• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

plexr yaptırdım çok pişmanım

cincirella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
7
0
1
merhaba herkese. daha önce bir kere üst göz kapağı ameliyatı olmuştum. ama sonuçtan çok memnun kalmamıştım çünkü hem köşelerde fazla deri vardı hem de gözlerimi kapattığımda izler görünüyordu. özellikle bir gözüm daha belirgindi. ben de burada tavsiye edilen bir doktora plexr yaptırmaya karar verdim.doktorum hem izlerin büyük oranda kaybolacağını hem de daha genç bir görünüme kavuşacağımı söyledi. yaptırdım ve bugün 5. günüm. öyle pişmanım ki. yapılırken bir şey hissetmedim lokal anesteziden dolayı ama ertesi gün balon gibi bir suratla ve sızılarla uyandım.iyileşme süreci ameliyattan kesinlikle daha zormuş. şişliği ve acıyı çok sorun etmedim.ama 3. gün yürüyüşe çıktım.hava yağış başlayınca eve döndüm.şapka ve gözlük olduğu için hiç su değmedi . zaten evin yakınlarındaydım.ama hızlı yürüdüğümden terledim mi ya da havadaki nemden mi bilmiyorum eve döndüğümde göz kapaklarımdaki kabukların kabardığını fark ettim. yer yer de kabuklar kalktı. altından kıpkırmızı derim ortaya çıktı. doktoruma resim attım. sorun olmayacağını tekrar kabuklanacağını söyledi. iki gün daha geçti ve görüntü berbat. yara bere içinde göz kapaklarım.ameliyat izinden daha beter izler kalmasından korkuyorum. açık yaralar olduğu için güneş kremi de süremiyorum. 10 içinde işe dönerim diye düşünüyordum ama bu şekilde 20 günde bile dönülemez. daha önce bu işlemi yaptıranlar kabuklanma döneminiz böyle miydi? ben hafif pul pul olmasını bekliyordum. resim ekliyorum. böyle bir durum yaşayan oldu mu? lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.

bu görüntü sürecin normal bir parçası mı? bana öyle gelmiyor da. çok mutsuzum.

Eklentiler

• 20200617_084614.webp
    20200617_084614.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 6.398
Bence geçecekdir 🤨peki beklentini karşıladı mi ?☹
beklentim biraz fazla deriden ve ameliyat skarlarından kurtulmaktı ama yüzüm gözüm şiş ve yara bere içindeyim yani şu an için karşıladı mı bilmiyorum. zaten bu halim beklediğim bir durum değildi o yüzden önceki beklentilerim artık umurumda değil .sadece şu yaraların kapanmasını ve yüzümde leke kalmamasını istiyorum.

bende yaptırdım ama benim ki Phi İon markasıyla yapıldı ve hiç böyle kalın kabuk bağlamadı 😲😮😮 nokta noktaydı döküldü 1 hafta icinde şişlik 2 gün sürdü minimal bir düzelme var şimdilik bende Doktorunuz düzelecek dedi mi

bende yaptırdım ama benim ki Phi İon markasıyla yapıldı ve hiç böyle kalın kabuk bağlamadı 😲😮😮 nokta noktaydı döküldü 1 hafta icinde şişlik 2 gün sürdü minimal bir düzelme var şimdilik bende Doktorunuz düzelecek dedi mi
benim bugün 1 hafta oldu dökülmek şöyle dursun erken soyulan yerler tekrardan kabuk bile bağlamadı. yara gibi duruyor.doktorum resimlerimi gördükçe normal olduğunu, iyi gittiğimi söylüyor.yarın duş ve teramisne başlayacakmışım. kabuklar dökülecekmiş. benim gördüğüm örnekler de sizinki gibi nokta nokta. acaba bana yoğun mu uygulandı? cihazın markasını bilmiyorum ama orijinal plexr cihazı olduğunu söyledi. plexr ile ilgili de doktor hakkında çok yorum yapılmıştı o yüzden kendisini tercih ettim ama sonuç böyle can yakıcı olunca hata mı ettim diyorum.

