Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Mezoterapi mi, Saç Ekimi mi, Saç aşısı mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
uzun süredir egçeyen demir eksikliğim var..eskiye göre saçlarımın neredeyse yarısı dökülmüş durumda..sıfıra vurunca saç kökleri daha çok güçlenir ve sonrasındaki bakımların faydasını görürüm diye bunu düşündüm..bazen kararsız kalıyorum uzun saçları seviyorum çünkü..kestirdikten 5-6 ay sonra kendi saçlarımla kaynak yaptırırım belki..
Ayrıca forumlarda çok araştırma yapan biri olarak takviye sonucu 6. Aydan sonra minik minik saclari cikanlari okumuştum bu yüzden bende takviye kullaniyorum

Ayrıca forumlarda çok araştırma yapan biri olarak takviye sonucu 6. Aydan sonra minik minik saclari cikanlari okumuştum bu yüzden bende takviye kullaniyorum
şurup verdi doktor sadece..mesela b12 değerim çok düşük sırınınaltındaymış..onunla ilgili bi takviye vermedi..
sadece şurup ve saçlarıma süreceğim bi karışım..onu sürüncede daha çok dökülmeye başladı..

şurup verdi doktor sadece..mesela b12 değerim çok düşük sırınınaltındaymış..onunla ilgili bi takviye vermedi..
sadece şurup ve saçlarıma süreceğim bi karışım..onu sürüncede daha çok dökülmeye başladı..
O zaman b12 kullamsaniza.elinizde saclarinizin tekrar cikma firsati varken neden başka carelere baavuruyorsunuz. Sacin beslenmesinde en önemli madde b12. Bende de vardi bi iki ay kadar kullandim ve kafamda bir suru sac cikmisti sonra aniden birakmiatim çok iyi hatirliyorum o çikan minikler yine dökülmüştü. 6 ay düzenli kullanip sonrada yavaş yavaş doz azaltarak birakmak gerekiyormus. Hem fazla b12 almanin hicbir zarari yok fazlasi iidrarla atiliyor. Bence sizin sanizinda bu takviyelerle ihtiyacı var. Çiçeğin suya ihtiyaç duynasi gibi

benim seninkinin 2 katı derece açılma var gören zaten sen kelleşiyor musun diyor eylülde düğünüm var baya canım sıkılıyor bu duruma bende prp yaptırmayı düşünüyorum

bende her gün b12 içiyorum bir süre içmesem hemen yine saçlarım ve hafızamda bir takım sıkıntılar oluyor... ne olacak bizim bu halimiz bilemedim vitaminlere kaldık

merhaba, benimde saçlarım aynı sizinki gibiydi ben gittim saç ekimi yaptırdım prp ve ilaç tedavisiyle destekliyorum şuan 6 hafta oldu bekliyorum bakalım. siz saç ekimi yaptırdınız mı?

Daha önce mezoterapi yaptırmıştım fayda görmedim. Doğumdan sonra çok yoğun saç dökülmesi yaşadım. Denemediğim şey kalmadı hiçbiri fayda etmedi. Prp ye başladım. Geçen hafta 4.seansımı aldım dökülmem gerçekten çok azaldı. Şu ana kadar denediklerim içinde en etkilisi prp diyebilirim.

Konuyu açan arkadaş vücut kıllarım kuvvetli demişsin önce bi kadın doğuma git androjen hormonlarına baksınlar çünkü dietle alakası olsa çoktan depolar dolunca yerine gelirdi saçların. Saç aşısı da tamamen über bi fiyat 6 bin tl.Bu arada şu reklamlarda insanlara pompalanan şampuan kullandım saçım söyle gürleşti böyle oldu saçmalıklarına da sakın inanmayın.Benim teyzemin saçı 50 yaşında benimkinin üç katı ve sıfıra yakın bir beyazlık oranı var.Sırrını sordum BITTIM sabunu dedi.Yani bildiğimiz doğal sabun el yapımı.Bede bi yıkayım dedim saçım yapışık 10 gün gezdim meğer saçın sabuna alışma dönemiymiş.Hakikaten saç dökülmesinde işe yaraması güzel

Tam anlamıyla aynı durumu yaşadım bende. 17 yaşımdayken sıkı bir diyet yaptım. Neredeyse hiçbir şey yemiyordum. Aşırı kilo kaybettim ve güzelim saçlarım incecik kaldı :KK43:
Mezoterapi denedim bir faydasını görmedim. Kan tahlillerine sürekli bakıyorum. Demir eksiliğim var. Kan tahlilleri baya önemli içten beslenmesi lazım saçların.
Ama kendim için bir çözüm bulamadım malesef. Kaynak saç taktırmayı bile düşündüm. Asla şekle girmeyen incecik saçlarımdan çok sıkıldım. Allah beterini vermesin tabiki ama cidden bazen sınırları zorlayan bir durum :KK43:

Hergun kafa derimi flashli cekim yapiyorum.yeni sac cikmismi die odamin seklini sacimi gorebileyim die cift tarafli aynayla ayarladim her saattt basi bakarmi insan yaaaa psikolojim binbirbeter yok kapancagina dahada aciliyor eski saclarim gittigiderrrr
Saç için birsey yaptınız mı?

X