valla makyajlara tekrar tekrar baktım.. hepsi süper olmuş....renkler çok güzel seçilmiş ayrı ayrı ve çok güzel uygulanmış..
geleyim düşüncelerime;
2 de eye linerla müthiş iş çıkarmışsın ama eye linerdan çok koyu renklerle gözler öne çıkarılsaymış daha güzel olurdu sanki.. 4 çok doğal güzel bir makyaj ama daha iddialı olsaymış keşke.. 6 da süper olmuş ama göz altları çok boş kalmış bence.. seçerken en çok 1,3 ve 5 arasında kaldım.. 1 göz makyajın gerçekten süper, renk ve uygulama muhteşem keşke tam yüz fotonu gönderseymişsin, bana diğerlerinin yanında biraz eksik gibi geldi.. 3'te muhteşem olmuş, renkler eye liner çok güzel, rujuna da bayıldım fakat sanki podyum makyajından çok, belli bir makyaj malzemesinin tanıtımlarında kullanılan fotoğrafları andırdı bana...
ve oyum 5'e gitti. böyle zor renkler ancak bu kadar hoş kombine edilirdi. hayatta sürmem dediğim siyah ruj bile bu kadar mı cuk oturur makyaja... göz altındaki detaya da bayıldım... sadece eye liner da çift kuyruğa takıldım biraz o kadar..
tabi bunlar benim nacizane fikirlerim bana kalsa bunların yarısını bile yapamam belki de...
hepinizin ellerine sağlık ve medeni cesaretinizden dolayı ayrı ayrı kutluyorum.. hepinize bol şanslarrr...