Ploraktin hormonu yüksekliği

BayanDD

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
68
82
38
26
Ploraktin hormonum 35 çıktı sonuçlarda nasıl düşüre bilirim ilerde çocuğum olurmu bilgisi olan yazabilir mii acabaa

Detaylı bilgim yok ama bununla hamile kalan arkadaşım çok.
Burda da çok arkadaş okudum.
Onun 2 ilacı var diye biliyorum doktorların verdiği onunla kontrol altına alınıyor.
Başlıklar da aratırsanız çok daha detaylı bilgilere ulaşırsınız.
Geçmiş olsun

Ploraktin hormonum 35 çıktı sonuçlarda nasıl düşüre bilirim ilerde çocuğum olurmu bilgisi olan yazabilir mii acabaa
Benim prolaktin 23 tü rahim yumurtaluk temizlenir zayıflatır falan dedikleri için soğan kürü yaptım ve benim prolaktin 46 ya çıktı yani soğan süt yapıyor mus ben bunu bilmiyordum neyse soğan yemedikce düştü en son prolaktinim 27 ye düşmüştü sanırım soğan yedikce yükseliyor birde hayal çok kurma ben bebeğim oluşunu emzirdigimi çok hayal ederdim bu duygusal bagda yükseltiyormus

Aslında soğandan nefret ederim hiç tüketmiyorum zaten düşürmek için başka özel bir şey yaptınız mı

Benim yıllarca gögüsümden sütler geldi emzirmediğim halde o dereceydi valla
Hamile kalmak konusunda hiç sıkıntı yaşamadım hayıt tohumu kaynatıp içiyordum

ilaç kullanıyo musunuz ? Benim de yüksekti 54 falandı . İlaç kullandım 1 ay ilaç hemen düşürüyo. Sonra da hamile kaldım . Düşürmesi kolay yani endişe etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…