Bi bilgim yok ama cok kotu gorunuyor. Iz kalacakmis gibi duruyor acik yaralar iyilesirse doktora sorup contractubex jel kullan bence.

dermatoloğum fucidin ve nadixa sürmemi önerdi ama işlemi yapan doktorum bir şey sürme diyor.
sakin bisey sürmeyin, buz bile tutmamaniz lazim bu Islemden sonra. Plasma pen plexr gibi uygulamalar isiyla uygulandigi icin bir nevi „yakarak“ hasar olusturur cilde. O hasarlari iyilestirmek icin cilt kolajen üretir ve sıklaşır. buz kompresi yapılırsa bu Isı dengesi bozulur ve netice alamazsınız.

krem vb uygulandıgında kabuklar şişer ve baloncuk kabarcıklar oluşur bu hem leke yapar hemde iyileşmeyi geçiktirir. Ben Plasma Pen yaptırdıktan sonra 4 gün saçlarımı yıkamadım gözlerime su bile değmedi. Bence geçecektir biraz araştırdım plexr geç iyileşen bir İşlemmiş ve sonrasında göz kapaklarındaki kızarıklık aylar sonra iyileşiyormuş.
Benim kabuklar iyileşti ama göz kapaklarım hala “yaralı” bu yüzden sadece güneş koruyucu sürüyorum makyaj yapmıyorum. Biraz daha bekleyin kabuklar dökülsün kendiliğinden su değdirmemeye çalışın

Lütfen beni yanlış anlamayın ama estetik operasyon geçirenlerin mutlaka öncesinde psikolojik bir teste girmesi taraftarıyım.
Yanlış anlamaya mahal verecek derin ve komplike bir cümle göremiyorum. Sanırım "alınmayın ama" demek istediniz. Alınmamam gerekiyorsa ne diye benim iletimin altına yazdınız savınızı??

ben de olmayı düşünüyordum ama şu anda vazgeçtim😯
ankara'da bir göz doktoruna.
Yanlış anlamaya mahal verecek derin ve komplike bir cümle göremiyorum. Sanırım "alınmayın ama" demek istediniz. Alınmamam gerekiyorsa ne diye benim iletimin altına yazdınız savınızı??

Bekledim bana cevap yazmanızı. Şöyle izah edeyim size ; konu sahibi C cincirella ile maalesef siz yani M meliko06 aynı kişisiniz. Kendiniz konuyu açıp yine kendiniz operasyonu geçirmenize rağmen "ben de olmayı düşünüyordum ama şu anda vazgeçtim" diye kendinize cevap yazıyorsunuz. Burun, göz meme nerenizi yaptırırsanız yaptırın umrumuzda değil ama sebebini anlayamadığımız bu hareketleri sitede yaptığınız zaman ben çok rahatsız oluyorum. 2 hesapla; acaba doktor reklamımı geliyor? yoksa doktoru karalayacak bunu 2 hesaptan mı yapıyor? diye deli sorular geliyor aklıma.

Yok bunlar değilse sorun şifre sorunu olabilir diyorum ama şifre sorunu da değil. Abla kardeş olsa evde oturup konuşurlar buradan neden birbirlerine cevap versinler ?

en sonunda da aklıma ruh sağlığı geliyor....

özetle durum budur

Sevgiler saygılar

Mune Mune doğru izah edebilmiş miyim ? Cümleler uzun bir sürü imla hatası filanda vardır.

