Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar PO ve Saç Simlasyonu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

benkendimegom

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
1
0
Merhablar öncelikle ergenliimden beri pcos muzdaribi biri olarak saçlarım aşırı dökülmekte şuan 25 yaşıdayım ama ön bölgelerim çok açılmaya başladı saç ekim doktoruyla görüştüm saçlarımın arka bölgeleride zayıfmış saç ekimine uygun olmayacağını söyledi beni saç simülasyonuna yönlendirid birkaç yeri araştırdım saç simülasyonu riskli bir işlemmiş bu konuda çok kararsız kaldım prp mezoterapi vitamin hapları her şeyi denedim gerçketen saç dökülmesi bir kadın için önemli sizce ne yapmalıyım saç simülasyonunu tavisye edermisiniz.

Ben bir saç simülasyonu uzmanıyla konuştum bana %60 kapanma önerdi sizce yapmalımıyım ?

Aşağıya linkini bırakıyorum sizce yaptırmalımıyım güvenmelimiyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:

asla önermiyorum

Merhaba bende özellikle ön bölge dökülmesinden şikayetçiyim ve saçma bir şekilde saçlarımın sol tarafı yüzde 60 yok ve kapatamıyoeumda diğer saçlarımla bir cesaret dün ektirdim bakalım sonuç nasıl olacak paylaşırım buradan merak edenlere süreci

Dökülmenin sebebini tedavi edin. Ön bölge açılmasi testesteron yüksekliği sebebiyle olabilir.

Similayonun nasıl.bir riski varmış acaba bu ara bende araştırıyorum çaresiz kaldık artık ne yapsam olmuyor

Nerede ektirdiniz acaba birde agrilimi acaba