Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Mezoterapi mi, Saç Ekimi mi, Saç aşısı mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Belki haklisinizdir ama inanin bana çok paikolojim bozuldu bu durumdan. Ay acaba arkamdaki keklik gözüküyor mu, sacim şuan nasil acaba? veya sürekli aynayla sacimin arka kismina bakmak beni inanilmaz rahatsiz ediyor. Kisacasi ben sacimdan ziyade psikolojimi düzeltmek istiyorum.
Benim de arka tepe kısmımda seyrelme basladı
Kafayi
Yıyeceğim
Siz saclar için birsey yaptınuz mı

Benim de arka tepe kısmımda seyrelme basladı
Kafayi
Yıyeceğim
Siz saclar için birsey yaptınuz mı
yaptırdım iki seans ama gebe kaldığım için devam edemedim saç çıkmadı fakat saçım kalınlastı parladı saglıklı bi saç oldu benim çok açılma var belki sizde fayda sağlayabilir

yaptırdım iki seans ama gebe kaldığım için devam edemedim saç çıkmadı fakat saçım kalınlastı parladı saglıklı bi saç oldu benim çok açılma var belki sizde fayda sağlayabilir
bende de yakında olacak açılma sanırım
saçmasapan dökülüp duruyor derdi neyse
senasına ne kadar ödediniz?

İste bunlarda kellerim :) gerçekten çok sıkıldım artik normal sacim olsun istiyorum 4-5 yil önce yaptigim diyetlerin cezasini haladir cekiyorum. Karsidan bakildiginda minimum duzeye indirebiliyorum sorunları hatta belli bile olmuyor ama bu beni psikolojik acidan çok rahatsız ediyor. Bin bir tane yol demedim düzelsin diye ama tibbi destek şart artk. İyice psikolojik bozulmadan ne gerekiyorsa yapmam lazim. Size mesajlarda ulaşabiliriz isterseniz faydasini gorursem guncellicem zaten inşallah bi 5-6 ay sonra o keller kapanmis olur :)
saçlarınız için bir adım attınız mı?

saçlarınız için bir adım attınız mı?
Merhaba. 1 yıl boyunca androcur isimli ilacı kullandım ve inanılmaz bir saç artışı yaşadım. Özellikle şakla bölgesi ve arka tarafta bay bir saç artışı oldu. 6-7 aydır kullanmıyorum ve saçlar stabil durumda pek dökülme olmuyor. Daha kalın oldu saçlarım eğer tekrar dökülme başlarsa kullanırım yine. Buarada benim testesteron seviyem yüksekti ve aşırı derecede libidom yüksekti bi kadına göre çok fazlaydı cinssellik düşünme vb. Bu hormonlar normal seviyede o kadar mutluyum ki sapık gibiymişim eskiden

Tavsiye ederim fakat doktor kontrolünde kullanın her şeyi çünkü bu ilaç normalde trans bireylerin falan kullandığı bir ilaç yani tehlikeli olabilir belki sizin için kesinlikle doktor kontrolünde olmalı. Ben memnundum yeni yeni hala bir sürü saçlar var kafamda hele ön bölgede kahkül gibi oldu baya saç artışı yaşadım saç diplerim görünüyordu şimdi 7, 8 10 cm civarında diğer saçlara göre dik dik bir sürü saçlar var kafamda. O yüzden ben sorunumu anladım keskinlikle hormonal bozuklukmuş. Sizde de öyle bir sorun varsa doktor eşliğinde Doğum kontrol hapını tavsiye ederim. Buarada doktor bana testesteronun çok yüksek değil saçın kötü değil kullanma demişti ama ısrar ettim çünkü iyi dediği bana göre çok kötü olan saçtan bir sürü yeni saçlar çıktı. (Testesteron seviyeniz çok yüksek olmasa bile sizin saçlarınız bu az testoya bile çok duyarlı olabiliyormus başkasında aynı sevıyedeki testesteron saçına bi etki yapmazken sizin saçı baya kel bile yapabiliyormuş bu bilgiyi doktorlar bile söylemez ama durum böyle imiş)