Bekledim bana cevap yazmanızı. Şöyle izah edeyim size ; konu sahibi C cincirella ile maalesef siz yani M meliko06 aynı kişisiniz. Kendiniz konuyu açıp yine kendiniz operasyonu geçirmenize rağmen "ben de olmayı düşünüyordum ama şu anda vazgeçtim" diye kendinize cevap yazıyorsunuz. Burun, göz meme nerenizi yaptırırsanız yaptırın umrumuzda değil ama sebebini anlayamadığımız bu hareketleri sitede yaptığınız zaman ben çok rahatsız oluyorum. 2 hesapla; acaba doktor reklamımı geliyor? yoksa doktoru karalayacak bunu 2 hesaptan mı yapıyor? diye deli sorular geliyor aklıma.

Yok bunlar değilse sorun şifre sorunu olabilir diyorum ama şifre sorunu da değil. Abla kardeş olsa evde oturup konuşurlar buradan neden birbirlerine cevap versinler ?

özetle durum budur

Sevgiler saygılar

Mune Mune doğru izah edebilmiş miyim ? Cümleler uzun bir sürü imla hatası filanda vardır.
👍

özetle durum budur

Sevgiler saygılar

Nasıl bir site ki bu böyle bir admini var? Üye olanların mail adreslerimi telefon numaralarını check ediyor musunuz? Varsyalım ki ip adresleri üzerinden çıkarımda bulunuyorsunuz ortak kullanım alanı diye bir şey duydunuz mu? Varsayalım ki konu sahibini tanıyorum dışarda konuşacağım bir şeyi burada konuşamayağım diye bir şey mi var? Şu ana kadar yazdıklarım duruyor. Üyeliğimin başından beri ne kimseyi karaladım ne de reklamını yaptım. Zahmet edip baksaydınız keşke. Sahte üyelikten şüphe ettiğinizde hesabı bloklamak yerine konu başluğa altına polemik yaratıp prim kasmanız ne derece etik onu bir irdeleyin sonra ahlak dersi verin. Forum üyesine hangi sıfatla ruh sağlığı ile ilgili brifing veriyorsunuz? Pskiyatrist misiniz? Yoksa ruh sağlığını bir küçümseme , aşağılama unsuru gibi kullananlardan mısınız? Bir çok problemimde bu siteye başvurdum çözüm de buldum çoğu zaman. Ama yöneticilerini bir gözden geçirmeleri gerekiyor belli ki. O zamana kadar bu site benim için bitmiştir.

Nasıl bir site ki bu böyle bir admini var? Üye olanların mail adreslerimi telefon numaralarını check ediyor musunuz? Varsyalım ki ip adresleri üzerinden çıkarımda bulunuyorsunuz ortak kullanım alanı diye bir şey duydunuz mu? Varsayalım ki konu sahibini tanıyorum dışarda konuşacağım bir şeyi burada konuşamayağım diye bir şey mi var? Şu ana kadar yazdıklarım duruyor. Üyeliğimin başından beri ne kimseyi karaladım ne de reklamını yaptım. Zahmet edip baksaydınız keşke. Sahte üyelikten şüphe ettiğinizde hesabı bloklamak yerine konu başluğa altına polemik yaratıp prim kasmanız ne derece etik onu bir irdeleyin sonra ahlak dersi verin. Forum üyesine hangi sıfatla ruh sağlığı ile ilgili brifing veriyorsunuz? Pskiyatrist misiniz? Yoksa ruh sağlığını bir küçümseme , aşağılama unsuru gibi kullananlardan mısınız? Bir çok problemimde bu siteye başvurdum çözüm de buldum çoğu zaman. Ama yöneticilerini bir gözden geçirmeleri gerekiyor belli ki. O zamana kadar bu site benim için bitmiştir.

2 ayrı kişi ya bunlar. Bir tanesi telefonu eline alıyor yorum yazıyor diğeri onun elinden telefonu alıp cevap veriyor.

Bu da IP paylaşımı diye saçmalıyor. Ben hiç bir yerde IP filan demedim.

Yalan söylemekte psikolojik bir rahatsızlıktır.

2 kişiymiş... senin için bitti doğru siteden atıldın.

Back
X