• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plus White kullanan var m?

AquaBarbie

change your my life!!!
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
4.458
4
116
36
Ankara
selam . kızlar aranızda plas white kullanan varmı.ben her türlü diş macununu kullnadım ama dişlerim beyazlamamakta ısrarlı. dişçide beyazlatmakta istemiyorum diş için zararlı olduğunu biliyorum. bir arkadaşım önerdi bu macunu ama kullanamadığım için kararsız kaldım. kullananlar varsa bilgilerini nacizane sunsunlar. şimdiden thanks!!!...-tatlicadiarzu-

bleaching die bi tedavi var onu denesen yada bi hekime görün en iyisi bu olur:)
sağol canım gitmeyi düşünüyorum bu aralar zaten. dişimin kenarında bir çürük oluştu hem ona temizleteceğim, hemde beyazlatma hariç bir yöndem varmı soracağım, sonrasına allah kerim!!!...opuyorumnanaktan

selam . kızlar aranızda plas white kullanan varmı.ben her türlü diş macununu kullnadım ama dişlerim beyazlamamakta ısrarlı. dişçide beyazlatmakta istemiyorum diş için zararlı olduğunu biliyorum. bir arkadaşım önerdi bu macunu ama kullanamadığım için kararsız kaldım. kullananlar varsa bilgilerini nacizane sunsunlar. şimdiden thanks!!!...-tatlicadiarzu-

ben 1 haftadır kullanıyorum memnunum dişlerimi iyi temizliyor
zamanla beyazlayacağını düşünüyorum
çünkü benim diş rengim beyazdır
bu çok önemli

ben 1 haftadır kullanıyorum memnunum dişlerimi iyi temizliyor
zamanla beyazlayacağını düşünüyorum
çünkü benim diş rengim beyazdır
bu çok önemli
SEN ŞANSLIISN VALLA, BENİM DİŞ RENGİM ÇOK BEYAZ DEĞİL. BU YÜZDEN ÇOK ZORLANIYORUM...kafamçokkarıştı

kesınlıkle meslektasıma katılıyorum.dışhekımının yaptıgından degıl de bu evde yapılan cozumlerden cekınmenızde fayda var.cunku muayenehanede uygulanan sıstemde dısetlerınızı koruyoruz.ustelık sonrasında da flor uygulanıyor.daha saglıklı ve kalıcıdır:)

kesınlıkle meslektasıma katılıyorum.dışhekımının yaptıgından degıl de bu evde yapılan cozumlerden cekınmenızde fayda var.cunku muayenehanede uygulanan sıstemde dısetlerınızı koruyoruz.ustelık sonrasında da flor uygulanıyor.daha saglıklı ve kalıcıdır:)
sağol hayatım .işin ehli sensin sonuçta lafının üzerine lafım yok. ama diş beyazlama diş minesine zarar vermiyormu???
birde bunun fiyatı nedir onuda sorayım seni bulmuşken!!...CADIARZU

yanı soyle soyleyeyım.tedavıde kullanılar maddeler dıslerının gozeneklerınden etkı ederek beyazlama saglıyor.yuzeyınde yanı mınede asındırma yapmıyor.ama uygularken dıkkatlı olmak lazım sonradan cok hassasıyetın olmaması lazım.fıyatı ıse kullanılan markaya,senın yaptırdıgın dr a gore degısıyor.guvenebılecegın tanıdıgın bır dişhekımın varsa gıt muayene ol ve fıyatını o sekılde sor derım ben.

yanı soyle soyleyeyım.tedavıde kullanılar maddeler dıslerının gozeneklerınden etkı ederek beyazlama saglıyor.yuzeyınde yanı mınede asındırma yapmıyor.ama uygularken dıkkatlı olmak lazım sonradan cok hassasıyetın olmaması lazım.fıyatı ıse kullanılan markaya,senın yaptırdıgın dr a gore degısıyor.guvenebılecegın tanıdıgın bır dişhekımın varsa gıt muayene ol ve fıyatını o sekılde sor derım ben.

çoook teşekkür ederim hayatım. işi bilene sormak en iyisi.yani diyorsunki her dr kendi fiyatını kendi belirliyor.en kısa zamanda gideceğim tekrar sağol canım!!!...opuyorumnanaktan

Back