Pnar Altu...

iyi güzel hoş bi bayan ama ne biliyim bi iticilik bi fesatlık var sanki:umursamaz:

evet estetikli arkadaşlar ama nedennnnn ya gayet şirinmiş önceden de hani öyle yüzüne bakılmıcak gibi değilmiş kiii

ama estetikli çok daha güzel tabiki ve doğal en güzeli

ecmel farkettim farkettim kaydirigubbakcemile3

sarı-kahve-kahve/bakır her renk yakışıyo valla saç

ne severım nede uyuz olurum.pek bi anlam içermiyor bnm için
bnde bu kadına hçbı saç rengını yakıstıramadım kendi saçını braksın bnce(:
.fiziği süper ama tas gbi masallah.estetıksız halını gorunce de doğal guzel olduğunu sanıyodum herseyıyle ama yuzu fiyasko çıktı.fiziği konusunda soyleyecek bişey yok arasıra fazlalareı olsada orantı olarak süper

Hoş ve güleryüzlü sıcak bi kadın..Giyiminide çok beğeniyorum...
Bebekleride çookk tatlıı maşallah yaaa..Allah yuvalrında mutlu etsin...

5-6 sene önce yakından gördüm,sıfır makyajla,çok çok güzeldi

üstü daha kalın altı daha ince

bacakları falan ince olduğu için biliyo zilli mini eteklerin güzel durduğunu giyiyo minicik minick etekleri fıllıyo sokağa, magazinlerin önüne

çakal seniii
sıkıysa göbeeeni aç kaydirigubbakcemile3

herşey rağmen güzel güzel alkisalkisalkis

Kişilik olarak hiç beğenmiyorum
Yüzünde hep bi sırıtık ifade var,çok yapmacık geliyor bana.
Hep anne rollerinde yani kendini geliştirmeli bencede.
Ayrıca sözleri çok küçük gülünce görünmüyor bile.
Açıkcası ne güzellik ne kişilik ne oyuncu nede sunucu olarak beğenmiyorum :delphin:

çok tatlııııı çok doğal çok cana yakın çok sevimli seviyorum ben pınar ablamı =)

73_38198.jpg

Alıntıdır.

harika gözüküyor, çok içten..

severim kendisini çok yakından gördüm suratı çilleri dışında güzel ama çok çilli

su bebek kaydirigubbakcemile2

1105_3253_18092009_1.jpg

Alıntıdır.

Son düzenleme:
ben bu hatuna bayılıyorum vee çok beğeniyorum kadın çok doğal vede sıcak kanlı ve kim der ona 36 yaşında diye 20liklere taş çıkartır bence

ben de beeniorum her nekadar eski kocası aile dostumuz olup yaptıı yamukları bilsem de tarzını beeniorum

Yerınde olmak ıstemedıgım her haltı yemıs tek kısılık...Subyancılıgında bu kadarı...

Back