HİÇBİRİ!
Açılın uzman konuşuyor.. Değerli arkadaşlar bu veya benzeri forumlarda yapılabilecek herşeyi yaptım diyen birsürü kişi var. Bunu diyen de en fazla 30 tl lik 2 farklı şampuan denemiş; ben yapılabilecek herşeyi yaptım diyerek akıl veriyor.
Saç dökülmesiyle ilgili hap tedavisi, prp, mezoterapi farklı şampuanlar vb alternatifleri denedim. maalesef dökülmenin durması söz konusu değil. hele ki "ekim mi prp mi" gibi bir soru zaten çok mantıksız. prp saçı canlandırmak için bir tedavi yöntemi. tam olarak ispatlanmış bulguları yok. zaten prp yapan klinikler önce sonra fotoğrafı gösteremiyorlar. zira böyle bir değişim söz konusu değil.
boşu boşuna bi ton para verip eziyet etmeyin kendinize. saçlar gözle görülür bir şekilde açıldığında bu konuyu çok takıyorsanız ekim yaptırın. ekim işinde de dikkat edeceğiniz şeyler var; saç ekiminde fotoğraflar hep uzaktan çekiliyor. saç köklerini gören fotoğraflar isteyin.

Saç ekimi yaptırmak daha mantıklı bence bu durumda. Ne kadar şampuan kullanırsan kullan bir şey farketmeyecektir. Benim tanıdığım bir yakınımda da benzer problemler baş gösterdi ve firmasından destek aldım. Çok doktor ile görüştük fakat en uygun fiyatı ve moral olarak en yüksek pozitifliği burada gördüm ben. Yakınımla çok ilgilendiler sağolsun. İsteyenler olursa fotoğrafını da atabilirim son halinin :eek:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim hormonlarım yüzünden dökülme oluyordu hormonşarım düzelmişti ama saç köklerim cansızlaştığu öldüğü için devam ediyordu 10 seans prp yaptırdım biraz acılıydı ama dökülme durdu ve uzamayı hızlandırıp canlılk verdi çok doğal bir işlem fiyatlar makul ama ben uyguna yaptırmıştım tavsiye ederim

Sana takip ettiğin bir yerdeki mesaj atıyorum dua edelim inşallah iyi bir şey çıkacak gibi yakında.

Arkadaşlar birkaç gündür prof. Dr. Fikrettin Şahin e ulaşmaya çalışıyodum yeni bilgiler almak için bugün kendisiyle değil ama asistanlarından biriyle kısa bir görüşme yapma fırsatım oldu özellikle aklıma takılan sorulardan birkaçını sorabildim.Ürünün çıkması durumunda insan faz aşamaları sırasında denenen kişilerin fotoğraflarının paylaşılıp paylaşılmayacağını sordum.Bu kişilerin kimliklerinin açıklanmadan ilerleyen dönemde kongrelerde paylaşılacağını söyledi.Ürünün şu an piyasada olan fda onayı olan minoxil gibi bi süre sonra etkisini kaybetme durumunun olup olmadığını sordum.Bu üründe mekanizmanın çok farklı olduğunu ve öyle bi durum olmadığını söyledi.Saç gelişiminin dışarıdan gözle görülebilir bir şekilde mi yoksa cihazlarla anlaşılacak şekilde mi belli olduğunu sordum
Denenen herkeste olumlu gelişmeler yaşandığını bi tane 80 yaşındaki kişide saçların yüzde 80 çıktığını söyledi.Tabi bu çok büyük bi oran o an şaşırdığımdan bişey diyemedim ama belki o kişinin dökülme nedeni genetik değüldir ve saç geri dönüşümü daha kolay olmuştur diye bi düşünce geldi aklıma.Ürünün ne zaman çıkacağı ve fiyatını sordum gerçekten bu kadar başarılıysa fiyatının yüksek olacağını düşündüğüm için ilerleyen zamanlarda çıkmasıyla ilgili şeyleri televizyonlarda göreceğimi fiyatıyla ilgili hiçbir bilgi veremeyeceğini söyledi.Bu süre zarfında mümkün olduğunca bilgi elde edip sizlerle paylaşmaya çalıştım.Ama artık geri kalan süreci bende televizyondan ve internetten takip etmeyi düşünüyorum çünkü birilerine ulaşmak için uğraşmam gerekiyo sürekli.Umarım önümüzdeki günlerde söylenildiği gibi olumlu gelişmeler gerçekleşir ve bizde bundan nasipleniriz.
Ürün derken nedir bu yani yakalayamadım sanırım bende sac ıcın sureklı bıseyler arastırıyorumda bende de acılmalar basladı son altı aydır

X