Kumrucum seninki hangi türdendi, total, marjinal, parsiyel ??? Nasıl oldu?? Kan yerine suyun mu geldi ??!! Bende bazen korkuyorum bu sudan. Bebeğim gayet hareketli maşallah ama damla damla su gibi akıntım sürekli oluyor. Acaba diyorum bebeğin suyu mu??? Bu arada bebişin kaç kilo doğdu ?
benim plesenta aşağıdaydı rahim ağzını kapamıştı ve gebeliğin başından beri böyle olduğundan rahme yapışmıştı ve doğumda kazımak zorunda kaldılar.iki kez hastaneye yattım ve hastaneden çıktıktan bir hafta sonra bir sabah kalktığımda suyum geldi.bebeği almak zorunda kaldılar.benim sürekli kanamam oluyordu.hiç su gelmemişti.evdede sürekli yattım sadece tuvalet için kalktım.suyum doğum yaptığım gün geldi ve öyle az miktardada değildi komple boşalmıştı.benim bebişim 31 haftalık doğdu.2 kilo 43 santim doğdu.solunum problemimiz olmadı.bir hafta hastanede kaldıktan sonra taburcu oldu.ne kadar sorunsuz olsada sonuçta prematüre bakımı biraz zor.lütfen sende kendine dikkat et.biraz dişini sık.bebeğini zamanında ve sağlıklı doğurmaya çalış.rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah.öpüyorum seni canım.