- 28 Ocak 2012
- 1
- 0
-
- Konu Sahibi benkendimegom
Merhablar öncelikle ergenliimden beri pcos muzdaribi biri olarak saçlarım aşırı dökülmekte şuan 25 yaşıdayım ama ön bölgelerim çok açılmaya başladı saç ekim doktoruyla görüştüm saçlarımın arka bölgeleride zayıfmış saç ekimine uygun olmayacağını söyledi beni saç simülasyonuna yönlendirid birkaç yeri araştırdım saç simülasyonu riskli bir işlemmiş bu konuda çok kararsız kaldım prp mezoterapi vitamin hapları her şeyi denedim gerçketen saç dökülmesi bir kadın için önemli sizce ne yapmalıyım saç simülasyonunu tavisye edermisiniz.
Eki Görüntüle 2843623
Ben bir saç simülasyonu uzmanıyla konuştum bana %60 kapanma önerdi sizce yapmalımıyım ?
Aşağıya linkini bırakıyorum sizce yaptırmalımıyım güvenmelimiyim ?
Dökülmenin sebebini tedavi edin. Ön bölge açılmasi testesteron yüksekliği sebebiyle olabilir.Merhablar öncelikle ergenliimden beri pcos muzdaribi biri olarak saçlarım aşırı dökülmekte şuan 25 yaşıdayım ama ön bölgelerim çok açılmaya başladı saç ekim doktoruyla görüştüm saçlarımın arka bölgeleride zayıfmış saç ekimine uygun olmayacağını söyledi beni saç simülasyonuna yönlendirid birkaç yeri araştırdım saç simülasyonu riskli bir işlemmiş bu konuda çok kararsız kaldım prp mezoterapi vitamin hapları her şeyi denedim gerçketen saç dökülmesi bir kadın için önemli sizce ne yapmalıyım saç simülasyonunu tavisye edermisiniz.
Eki Görüntüle 2843623
Ben bir saç simülasyonu uzmanıyla konuştum bana %60 kapanma önerdi sizce yapmalımıyım ?
Similayonun nasıl.bir riski varmış acaba bu ara bende araştırıyorum çaresiz kaldık artık ne yapsam olmuyorMerhablar öncelikle ergenliimden beri pcos muzdaribi biri olarak saçlarım aşırı dökülmekte şuan 25 yaşıdayım ama ön bölgelerim çok açılmaya başladı saç ekim doktoruyla görüştüm saçlarımın arka bölgeleride zayıfmış saç ekimine uygun olmayacağını söyledi beni saç simülasyonuna yönlendirid birkaç yeri araştırdım saç simülasyonu riskli bir işlemmiş bu konuda çok kararsız kaldım prp mezoterapi vitamin hapları her şeyi denedim gerçketen saç dökülmesi bir kadın için önemli sizce ne yapmalıyım saç simülasyonunu tavisye edermisiniz.
Eki Görüntüle 2843623
Nerede ektirdiniz acaba birde agrilimi acabaMerhaba bende özellikle ön bölge dökülmesinden şikayetçiyim ve saçma bir şekilde saçlarımın sol tarafı yüzde 60 yok ve kapatamıyoeumda diğer saçlarımla bir cesaret dün ektirdim bakalım sonuç nasıl olacak paylaşırım buradan merak edenlere süreci