Ya kızlar farkettiniz mi Yağmur Atacan hemen hemen hiç bi fotoda içten gülmüyor. Hele bunda sanki tiksinir gibi bi ifadesi var...
Nerden evlendim bu kadınla der gibi kaydirigubbakcemile3
Ayrıca malesef Pınar Altuğu hiç beğenmiyorum ve oyuncu olarak ta başarılı bulmuyorum. Hep aynı roller, aynı tür diziler. Kendini geliştirsin biraz...
yok artık akannehir
kaydirigubbakcemile3 akannehir
Öyle değil mi tatlım ya, adamın yüz ifadesine dikkat edin bak, sanki kötü bi koku almış gibi :sinifsinif:
hoş ve tarz bir kadın..
tüm fotoğraflarına bakarken keyif aldım..
gülen yüzü hiç solmasın,Allah yuvasında mutlu etsin inşallah
bazı güzellikleri sonradan estetik takviyesiyle olsada sonuçta mumya gibi estetikli botoxlu hatunlardan değil. gayet doğal görünüyor
ben pınar altuğ u ve tarzını çok beğeniyorum, çok güzel giyiniyor kocasıylada önceden çok antipatik görünüyordu gözüme ama evlendikten sonra ve çocuk olduktan sonra gözüme sevimli gelmeye başladılar
ve bir şeyi farkettinizmi benim dikkatimi çekti resimlerde kocasıyla çok uyumlu giyiniyorlar tarzlar, renkler falan
allah mutlu yuvalarını bozmasın kaydirigubbakcemile5
hadı canım bu pınarmı?odamı estetıklıymıs.estetık yaptırıp sonrada dogal guzellıklerıymıs gıbı kasım kasım gezmıyorlarmı sınır oluyorum ama bu lafım tum estetıklı guzel!unlulerımıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?