilerim .herşey gönlünüzce olsun
Çizik Ay Poğaça - Selva Un Sponsorluğunda
1)Yemek Yarışması size neler kattı?
Slm yemek yarışmasına açıkçası ilk defa katılıyorum çok becerikli olduğum söylenemez arkadaşımın desteğiyle katıldım . kk.da yeniyim çok kimseyi tanımıyorum bu yarışmayla yeni arkadaşlıklar kazanacağıma inanıyorum.
2)Yemek Yapmak size neler hissettiriyor(Mecburiyet-Alışkanlık,Mutluluk )açıklar mısınız?
Yemek yapmak ..... evet çalışan bir kadın olarak bazen zor . ama ben yemeğin ismini koyduktan sonra herşeyi zevkle yaparım severim yemek yapmayı.
3)Yemek Yarışmasına Neden Katıldınız?
Biraz değişiklik yeni bir heyacan.....
4)Yemek Yarışmasına Kaçıncı kez katılıyorsunuz?
İlk defa
5)Yemek Yarışmasına katılmaya devam edecek misiniz?Neden?
Yemek yarışmasına eğer vaktim olursa yapabileceğim değişik birşey bulursam elbette gene katılmak isterim.
6)Aileniz yemek yarışması hakkında ne düşünüyor?
Destekliyorlar.
7)Hediyeler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Valla benim için hediyeden çok bu yarışmada tatlı heyecan .
8)Oylama sizce nasıl yapılıyor?
Adalatlidir diye düşünüyorum.
9)Yeni kategorinin anket ile yapılmasından memnun musunuz?Neden?
Evet güzel insanlar neler yapmak istediklerini belirtiyolar.
10)Yarışma sizce iyi tanıtılıyor mu?
Evet
11)Yarışma için farklı fikirleriniz var mı?Açıklar mısınız?
Açıkçası ilk defa katıldığım için bir yorum yapmak istemiyorum ama bundan sonra illaki bir yorum yaparım.
12)Yemek yarışması röportajlarını beğeniyor musunuz?
Evet
13)Yeni kategori sizce ne olmalı?
Pastalar olabilir çünkü bu konuda cidden çok yetersiz biriyim belki yeni tarifler öğrenip misafirlerime sunabilirim.
14)Tarifinize yapılan yorumlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim herkes güzel dileklerini sundu hiç kötü bir yorum almadım kendimi bu konuda mutlu hissediyorum diğer katılan arkadaşlarımada başarılar dilerim .herşey gönlünüzce olsun