katıldıgınız ve emek harcadıgınız için teşekkür ediyorum kızlar öncelikleeee opuyorumnanaktan
hepinizi tek tek Şeniz muckk muckk sempatiksalakcinni
resimler bana geldikçe benimde karar vermem zorlaştı hepiniz ayrı güzellikler ortaya çıkarmışsınız kızlar :lepi:
3numaralı mankenimiz senin ilk makyajını 7.yarışmacı diye koysaydık keşke :roflol: 2 farklı kişi gibiydin iyi tasarlıyosun :jeyyar: olumunekankayizsmile
islamic fashion da ince bi ayrıntı düşünmen süper olmuş tatlım :lepi: şalı yarım yüz olarak kapatmanda süper olmuş,hem yüzünü tamamen açmamış oldun kk da yerimseniben
6 numara bilerziklerini yesinler bayıldımmm :asigim: makyajında çok hoş boshayallersmile
5 numerooo siyah beyaz hastasıyımdır :asigim: katılsaydım bende siyah beyaz yapardım
yüzünü tamamen koyan arkadaşım cesaretinden dolayı kutluyorum seni tatlım :1hug: yarışmaya kimse katılmazken,sen ilk kez resm ekledin hemde a.s. dogal bi makyaj olmuş senin ki de.çok tatlısın Şeniz
1numerooo (ayy niye yorumlarımı karışık yaptım :roflol: ) fara bittim zatenn :asigim: kirpikler kk nın dilinde :lepi:
hihoyyythepinize başarılar diliyorum kızlar 1.miz belli zaten.bakalım 2. ve 3.müz kimler olcek hihoyyyt