• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PLT DÜŞÜKLÜĞÜ HAKKINDA YARDIMCI OLABİLİRMİSINİZ

Anteplililili

Ananın dibi..👀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
6.087
13.824
248
Kızlar kizim henüz 22 aylik , kusma ve ates sebebiyle tahlil yaptırdım kanında enfeksiyon çıktı.
Birde PLT diye bi degeri 98 cıktı doktor bu deger bizim icin düşük dedi ,bende enfeksiyindanmi düştü dedim hersey olabilir dedi çelişkili konuştu 🤦‍♀️
Şimdi sorum şu hanımlar , kizim 6 adet igne olcak bu ignenin sonunda tekrar tahlil yapilcak sizce yukselirmi enfeksiyondanmi düşmüştur , cocugu boyle olup plt si normal seviyeye çikan varmi aranizda ?

Otrera Otrera canim bilgin varsa yardimci olabilirmisin ,sanirim kimse yaşamamış aklima sen geldin🙏🤷‍♀️
merhaba,normalde sitede artık bu tarz yorumlar yapmaktan kaçınıyorum ama , etiketinizi görünce geldim yine de :)

viral enfeksiyonlarda özellikle, platelet yani trombositler düşebiliyor. enfeksiyondan sonra da takipte kalın, altta yatan başka bir sebep yoksa muhtemelen düzelecektir. geçmiş olsun :) (tıbbi tavsiye/tedavi değildir)

merhaba,normalde sitede artık bu tarz yorumlar yapmaktan kaçınıyorum ama , etiketinizi görünce geldim yine de :)

viral enfeksiyonlarda özellikle, platelet yani trombositler düşebiliyor. enfeksiyondan sonra da takipte kalın, altta yatan başka bir sebep yoksa muhtemelen düzelecektir. geçmiş olsun :) (tıbbi tavsiye/tedavi değildir)
Yuregimee su serptin allah razı olsun 🙏☺️
Salı gunu tekrar tahlil verecegiz antibiyotik ignemiz bitti insalalh dedigin gibi olcak sonuç cok tesekkur ederim👍🥰

Back