Merhabalar 18+1 günlük ikinci bebegime hamileyim 13+6 haftalikken plesenta previa denildi yukariya cikar dedi doktorum ama her muayenede biraz daha asagiya iniyor plesenta sizlere sorum su bu durumu yasayanlar tecrubelerini paylasabilir mi bu saatten sonra yukariya cikar mi? Ya da bu esnada neler yasayacagim? Internette okudugum seyler beni dehşete düşürdü rahimim bile alınabilirmiş lütfen yardimci olun rahatlamaya ihtiyacim var.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Plesenta previa yasayanlar lütfen yardım
- Konu Sahibi Esrahim
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- plesenta previa
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cok sevindim insallah benimde cikar resmen takinti ettim bunu kendime tesekkurlerÇok yakında bir arkadaşımında başına geldi, Aralıkta doğum yapacak. 1,5 ay kadar önce normale döndü, plasenta yukarıya çıktı. Bebekle aynı yerde şu anda.
Banada diyo aynısını 28 e kadar cikabilir diyo ama cok panigim kafama taktim bunuAman bana da aynısını söylediler 18. Hafta, hatta normal doğum yapamazsın demişti doktor, o yüzden tekrar detaylı ultrasona girmiştim. Diğer doktor plasentanın 22. Haftadan sonra yukarıya çıkmasını bekleriz demişti. Normal doğum yaptım üstelik. Boşuna panik yapma.
- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Bnada dediler canm hc kanama yaşamadım bn 15.haftada rahim ağzını tamamen kapatiyordu 21de baya çıkmıs dimisti yarisini kapatiyordu herlde ki epey bi çıkmış dahada çıkması gerek çıkar bence 28.haftaya kadr, kendini yorma demişti 26.haftada normale döndü özellikle surekli yatmaya çalışmadm ama zaten az bi iş yapsam dibimzdeki markete gitsem kasik ağrısından duramaz olurdum o yüzden hep dinlenmek zorunda kaldm zaten calismiyorm geçti öylece sende dinlen dikkat et.
Cok sagolasin umut oldun bana ins benimde cikarBnada dediler canm hc kanama yaşamadım bn 15.haftada rahim ağzını tamamen kapatiyordu 21de baya çıkmıs dimisti yarisini kapatiyordu herlde ki epey bi çıkmış dahada çıkması gerek çıkar bence 28.haftaya kadr, kendini yorma demişti 26.haftada normale döndü özellikle surekli yatmaya çalışmadm ama zaten az bi iş yapsam dibimzdeki markete gitsem kasik ağrısından duramaz olurdum o yüzden hep dinlenmek zorunda kaldm zaten calismiyorm geçti öylece sende dinlen dikkat et.
- 26 Aralık 2017
- 5
- 4
- 1
- 40
Merhabalar yeni üyeyim. Sezaryen doğum bir kızım var 1 yaşında sayılır ayrıca 20+2 günlük gebeyim. Dün doktora gittim ve plasenta önde sezaryen dikiş yerine yapışmış dedi. Doğumu devlet hastanesi gibi donanımlı bir hastanede yaptır kanama olabilir vs .... dedi, korku aldı beni. Yapışık olup sağlıklı doğum yapan var mı aranızda içim çok karardıarkadaşlar aydınlanmak istiyorum...
- 7 Ağustos 2017
- 182
- 54
- 28
- 34
- 7 Ağustos 2017
- 182
- 54
- 28
- 34
5. Ayıma kadar hamileliğim çok güzeldi eşimle gezip tozuyorduk iş yapıyordum evde falan.5. Ayıma girmek üzerryken lavaboya bi girdim peçeteye açık turuncu kan geldi gözlerime inanamadım birdaha sildim birdaha geldi.hemen eşime söyledim acil gittk ve plasentanız aşağıda olabilir dediler ertesi gün doktoruma gittim ve plasenta previasın dedi ama rahimi tam kapatmıyordu.yukarı çıkabilir dedi bekledik 1 ay çıkmadı.4 ay evde yattım ne eğildim ne ağır kaldırdım ne yemek yaptm ne iş yaptım.sadece yattım ve hemen doktorumu değiştirdim.riskli gebelik uzmanına gittim muayene ücreti pahalıydı ama mecburduk.benim tam 5 hafta haftada iki yada üç gün sürerdi damla damla kan geldi.5 haftadan sonra kesildi ama çok dikkat ettim.ve sağ sağlim doğurdum kızımı hemde zamanında ne olur korkmayn sadece dkt edin ve çok iyi doktora gidin
- 7 Ağustos 2017
- 182
- 54
- 28
- 34
5. Ayıma kadar hamileliğim çok güzeldi eşimle gezip tozuyorduk iş yapıyordum evde falan.5. Ayıma girmek üzerryken lavaboya bi girdim peçeteye açık turuncu kan geldi gözlerime inanamadım birdaha sildim birdaha geldi.hemen eşime söyledim acil gittk ve plasentanız aşağıda olabilir dediler ertesi gün doktoruma gittim ve plasenta previasın dedi ama rahimi tam kapatmıyordu.yukarı çıkabilir dedi bekledik 1 ay çıkmadı.4 ay evde yattım ne eğildim ne ağır kaldırdım ne yemek yaptm ne iş yaptım.sadece yattım ve hemen doktorumu değiştirdim.riskli gebelik uzmanına gittim muayene ücreti pahalıydı ama mecburduk.benim tam 5 hafta haftada iki yada üç gün sürerdi damla damla kan geldi.5 haftadan sonra kesildi ama çok dikkat ettim.ve sağ sağlim doğurdum kızımı hemde zamanında ne olur korkmayn sadece dkt edin ve çok iyi doktora gidin